Dodaj do ulubionych

a ja chcę w góry!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:03
czy znajdzie się jakiś interesujący meżczyzna? nie chodzi o sponsoring,
szukanie na siłę faceta itp. chodzi tylko o miłe towarzystwo i miłe spędzenie
kilku dni...
Obserwuj wątek
    • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:05
      a co z nocami ?:)
    • Gość: asia Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:09
      z nocami też damy radę ;)
      • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:11
        to dobrze trafiłas;)))
        • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:12
          spadaj siersciuchu, nie płosz zwierzyny :)
          • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:13
            no uwazaj sobie,padlinozerco:)
            • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:14
              wypad na drzewo, bo na małpki polują :)
              • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:16
                ..z przyjemnoscia ustopie ci miejsca;)
                • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:18
                  Boisz się, że się pomylą ?:)
                  • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:20
                    akurat o to sie nie obawiam,podobno twoj mozdzek jest przysmakiem dla smakoszy:)
                    • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:21
                      twój nadawałby się jedynie na przekąskę :)
                      • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:24
                        jest bardziej strawny niz twoj:)
                        • Gość: okularni Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:25
                          jest taki "duży", że wystarczy wykałaczka :)
                          • kotek_mru Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:27
                            nieboraczku,nie pochlebiej sobie:)
          • czarna_rozpacz Re: a ja chcę w góry!!! 22.01.05, 23:14
            uwazaj asiu,
            zeby okularnik nie zniszczyl Ci,
            rajstop,
            np.
            • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:19
              Jak się porwą to odkupię :)
      • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:15
        a kijki umiesz już trzymać sztywno ?:)

Gość portalu: asia napisał(a):

> z nocami też damy radę ;)
        • Gość: okurar Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:20
          i troszke slini sie do panienek małoletnich
    • czarna_rozpacz idz asiu na forum turystyka/gory.... 22.01.05, 23:29
      sama widzisz,
      jakie palanciarstwo tu wystepuje,
      • kotek_mru Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... 22.01.05, 23:36
        no własnie:)
        • Gość: okularnik Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:41
          Kitus o sobie mowisz palanciarstwo taka samokrytyka duza rzecz
          • Gość: okularnik Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:47
            to chwilowe zamroczenie,skutki nadmiaru
            • czarna_rozpacz Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... 22.01.05, 23:52
              znowu sie dowaliles ???
              zglos sie na terapie,
              bo czarno widze,
              twoja przyszlosc,
              • Gość: okularnik Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:55
                a ty co?
                • czarna_rozpacz Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... 22.01.05, 23:57
                  ja nie mam problemu alkoholowego
                  • Gość: okularnik Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:01
                    nie masz bo cały czas jestes nawalony
                    • czarna_rozpacz Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... 23.01.05, 00:04
                      skad wiesz ???

za to po twoim bezsensownym pitoleniu,
                      tez widac,
                      ze walisz rowno,
                      • Gość: okularnik Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:06
                        jakbys nie wiedział ale jeszce dodatkowo panienki
                        • czarna_rozpacz Re: idz asiu na forum turystyka/gory.... 23.01.05, 00:07
                          pozwolisz,
                          ze oleje,
                          twoj belkot,
    • Gość: asia Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:31
      chyba masz rację "czarna rozpacz", bo tu normalnie czarna rozpacz :(
      • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:32
        łacznie z czarna_ rozpacza
      • Gość: do obu samcow Re: a ja chcę w góry!!! IP: 81.219.15.* 22.01.05, 23:51
        panowie zrobcie sobie po lewatywie i spac. Jutro bedzie wam lepiej.
        A Ty mila dziewczyno nie szukaj tutaj milych facetow do niezobowiazujace
        wyjazdu bo tu ich nie ma. 99% facetów na forum to mysliwi polujacy na łatwa
        zdobycz czyli szybki sex a potem ciau mała i nastepna prosze. Lepiej pogadaj z
        jakims kolega z pracy, szkoly czy osiedla.
        • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:56
          co sie wcinasz!
    • Gość: asia Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:57
      gdyby był jakis miły kolega z pracy, szkoły czy osiedla to uwierz, nie byłoby
      mnie tu...
      ale dzieki za zyczliwość,
      pozdrawiam
      • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:02
        asia daj nam szanse
      • Gość: paulo Re: a ja chcę w góry!!! IP: 81.219.15.* 23.01.05, 00:12
        o, widze ze panowia zaczynaja blagac o szanse itp. Mowie Tobie dziewczyno
        lepiej pojedz sama i tam poznaj kogos niz z kims z tego forum. Nie udaje nikogo
        kim nie jestem i nie bede pisal ze mozesz jechac ze mna a ono sa be bo mam
        super zone i 2 malych dzieci ktorych kocham jak cholera.
    • Gość: asia Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:19
      spox Paulo,
      jestem mądra dziewczynka,
      pozdrawiam
      • Gość: paulo Re: a ja chcę w góry!!! IP: 81.219.15.* 23.01.05, 00:46
        tez tak mysle. Jak w ogole masz ochote popisac i pogadac ze mna (o zyciu i w
        ogole) to pisz na adres: to_tylko_ja@interia.pl
        co Ty na to ??
        A tak w ogole to widze ze na forum ktos posluguje sie takim samym nikiem jak
        ja !!!
        • czarna_rozpacz uwazaj asiu 23.01.05, 00:47
          na tego pie.. !!!
        • Gość: okularnik Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:47
          a bo to jednemu psu burek
          • Gość: okularnik_prawdziw Re: jak tylko pójdę spać, to jakaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:33
            kurvva z ip neostrady.pl mnie podrabia, Qrwa mć !
    • Gość: Ewa Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:54
      Gdzie dwóch sie kłóci tam trzeci korzysta ...a może jdnak może to byc kobieta??
      miłe i sympatyczne towarzystwo gwarantowane:))
    • Gość: Karol Re: a ja chcę w góry!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:53
      wiem ze chodzi ci tylko o pie..nie ty stara szmato.I wiem ze masz
      syfiliptusa plamistego na pizdzie
      • Gość: prosiaczek Re: a ja chcę w góry!!! IP: 81.219.15.* 23.01.05, 22:01
        oj Karol wstydz sie buraku cukrowy. Zero kultury i taktu. Wiem ze Tobie juz nie
        staje odkad w dziecinstwie przyciales sobie penisa klapa od sedesu ale nie jest
        to powod zeby obrazac innych !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka