Dodaj do ulubionych

co porabiac wieczorami by sie nie nudzic???

IP: 81.210.32.* 26.01.05, 18:53
macie jakies swoje sposoby ? oczywiscie nie ksiazki i nauka!!! pozdrawiam
buziaczki:)
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 18:56
      pranie,sprzatanie ,gotowanie,wychowywanie gromadki dzieci:DD
      ale mnie wzieło,to przez te burze magnetyczna:(
      • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:02
        gdzie burza? :)))
        siedzenia na forum
        gwarancja straconego czasu :)))
        ale napewno nie bedziesz sie nudzila :))
        • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:07
          w kosmosie..;DDDDD
          na forum dzisiaj spokoj...za to czas mile stracony:)))
          • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:11
            i to bardzo milo
            zwlaszcza jak sa tacy fajni ludzie :)
            • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:20
              czasem to pozory..nadchodzi pełnia i zamieniaja sie w straszne istoty:DDD
              • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:53
                zwlaszcza niewinne kotki przemieniaja sie w kocice :))))
                • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:07
                  powiem wiecej tygrysice;DDD
                  • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:26
                    az kurde zaczynam sie bac :)))))))))
                    • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:36
                      konradku,pazurki mam przystrzyzone...nie obawiaj sie,zaczynam juz łagodniec;DDD
                      • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:41
                        to dobrze bo juz mialem wolac swoja kotke i dwa harpagany :)))))))))
                        • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:45
                          gdyby nie ta kotka..to przyjełabym wyzwanie;DD
                          • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:48
                            a co moich 2 harpaganow sie nie boisz? :)))))))
                            a kotka predzej sie na mnie obrazi :)))
                            • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:55
                              mam słabosc do "harpagonów":DDD
                              dla kotki dla odwrocenia uwagi,załatwimy miłego kocurka,zeby ja zagadywał;)))
                              • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 20:56
                                wystracza ci dwaj amanci co do niej codziennie przychodza :)))))))
                                • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:01
                                  wiesz,jesli ona zastosuje ten srodek antykoncepcyjny o ktorym libresska
                                  wspomniała..to ja moge zostac mamusia chrzestna:DDDD
                                  • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:04
                                    spoko bede pamietal :))
                                    tylko czy dasz rade byc matka chrzestna dla wszystkich? :))
                                    czy dla kazdego malego mam szukac innej? :)))
                                    • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:23
                                      moge byc zbiorowa mamuska...:))
                                      załoze schronisko;DDD
                                      • konrado80 Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:30
                                        spoko to ide do naszego proboszcza wszystko zalatwic :))))))
                                        • kotek_mru Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 21:58
                                          w takim razie musze duze datki przygotowac.;DDD
                                          kolorowych snów;)))
    • oleyu Re: co porabiac wieczorami by sie nie nudzic??? 26.01.05, 19:13
      dobry film lub wyskok na piwko z kumplami :-)
    • rysky Pić :) n/t 26.01.05, 19:25
      • libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:36
        Myślisz o "pojsciu na ryby"???
        • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:50
          Nie piję w domu :). Ryby mnie lubią i z wzajemnością.
          • libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:54
            Dajesz im buzi??
            Lubie łowic...ryby...:)
            • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:56
              Tego mogłem się domyślać po za tym palisz cygara, lubisz mocne trunki i może
              masz na imię Miriam :)))
              • libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:06
                Jeszce sa inne rzeczy, ktore lubie namietnie...ale teraz jakios pamiec mnie
                zawodzi...ach ta demencja :)
                • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:14
                  Sorki, ale dzisiaj jestem w kiepskim nastroju, mała utarczka oportunistyczno -
                  słowna z szefową i dzień do d.. Po przyjściu do domu wrzuciłem jakiegoś
                  czerwonego kwacha, którgo nikt nie chciał do garnka, parę goździków, łyżka
                  cukru. Kończę tę miksturę i zastanawiam się co dalej ...
                  • libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:26
                    Sytuacja jest taka, utarczka z szefowa moze byc z powodu, że jej źle zrobiłes,
                    albo co gorsze zaniechałes zrobic.. trudna sytuacja, wspolczuje....
                    • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:29
                      Sytuacja jest taka, że ja jej chciałem dobrze zrobić, a ona chciała żebym jej
                      źle zrobił. To było ponad moją męską dumę i powiedziałem jej, że w takim razie
                      wogóle nie będę robił :)
                      • libressa Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:33
                        Sam widzisz, odmowiłes, a tamto, to była kokieteria tylko :)
                        Oj Rysky, Rysky, co ja Ci moge tylko Qeen *We are the Champions* :)
                        • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 20:35
                          Bóg zapłać, a teraz znikam na pół godzinki. Idę do wanny sięwygrzać i zmyć z
                          siebie dzisiejszy dzień i ... zapach szefowej :)))
      • oleyu Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:40
        całe życie pić nie można ;)
        • rysky Re: Pić :) n/t 26.01.05, 19:50
          Całe nie, ale wieczorami warto :)
    • profesor8 kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 20:54
      Zapytam jaki inteligietny czlowiek nudzi sie ,a juz wieczorami w szczegolnosci.
      Wiekszosc ludzi pracuje ,trenuje,uczy sie... .
      Wieczory ma zarezerwowane dla rodziny znajomych ,dla ukochanych lub po prostu na
      odpoczynek po calym dniu.
      Ja wieczorami robie przewaznie wszystko to co najlepiej lubie,a na co
      najczesciej w ciagu dnia nie mam czasu.Oczywiscie preferencje kazdej osoby sa inne.
      Jeden lubi sex a drugi wcina lody,trzeci oglada straszne filmy a czwarty trenuje
      w fitness klubie,piaty cwiczy w klubie tanca ,a szosty w klubie brydzowym,siodmy
      obrabia zone kolegi,ósmy zone kolegi ktory obrabia jego zone....
      • libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:04
        Inteligentny człowiek nigdy sie nie nudzi...:)
        • konrado80 Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:06
          a tak wogole to co to jest nuda???
          • libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:16
            No np. taka *nuda veritas*...oznacza naga prawde ;D
            • colete Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 26.01.05, 21:56
              Nudzisz się ze sobą? Naprawdę współczuję...
              • libressa Re: kolejnosc losu,czyli na zywca 27.01.05, 07:20
                Autopsja??? Nie dziwie się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka