Gość: stara_klempa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:39 brzmi to optymistycznie, ale tak miało zabrzmieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukający Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.pool.mediaWays.net 29.01.05, 19:44 samo..? No może i tak, ale kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:06 też nad tym się zastanawiałam - ale cóż - ryzykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 19:53 Klempa czyli samica łosia ale jak stara? Ja mam 46 i jestem przeznaczony do odszczału przez twoje młodsze koleżanki.Chyba trwa w necie właśnie nagonka na mnie. Łoś pancerny Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 20:01 Jak gruby ten pancerz?? Moze zastosuj dodatkowo "wilcze doły" Pozdrawiam L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... ten pancerz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:09 jest pozorny... prawda?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:08 :) to brzmi jak głos rozpaczy naganianego łosia - spokojnie - nie ma co się miotać - skoroś łoś pancerny, to masz szansę przetrwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:03 Tak naprawdę nie mam pancerza ani nie jestem gruboskórny nie jest to też krzyk rozpaczy a wilcze doły stosuje się w innym celu .Drogie panie więcej konkretów.Jeśli wam wiek nie pasuje to się wyloguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... ależ zostań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:08 bardzo mi miło:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ależ zostań... 29.01.05, 21:13 Prawdziwy meżczyzna, lubi sie obrażać, a wiek fantastyczny dla faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: ależ zostań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:14 wiek pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... jednak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:16 preferuję... ciut młodzsych...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:23 Jestem zaskoczony oczywiście pozytywnie .Zawsze moja wypowiedz na forum była brana na nia .Mam własne choć skromne zdania na niektóre tematy.Pociągają mnie kobiety,góry i aktywne życie towarzyskie.Proszę berz impertynencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:24 a po co te zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:26 To bardzo ciekawe zestawienie, dwie pierwsze namietnosci to zdobywanie,ta trzecia to tesknota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... i tak... cudownie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:28 bezpośrednio:))))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśniak to w domach starców IP: 202.179.109.* 29.01.05, 21:30 jeszcze nie ma ciszy nocnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... czyżbyś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:35 z tamtąd uciekł?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: ja jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:46 widzę, że się gubi i znajduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... a któż śmiałby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:47 twierdzić inaczej?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:46 Życie towarzyskie to nie tęsknota to realia kkóre najlepiej udają się w kurortach . Jeśli za młody to zmień forum Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:47 Słyszałam ,ze podobno najlepszy jest Ciechocinek i Rymanowa ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:47 znaczy się życie sanatoryjno - wczasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:52 Znaczy sie towarzyskie :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 21:56 Masz racje najpiękniejsze jest życie sanatoryjno-wczasowe mój kumpel 43lata po pierwszym pobycie stwierdził że jesze 5-lat takiego życia i może umierać . Ciechocinek jak najbardziej Rymanów odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:59 kobiety to jednak inaczej postrzegają :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:02 To znaczy jak? przecierz parkietoterapia jest jedną z metod leczniczych. Nie wiem co miałaś na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:09 poddaję się - na turnusy nie jeżdżę - z obserwacji mi wiadomo - ale to tylko żywot obserwatora Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:09 Jest już cisza nocna jak raczono zauwarzyć. Zbieram więc zabawki i idę aaa.Jeśli któraś z was chce podtrzymać temat proszę pisać na skrzynkę i podać godzinę o której możemy wznowić temat.Życzę miłych snów z rączkami na kołderce. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:07 :)))))) Zapewne piękna to *śmierc* będzie :) Nie jestem *towarzyska* ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:12 O życiu sanatoryjnym opowiadają już legedy . Wierz mi nie jest tak jak mówią. Dla każdego coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:15 Dlaczego mam Ci nie wierzyc, wierze :) Lubie bardziej kameralne warunki, a *zabiegi* niekoniecznie musza odbywać sie w sanatorium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karo42 Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:17 Libressa zapraszam 0402 do Lądka pójdziemy na Śnieżnik. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 22:23 Bardzo pieknie dziekuje, to bardzo miła i kusząca propozycja, niestety nie jest to dobry czas ;) Przykro mi :( Lubie zdobywac, góry również ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 22:43 Śnieżnik to pastwisko a nie góra.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 22:55 Dziś też na chwilkę ...ale widzę, że toczysz tu ciężkie boje. I diabełek się znalazł!!! No i też troszeczkę naparza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 22:59 O czym Ty mowisz, jakie boje?? Życie *towarzyskie* prowadze...;) To najwyższy szczyt Sudetów, widac przy dobrej pogodzie światła Wrocka i Pragi oczywiście nocą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 23:04 Śnieżka jest najwyższa! 1600m Śnieżnik 1400m Byłem na nim gdy miałem siedem lat. Póżniej trochę wyżej i ciekawiej. Tak to dobry pomysł z tym "życiem towarzyskim" też muszę z kimś takie poprowadzić:))) Może trochę dynamizmu we mnie wstąpi i ten gen się w końcu uspokoi. Szukam ofiary - ale zwe mnie marzyciel:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 23:08 Śnieżka /1603/ Karkonosze, ale oko w całych Sudetach, nie bede sie spierac, Śnieżnik !1425m :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 23:10 cholerka nastapił "przedwczesny klik" ;) Ależ z tym genem to jestes niezwykle interesujacym, zaraz jakas zainteresuje sie Toba, bedzie chciała "zmodyfikować"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 23:17 Ale jakby tak się zastanowić, to ja się dobrze z nim czuję choć teraz strasznie mi utrudnia życie bo muszę się pakować. Przypuszczam, że skończę nad ranem a i tak zapomnę połowę rzeczy:))) Hmmm prowadzić już też mi się nie chce, więc prędzej kierowca by się przydał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 23:19 Gdzie sie tak "pakujesz"?? Porzucasz mnie??:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 23:27 A jadę w cholerę! Hłe hłe. W Alpy włoskie, na narty. Jak dojadę? Może się tak okazać, że trudy podróży i to "uwarukowane lenistwo" zmuszą mnie do innych rozwiązań. Np balowanie w Cieszynie, czy "cóś"? Bogini, będę myślał o Tobie nieustannie nie ma mowy o porzuceniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 23:37 A no to sobie jedź w cholerę na te narty :) Z tym myśleniem, to nie przesadzaj, to bywa niebezpieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 23:44 Nie w każdym przypadku. Mnie tam od takich myśli głowa nie boli.:) Gwiazdo , powiedz w czym pierzesz kolorowe? Bo ja w „OMO color” i już któryś raz mi jakiś biały syf zostaje na ciemnych ciuchach???? :(((( :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 29.01.05, 23:49 :DDDDDDDDD Zazwyczaj nie jestem niczyim "bolem głowy", no moze dla kilku osobnikow płci zeńskiej,ale to nieistotny szczegół:D Serce Ty moje, sprobuj zamiast proszku, płynu do ciemnych ciuchow, ten osad to kredy, tak "wzbogacaja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 29.01.05, 23:57 No proszę, a ja to płukałem trzy razy!!! I w końcu szczotką sobie poradziłem. (Bo ja zaradny chłopczyk jestem:)))) Ale tam dyskusja rozgorzała: pt czy walczyć o kobietę? ouuuu! Jaaaazda na całego. Spadam bo się jeszcze jakieś serca połamią coś wybuchnie itd. Buziaki ps w końcu muszę zrobić coś z tym genem bo nie wyjadę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 30.01.05, 00:01 Nie walcz z naturą :) Walka o Kobietę-utopia :) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: ???????? IP: *.visp.energis.pl 30.01.05, 00:11 Utopia ?? Paranoja !! Ale ciiiiii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ???????? 30.01.05, 00:14 Pójdziesz Ty stąd,albo i nie :) Trudno sie nie zgodzic, Kobiety mają zgubny wpływ na mężczyzn, zawsze to powtarzam, tylko ten gen moze uchronic ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:51 znowu się zgubiło - trudno -pewnie poszło spac - jak wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 29.01.05, 23:29 Wszyscy,jakoś tak jeżdżą, pakują się,nie wytrzymam tych 3tygodni, nawet te dzisiejsze smieszne narty(śmieszna górka)nic nie pomogły,libresso jakiś sposób na trenowanie cierpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 29.01.05, 23:41 Witaj, prosta,a zarazem skomplkowana metoda, sprobuj zapanować nad sobą, bądź cierpliwa i wyrozumiała dla siebie, pokonasz wszystko i wszystkich, pełna władza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 30.01.05, 00:13 Dziękuję bardzo za radę zaraz zacznę korzystać,zaczytałam się w tych postach jarkoniego, wszedzie takie samo trudne życie Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 30.01.05, 00:16 To tylko sugestia, jarkoni, tak tam są problemy, coraz trudniej, łatwo życ :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 30.01.05, 00:26 Sugestia wysunięta po raz kolejny zmusza do myślenia,tym sposobem osiąga rangę dobrej rady, dziekuje,idę spać i ten piętro wyżej tez niech idzie , bo jesli dobrze odczytałam to ma noc za kierownicą.Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie szukam - samo się znajdzie 30.01.05, 00:28 Dobrej nocy, miło mi jak zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:05 dzień dobry! zobaczymy czy dzisiaj się znajdzie czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:08 a jak długo nie szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:02 pytanie z serii trudnych - to właściwie stało się tak nagle, jak uświadomienie sobie myśli, ze przestałam szukać. :)))))))))))))) a tak naprawdę - to szukam! zawsze szukałam i pewnie szukać będę dalej - samo sie jakoś nie chce znajdować :))))))))))) pocieszam się, że większość tak ma - jesli przestanę szukać, to znak, że nie żyję :) teraz siedzę i szukam rozwiązania problemu - pracowego, że tak powiem a wchodzę na FT chyba z przyzwyczajenia to tyle :))) pozdrowienia i może być koniec wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.arcor-ip.net 01.02.05, 15:18 no to szkoda, ze puenta juz byla... gdyz wlasnie chcialem zapytac, czy to mysl nabyta z wiekiem, klempo, czy kupiona okazyjnie na jarmarku? ale niech. - nas dwoch, jak innych trzech... rzuciwszy sie w wir pracy z posady ruszy bryle Swiata (byle szefowi nie podpadac...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:26 nie na jarmarku! jażem taka mundra! :) :) a stara - pojęcie względne i wyględne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.arcor-ip.net 01.02.05, 16:32 no jak Ty jestes i stara i mundra, klempo, to Ty, jako i ten rabi, dobrze wiesz, ze szukac w pewnym wieku, to juz nie ma co... Ale znalezc i tak zawsze mozna (sie, najczesciej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:46 szukanie do każdego wieku jest przypisanie - jednak przedmiot poszukiwań jest niewątpliwie różny :) a znajdować się i siebie należy zawsze :) (przynajmniej powinno się) a co do starości - rzekłam co to pojęcie względne :) a nazywać rzeczy można różnie w różnych okolicznościach w różnych celach:) rzkłam ja (jako i Jarząbek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.arcor-ip.net 01.02.05, 16:51 no dobrze, Teorie Wzglednosci - to jako tako znam. Ale w ornitologii nie jestem mocny. Czemu taszczysz ze soba tego Jarzabka? Biedak nozke ma chora i fruwac nie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:12 widać pokolenie bardzo młode reprezentujesz - toć to Jarząbek z "Misia" Barei charakterystyczny. :) to tyle:) i słowami trenera - "To mówiłem ja: Jarząbek." i co on jeszcze powiedział? "ludzie to wilki - wbijają panu prezesowi w plecy szpilki" - chyba tak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: 80.53.160.* 01.02.05, 18:00 Całkowicie zgadzam sie z tymatem wypowiedzi Nic na siłę jak ktoś ma przeznaczenie zostac samotnikiem to nie ma rady by sie to miało zmienić trzeba pogodzic sie z samotnościa i umiec skutecznie sobie z nia radzic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:19 ja też się z tym zgadzam, ale pozostaje kwestia - skąd wiadomo, że "to" to jest akurat "to"? tzn. skąd wiadomo, ze samotność jest pisana? przeciez nie mamy tego wpisanego w akcie urodzenia - i to jest właśnie ciekawe w życiu - ta wielka niewiadoma - CO JEST ZA TYM WINKLEM? a co to jest radzenie sie z samotnością? tak naprawdę to nie wiadomo co z tym zrobic? taki bałagan w mysleniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: 80.53.160.* 01.02.05, 18:34 To fakt że nie mamy tego wpisanego w akcie urodzenia. A czy mamy wpisane czy i ile lat będziemy zyli np. z jednym partnerem czy nas nie zdradzi? W moim przekonaniu samotnośc moze być sewgo rodzaju powołaniem by móc sie zrealizowac by móc poswiecic swoje zycie dla jakiegoś wybranego hobby by miec czas na realizacje swojej pasji Niw wszystko jest dane człowiekowi i nic na to nie poradzimy ale trzeba sie z tym pogodzić i nauczyć żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:48 coś te Twoje wywody jakies takie smutnawe - jakby ta opisywana samotność koniecznością a nie wyborem była :) nie jest człowiek pewien NICZEGO I NIKOGO i tyle - nikt nikomu nie jest w stanie nic zagwarantować - akt urodzenia nie jest kartą gwarancyjną - no, może tylko w kwestii końca w ogóle :) to tak! to jedyny pewnik bleblanie? może tak - może nie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: 80.53.160.* 01.02.05, 19:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: 80.53.160.* 01.02.05, 19:27 Przepraszam za ten pustu post ale bez myślnie wcisnąlem o.k. A co do tych moich wywodow to samotnosc jest moim wyborem i podkreslam NIE KONIECZNOSCIA i ja nie uważam by panował tam jakis smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_klempa Re: nie szukam - samo się znajdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:32 ja nie wnikam! moje odczucie może być złudne - internet to przecież - łykam to, co mi podasz :) Odpowiedz Link Zgłoś