Gość: słonko IP: 81.210.32.* 26.01.05, 18:53 macie jakies swoje sposoby ? oczywiscie nie ksiazki i nauka!!! pozdrawiam buziaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 18:56 pranie,sprzatanie ,gotowanie,wychowywanie gromadki dzieci:DD ale mnie wzieło,to przez te burze magnetyczna:( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:02 gdzie burza? :))) siedzenia na forum gwarancja straconego czasu :))) ale napewno nie bedziesz sie nudzila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:07 w kosmosie..;DDDDD na forum dzisiaj spokoj...za to czas mile stracony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:11 i to bardzo milo zwlaszcza jak sa tacy fajni ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:20 czasem to pozory..nadchodzi pełnia i zamieniaja sie w straszne istoty:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:53 zwlaszcza niewinne kotki przemieniaja sie w kocice :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:07 powiem wiecej tygrysice;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:26 az kurde zaczynam sie bac :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:36 konradku,pazurki mam przystrzyzone...nie obawiaj sie,zaczynam juz łagodniec;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:41 to dobrze bo juz mialem wolac swoja kotke i dwa harpagany :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:45 gdyby nie ta kotka..to przyjełabym wyzwanie;DD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:48 a co moich 2 harpaganow sie nie boisz? :))))))) a kotka predzej sie na mnie obrazi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:55 mam słabosc do "harpagonów":DDD dla kotki dla odwrocenia uwagi,załatwimy miłego kocurka,zeby ja zagadywał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:56 wystracza ci dwaj amanci co do niej codziennie przychodza :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:01 wiesz,jesli ona zastosuje ten srodek antykoncepcyjny o ktorym libresska wspomniała..to ja moge zostac mamusia chrzestna:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:04 spoko bede pamietal :)) tylko czy dasz rade byc matka chrzestna dla wszystkich? :)) czy dla kazdego malego mam szukac innej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:23 moge byc zbiorowa mamuska...:)) załoze schronisko;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:30 spoko to ide do naszego proboszcza wszystko zalatwic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:58 w takim razie musze duze datki przygotowac.;DDD kolorowych snów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:13 dobry film lub wyskok na piwko z kumplami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:50 Nie piję w domu :). Ryby mnie lubią i z wzajemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:54 Dajesz im buzi?? Lubie łowic...ryby...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:56 Tego mogłem się domyślać po za tym palisz cygara, lubisz mocne trunki i może masz na imię Miriam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:06 Jeszce sa inne rzeczy, ktore lubie namietnie...ale teraz jakios pamiec mnie zawodzi...ach ta demencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:14 Sorki, ale dzisiaj jestem w kiepskim nastroju, mała utarczka oportunistyczno - słowna z szefową i dzień do d.. Po przyjściu do domu wrzuciłem jakiegoś czerwonego kwacha, którgo nikt nie chciał do garnka, parę goździków, łyżka cukru. Kończę tę miksturę i zastanawiam się co dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:26 Sytuacja jest taka, utarczka z szefowa moze byc z powodu, że jej źle zrobiłes, albo co gorsze zaniechałes zrobic.. trudna sytuacja, wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:29 Sytuacja jest taka, że ja jej chciałem dobrze zrobić, a ona chciała żebym jej źle zrobił. To było ponad moją męską dumę i powiedziałem jej, że w takim razie wogóle nie będę robił :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:33 Sam widzisz, odmowiłes, a tamto, to była kokieteria tylko :) Oj Rysky, Rysky, co ja Ci moge tylko Qeen *We are the Champions* :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:35 Bóg zapłać, a teraz znikam na pół godzinki. Idę do wanny sięwygrzać i zmyć z siebie dzisiejszy dzień i ... zapach szefowej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 20:54 Zapytam jaki inteligietny czlowiek nudzi sie ,a juz wieczorami w szczegolnosci. Wiekszosc ludzi pracuje ,trenuje,uczy sie... . Wieczory ma zarezerwowane dla rodziny znajomych ,dla ukochanych lub po prostu na odpoczynek po calym dniu. Ja wieczorami robie przewaznie wszystko to co najlepiej lubie,a na co najczesciej w ciagu dnia nie mam czasu.Oczywiscie preferencje kazdej osoby sa inne. Jeden lubi sex a drugi wcina lody,trzeci oglada straszne filmy a czwarty trenuje w fitness klubie,piaty cwiczy w klubie tanca ,a szosty w klubie brydzowym,siodmy obrabia zone kolegi,ósmy zone kolegi ktory obrabia jego zone.... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:04 Inteligentny człowiek nigdy sie nie nudzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:06 a tak wogole to co to jest nuda??? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:16 No np. taka *nuda veritas*...oznacza naga prawde ;D Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:56 Nudzisz się ze sobą? Naprawdę współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 27.01.05, 07:20 Autopsja??? Nie dziwie się... Odpowiedz Link Zgłoś