Dodaj do ulubionych

23-letnia dziewica???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:45
czy to możliwe?
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: 23-letnia dziewica??? 29.01.05, 12:50
      jak nie sprawdzisz nie uwierzysz;DD
    • malinka48 Re: 23-letnia dziewica??? 29.01.05, 12:55
      a co uważasz,że wszystkie panienki lataja z cipą na wierzchu?????a Ty ze
      wszystkimi idziesz do łóżka????mówię o ludziach normalnych,bez dewiacji.
      • Gość: Spoko Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:36
        No nie..trzeba jak najszybciej rozkuć by nie stała sie zgrzędliwą babą.
        • malinka48 Re: 23-letnia dziewica??? 29.01.05, 13:59
          powiedział co wiedział,czyli nic.FIUT
          • Gość: Spoko Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:19
            Ejże kobieto,czemu mnie tak brzydko tytułujesz,to jest moje zdanie,nie miałem
            zamiaru w nim nikogo obrazić,a Ty,nie znajac mnie kompletnie,po zaledwie jednej
            wypowiedzi mieszasz mnie z błotem.Jako że nie jestem Jezusem i drugiego policzka
            nie nastawiam to odpowiem ci-GŁUPIA CI.. z problemami.
            • Gość: Eliza Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:43
              Alez spoko, Spoko, widzisz pzeciez , ze Malwina 48, to dziewica w wieku $*
              sic!!!lat, masz jeszcze watpliwosci, dlaczego napada, dlaczego jest agresywna,
              bo ja nie mam.
      • mati_77 Malinka to dewotka 29.01.05, 14:01
        z nia nie ma co wdawac sie w polemike. to ze sie nie trzyma dla meza to od razu
        dewiacja? BBBBUUUUUUUUUAAAAAAAHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAA
        • Gość: Dwudziestolatka Re: Malinka to dewotka IP: *.telia.com 29.01.05, 14:44
          A co w tym dziwnego? Nic. Dziewczyna moze byc ok nawet bdeac 23 letnia
          dziewica, moze nie mila szczescia albo sie bala wczesniej. Jak trafi na
          swojego, napewno wszystkiego sie nauczy i bedzie korzystac z sexu na maxa.Ja
          starcilam dziewictwo w wieku 17 lat. I co z tego jak teraz nie mam faceta i i
          tak nie mam z kim uprawiac sexu.Wiem jeszcze bardziej jak to h.... zyc bez.
          czlowiek teskni.
          • Gość: Kazi Re: Malinka to dewotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:46
            Ech..niektóre to nawet w wieku 50 lat nic nie zdziałały i teraz wlewają truciznę
            do uszu innym by nie byly w tym fakcie odosobnione.Malinka for example.
      • wegorz-rasta Re: 23-letnia dziewica??? 17.02.05, 14:29
        malinka48 napisała:

> a co uważasz,że wszystkie panienki lataja z cipą na wierzchu?????a Ty ze
        > wszystkimi idziesz do łóżka????mówię o ludziach normalnych,bez dewiacji.
        przepraszam bardzo a od kiedy to uprawianie sexu jest dewiacja dlaczego starasz
        sie obrazic ludzi zyjacych inaczej niz ty bug dal sex poto zeby sie nim cieszyc
        a w jaki sposub to jest sprawa kazdego.wiesz skad w tym temacie tyle problemow
        przez ludzi takich jak ty ktuzy staraja sie wlesc z butami w czyjes zycie nie
        zabraniam ci muslec w innych kategorjach ale nie musisz tego kometowac w
        dodatku obrazajac innych.przeczytaj muj drugi wpis ciut nizej . ja lubie i
        popieram sex dla przyjemnosci ale nie obrazam ludzi ktuzy mysla inaczej.
    • Gość: Nie znajoma Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.chomiczowka.net.pl 29.01.05, 14:49
      Wszystko jest możliwe...
    • Gość: dziewica Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:18
      Ja mam 23 lata i jestem dziewicą i jestem z tego dumna. Mialam wiele okazji do
      zmiany tego stanu ale wiekszość facetów to poprostu banda ciołków którym tylko
      sex w głowie. Ten któremu się oddam nie koniecznie musi być tym jedynym ale na
      pewno musi być wyjątkowy.
      • profesor8 Re: 23-letnia dziewica??? 29.01.05, 20:27
        Stawiam na Tolka Banana.
      • Gość: Jan Serce Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:17
        fajna jesteś. Zrobisz to wtedy jak zechcesz a nie dlatego, ze już czas
        pozdrawiam
      • Gość: dominik Gratulacje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:13
        Powodzenia w przyszłym życiu rodzinnym
        I nie twój mąż będzie wyjątkowy
    • yayaguar odwróćmy pytanie 29.01.05, 20:30
      a 24-letni prawiczek?
      czy to możliwe?

hmm.... chyba jestem dewiantem

yaguar.blox.pl
      • yaguar Re: odwróćmy pytanie 29.01.05, 20:33
        Raczej kuguar
      • Gość: fafik Re: odwróćmy pytanie IP: *.promax.media.pl 11.02.05, 20:54
        choćby ja:-))) a najzabawniejsze jest to, że od facetów to sie nie moge opędzić.
        i co, i nico.
    • Gość: fak Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:55
      pod ktora pacha?
    • Gość: F. Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 11.02.05, 12:58
      ja kiedys mialem do czynienia z 29-letnia (sam mialem wtedy 28)... bylem w szoku.
      Chyba tylko w Polsce to jest mozliwe.

F.
    • profesor8 Re: 23-letnia dziewica??? 11.02.05, 13:40
      Mozliwe jak najbardziej.
      Kiedys w Wa-wa przespalem sie ze znana dzienikarka miala 30 lat i byla dziewica.
      A pisala w pewnej poczytnej gazecie w konciku dla kobiet ,dawala tam porady
      sercowe!!!!!!!
      Autentyk:)
      • ksiegowymafii Re: 23-letnia dziewica??? 11.02.05, 16:04
        Przeciez to nie zbrodnia:)ani zadne pietno...mogla po prostu nie spotkac nikogo
        sensownego a, ze powiedzmy ma poukladane w glowie wiec z byle kim nie poszla do
        lozka czy do kibelka w markecie czy na sniegu czy tudziez w inne mniej lub
        bardziej odpowiednie miejsce.Ot co!Kto powiedzial, ze w wieku 15 czy ilus tam
        lat ma byc ten pierwszy raz.Moze jest bardziej odpowiedzialna i juz!Chcesz
        uprawiac sex, zarob na siebie i licz sie ze wszystkimi mozliwymi konsekwencjami.
        Pozdrawiam
        • coortina Re: 23-letnia dziewica??? 11.02.05, 17:22
          mozliwe,może być ładna ,zgrabna, inteligentna ale będzie chciała ten pierwszy
          raz przeżyć z kimś na poziomie.I zanim go spotka może upłynąc trochę czasu
    • profesor8 powaznie,potem zaraz po im opadaja:( 11.02.05, 17:24
      dajcie mi dziewice one maja piekne cyce:)
      • Gość: leziox Re: powaznie,potem zaraz po im opadaja:( IP: *.arcor-ip.net 11.02.05, 22:57
        Duma nie ma nic do tego,są kobiety co mają 25 lat i jeszcze są dziewicami mimo
        że znają smak orgazmu,są takie,co w wieku lat 16-tu straciły cnotę.Niektórzy
        mówią,że cnota to chroniczny brak okazji,ale kto wie?W tym wypadku
        powiedzenie "żyj i daj żyć innym"powinno być jednak przypomniane.Ostatecznie to
        sprawa osobista kobiety,czy się pozbędzie tego wcześniej czy nie.A z błonką czy
        bez,kobiety są i tak piękne.Amen.
    • bartek1983-19833 Re: 23-letnia dziewica??? 17.02.05, 04:10
      Ja mam 21 lat i jestem prawiczkiem.
    • Gość: Szczesliwy Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.lan / 81.15.233.* 17.02.05, 11:36
      Moja dziewczyna ktora maa 4 lata jest dziewica!!,ale mam nadzieje ze wkrotce
      nia juz nie bedzie:-)
      • kusza1 Re: 23-letnia dziewica??? 17.02.05, 11:50
        Ja bym to wolal byyc prawiczkiem teraz to caly czas porownuje:(
      • Gość: Szczesliwy Re: 23-letnia dziewica??? IP: *.lan / 81.15.233.* 17.02.05, 12:31
        Oczywiscie mialem na mysli 24 lata!!
    • wegorz-rasta Re: 23-letnia dziewica??? 17.02.05, 14:21
      a co cie to obchodzi to jest sprawa karzdego z osobna moze szczeze wiezy w
      prawdziwa milosc o magie oddania sie w calosci temu jedynemu.jezeli jest z tym
      jej dobrze to nic w tym dziwnego pozwulmy ludzia byc szczesliwymi wedlug ich
      wlasnego uznania.i zycze takiej osobie zeby nie trafila na kogos kto ja oszuka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka