Dodaj do ulubionych

spolka HELL LtD. poszukuje

24.05.02, 14:09
sprawnego managera/-ki do rzadzania dynamicznie rozwijajacym sie biznesem.
wymagania:
- plec obojetna
- zdolnosci menedzerskie
- znajmosc systemow grzewczych i produktow kotlowych
- wybitna znajomosc psychiki ludzkiej
- wysokie zdolnosci interpersonalne
- uregulowany stosunek wzgledem konkurencyjnej spolki HEAVEN CO.

kandydaci i kandydatki proszeni sa o nadsylanie swoich ofert.
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:09
      ile placa? o grzaniu W PIECU!!! cos niecos wiem;)
      • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:21
        Saqqara myslalam, ze woli stanowisko menedzerskie niz pomocnika kotlowego??;)

znajomosc systemow grzewczych potrzebna jest do sprawdzania pracy kotlowych, a
        nie do samodzielnego obslugiwania wspomnianych urzadzen!
        • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:25
          czepiasz sie:)))
          zadna praca nie hanbi;)) ile placa? nocki mam wolne...
          • laelia Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:34
            ja się zgłaszam jeśli warunki będą odpowiednie :)
            • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:35
              aha, konkurencja do grzania!:))
              • laelia Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:52
                no co Ty, wykwalifikowany manager jestem :)
              • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:52
                warunki sa super-manager-friendly!
                cieplo, doborowe towarzystwo, mozliwosci zarzadzania baaardzo duza grupa ludzi
                i poznania roznych osobowosci ludzkich...

ale trzeba spelniac wymagania;)
                • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:56
                  to ja spelniam:)
                  • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:59
                    pytanie sprawdzajace dla Saqqary;

- jaka wieksza grupa ludzka zarzadzala Pani ostatnio? jaki byl Pani najwiekszy
                    problem i jak Pani sobie z nim poradzila?
                  • laelia Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 14:59
                    i ja
                    • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:02
                      prosze odpowiedz na to samo pytanie.

prosze Pan! prosze nie sciagac i nie konsultowac sie!
                    • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:02
                      Mati
                      pytania sa tendencyjne ale:

grupa byla bardzo duza, ledwo zmiescila sie na lozku, problemem okazali sie
                      nastepni chetni, rozwiazalam problem zwalajac wszystkich na podloge ;)

i jak? mam te fuche?
                      • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:07
                        prosze nie chwalic sie innym kandydatom znajomoscia z egzaminujacym!
                        myslalam (po przejrzeniu Pani CC), ze pochwalisz sie inna grupa - konkretnie
                        plazowo-cmentarna;)
                        • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:09
                          Slusznie, nie ma tutaj kumoterstwa, ja ogolnie Pani Mathildae to nie znam:)
                          co robisz w sobote;)))

do TEJ znajomosci sie nie przyznaje! do cmentarnej i owszem, ale do tej
                          drugiej... wypre sie!!!;)i jak?
                          • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:13
                            mam tutaj list poparcia od Cemetary Lobby - Saqqara przechodzisz do kolejnego
                            etapu:)

Lealia, czekamy na Twoja odpowiedz, nie rob walkowera!

na innych kandydatow tez czekamy!!!
                            • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:15
                              aha, wiedzialam, ze w koncu ktos doceni moj szatanski charakterek:)
                              od kiedy zaczynam?
                              • mefiston Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:23
                                cze dziewczynki :)

a może to stanowisko dla mnie. w sumie i tak jestem managerem. no i ten
                                szatański charakterek :) co wy na to ?

ew. jeszcze asystentka do pomocy dla mefistona ..;) co by się co nie co czarną
                                magiją parała ???

pzdr
                                • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:26
                                  a moze by tak ja na managera a Ty na asystenta? hę?:)
                                  potem mozemy sie zmienic;)
                                  • mefiston Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:28
                                    no..no.. warte przemyślenia. ;) Jakiej asysty potrzebuje saqquara ?
                                    trochę przebiegłości ? i czytania w myślach ? to potrafię !:)
                                    • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:32
                                      czuje ze sie nadasz:))

a jak z umiejetnoscia okazywaniem uwielbienia dla pracodawcy?:))
                                    • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:34
                                      Mefiston, nie siej zametu! decydujacy glos mam JA!

manager wybrany przeze mnie nie moze byc marionetka i ma byc lojalny wobec
                                      firmy! niedopuszczalne sa wymiany czy zamiany na tym stanowisku, poza tymi o
                                      ktorych zadecyduje Zarzad!

panie Mefiston, pora na pytanie dla pana ze znajomosci firmy;
                                      - jaka temperatura panuje w piekle i czym jest to spowodowane?
                                • laelia Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:31
                                  Asystentem, to możesz być moim :)
                                  Zarządzam dużą ściśle tajną grupą agentów służb antymoralistycznych i
                                  antyabstynenckich, nasze działania na tym forum dają doskonałe efekty.
                                  Problemy niezwykle ważne dla przetrwania ludzkości rozwiązuję tak często, że
                                  już nawet nie wiem co wymienić :)
                                  • saqqara Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:33
                                    Kochana moja
                                    spoznilas sie:)) ja juz zarzucilam siec i ofia... znaczy Asystent jest juz
                                    moj:))
                                  • mathildae Re: spolka HELL LtD. poszukuje 24.05.02, 15:37
                                    Lealia, te scisle-tajne wspolpracujace grupy sa szalenie interesujace.
                                    Pani tez przechodzi to drugiego etapu;)
    • saqqara zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:40
      proponuje go obalic!

Mefiston,
      Ty na Prezesa, ja na wlasciciela tego bajzlu, co Ty na to?
      • mefiston Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:45
        mógłbym być prezesem incognito ! i pociągac za sznurki zza kulis mojego
        czarnego gabinetu. temp. w piekle ? wcale nie tak gorąco ! raczej coraz
        nudniej.. trochę się dziś wyrwałem na spotkanie z Wami moje piękne :)
        za chwile dokonam podziału stanowisk
        • laelia Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:48
          nie da rady to forum opanowały feministki :)))
      • mathildae Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:47
        wyjasniam nieuswiadomionym, ze firma HELL LTD byla wczesniej krolestwem, ktorym
        nieumietnie zarzadzal Cycek.
        w skutek niekonczonego pasma nietrafnych (by nie rzec glupich) decyzji i
        posuniec stracil posade a krolestwo zostalo przeksztalcone w spolke.
        a ja szukam teraz kogos, kto pokieruje tym bajzlem, bo sie samej nie chce!;)

Mefiston, nie daj tylow, gdzie Twoja odp??? (pytanie miales dziecinnie latwe;))
        • saqqara Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:50
          jasne, Cycek byl dyrektorem to i nie dziwne ze to bajzel;))

Mefiston,
          jestes Prezesem, ja wlascicielem, reka reke myje;)
          wieczorem kolacja przy swiecach, ja stawiam:))

konkurs zakonczony, bajzel podzielony! :))
          • laelia Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:54
            ładnie to tak? :)))
            • saqqara Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:55
              teraz tak jest w swiecie byznesu:)))

z Toba sie podziele, przeciez wiesz:))mysle o zyskach, Mefiston dzisiaj juz
              jest byzy;))
          • laelia Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:54
            ładnie to tak?
            buziaczki weekendowe :)*
          • mathildae Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:56
            Saqqara, nie wlaz na moje poletko! JA i jeszcze raz JA wybieram managera! to,
            ze masz poparcie lobby cmentarnego, nie oznacza, ze wygrywasz konkurs! Laelia
            tez ma silny support!

Mefiston, nuda jest efektem niewlasciwego zarzadzania personelem, znaczy sie za
            malo maja rozrywek czyli pracy;)

coz, na bezrybiu i rak.... :P
            spotkam sie z Panstwem w drugim etapie
            do diaska czyli do zobaczenia;)
        • mefiston Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 15:55
          Mathildae - cycek został obalony. sam brałem udział w zakulisowych rozgrywkach
          mającyhc na celu usunięcia go ze wszystkich odpowiedzialnych stanowisk.

Na Twoje pytanie o temperaturę piekła już odpowiedziałem. Mogę jescze dodać że
          jestem właściwą osobą do tego aby Ci pomóc w zaprowadzeniu ładu w tym bajzlu.
          Mianuj mnie prezesem - wtedy zobaczymy złotko jak się to wszystko rozegra.

Proponuję następujący skład kierownictwa.
          Mefiston - Prezes
          Saqquara - Członikini rady nadzorczej - odpowiedzialna za trzymanie za mordę
          laelia - II członiki rady - odpowiedzialna za sztki tajemne i wyłapywanie
          szpiegów
          Mathildae - proponuję Ci stanowisko mojej osobistej asystentki - będziesz moim
          okiem i uchem (he he !!)

A może inne propozycje ?
          • saqqara Re: zarzad do tylka!!!:)) 24.05.02, 16:05
            ja jestem wlascicielem zaden czlonek!!!
            reszta moze byc:))
          • mathildae Re: Zarzad do kandydatow - mordy w kubel!!! 24.05.02, 16:07
            wlasciciel spolki HELL LTD mial pozostac dla wszystkich nieznany do czasu
            zakonczenia konkursu - ale ujawnie go a raczej ja:

Cycek podarowal krolestwo HELL mnie!!! i to dla mnie bedziecie pracowac!

Mefiston, o Twojej niskiej propozycji nie wspomne nawet - nagrabiles sobie
            facet okrutnie. chinskie tortury to bajka przy tym, co Cie czeka#@!!*&%#

• saqqara Re: Zarzad do kandydatow - mordy w kubel!!! 24.05.02, 16:09
              te te, spoko wodza! mam podobno trzymac za mordy, wiec cisza ma byc!!!

a wogole to rzadzcie sie sami, ja mam miec co miesiac odpowiednie zyski i juz!
              bo jako byla Cyckowa fanka dostalam w testamencie po zmarlym cale to zakichane
              krolestwo!!! i tylko do mnie ono nalezy!!!!
              • mathildae Re: Zarzad do kandydatow - mordy w kubel!!! 24.05.02, 16:33
                ten Twoj testament byl falszywy, wymuszony, spreparowany, pisany przez Cycka w
                stanie pomrocznosci jasnej i ciemnej - jednym slowem pic na wode i fotomontaz!

ja mam klucze do bram, stosowny papier Cycka krwia podpisany - takie dowody
                honorowane sa w HELL LTD
                ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka