Dodaj do ulubionych

SAMCI SIE NALEZY

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 20:45
Nie ,nie facet! Z tymi to tylko same problemy sa.Samci nalezy sie wygrana w totka! Najwyzszy czas
,nie? Postanowilam wiec dac P.Bogu szanse i cos tam dzisiaj wyslalam. No, to teraz prosze was moi
mili o jedna dobra mysl pt"Niech Samcia wygra" Uprzejmie dziekuje ,moze Jezusek wyslucha
zbiorowej modlitwy cio?:))))
Obserwuj wątek
    • kitek1 ale faceci, chyba nie maja trzymac.............. 28.05.02, 20:52
      bo czuja sie obrazeni:)
    • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY figa z makiem i z 28.05.02, 20:53
      dużą wygraną w totka :))
    • lena8 Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 20:53
      w moim wieczornym pacierzu zmówię zdrowaśkę żeby los okazał się szczęśliwy a
      odpalisz mi trochę jak wygrasz?:)
      • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 20:57
        kochani! losowanie jest o 21.30 i terozki prosze o wstawiennictwo u tego na gorze! Kurdeeee ,zrobie
        super impreze jak wygram !Noooo... klepac zdrowaski,pliizzz;)))))))
        • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY- to ja klepię: 28.05.02, 20:58
          "W imie ojca lenina,
          Syna stalina .."

kurde, modlitwy mi sie pomyliły :)
          • lena8 Re: SAMCI SIE NALEZY- to ja klepię: 28.05.02, 21:01
            weź Menik taką ksiązeczkę co na I komunię dostałeś:)
            • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY- to ja klepię: 28.05.02, 21:03
              czerwoną czy czarną ?:)

Tę na pierwszą inicjacje w ZSMP ?:)
              • lena8 Re: SAMCI SIE NALEZY- to ja klepię: 28.05.02, 21:07
                Menik weź lepiej módl się po swojemu tak od serca:))
                • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY- to ja klepię: 28.05.02, 21:10
                  lena8 napisał(a):

> Menik weź lepiej módl się po swojemu tak od serca:))
                  E tam, za czesto nie można - ostatnio se Cóś wymodliłem tak od serca :))

• kitek1 jak odszczekasz, te uogolnienia........... 28.05.02, 21:00
          na temat facetow,
          to sie moze, pomodle:)
          • Gość: samanta Alez Kitus! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:02
            ja uwielbiam facetow! kocham ich poprostu!:)
          • men_ Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:05
            przejechała sie po nas, przyzwoitych facetach, hę ?:)

kitek1 napisał(a):

> na temat facetow,
            > to sie moze, pomodle:)

• Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:07
              Nigdy w zyciu!!!!
              • men_ Re: To Kitek kłamie ????? 28.05.02, 21:07
                Nie wierzę :)
                • Gość: samanta Re: To Kitek kłamie ????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:10
                  Pewnie ze klamie. Konfabuluje jakby to powiedzial nasz domorosly psychiatra mario;))))
                  • men_ Re: To Kitek kłamie ????? 28.05.02, 21:11
                    Kalumnie, potwarz, hę ?:)
                    • Gość: samanta Re: To Kitek kłamie ????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:13
                      chorobliwe klamstwo!:)
            • kitek1 Re: Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:08
              czasem sie zapomina,
              i za bardzo uogolnia,
              ale ja nie taki,
              moglbym sie pomodlic,
              ale nie potrafie:(
              • Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:11
                kitus nie badz hiena i tylko sobie pomysl:Niech siem samci uda!niech kobiecinka wygra te fure
                szmalu! No!:)
                • kitek1 Re: Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:14
                  dobra, pomysle:)
                  • Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:16
                    z wrazenia spadl mi kastet z reki....;)
                    • kitek1 Re: Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:21
                      ale za to wezmiesz mnie na wycieczke, wodolotem:)
                      • Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:23
                        kitus! Toz w Szczecinie ostatni wodolot sprzedali wiele lat temu! Na miejscu dworca morskiego jezd
                        knajpa! czort swiadkiem!:) Ale sa statki spacerowe ,nio?:)))
                        • kitek1 Re: Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:26
                          to nie mozna,
                          juz wodolocikiem do swinoujscia poplynac:(((
                          • Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:29
                            Boszsze...juz dawno nie! ja zapomnialam juz prawie jak wodolot wyglada;)) Ale mozemy poplynac
                            promem w strefe wolnoclowa i nachlac sie tanio;))))))
                            • kitek1 Re: Kitek, A samcia gdzies na forum 28.05.02, 21:31
                              i bedziemy sami jak wodolociki:)))
                              oki, miczymy i sie modlimy:)))
                              • Gość: samanta Re: Kitek, A samcia gdzies na forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:32
                                a zebys wiedzial ! Odlot murowany!;))) Modlmy sie zatem!:)
                                • kitek1 ZAPODAWAJ WYNIKI............ 28.05.02, 21:45
                                  samciun naprawde, Droga:)
                                  • Gość: samanta Re: ZAPODAWAJ WYNIKI............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:49
                                    kiedy tak mi sie milo z toba kitus gadalo ze zapomnialam sprawdzic! I cio teraz?:)
                                    • kitek1 Re: ZAPODAWAJ WYNIKI............ 28.05.02, 21:50
                                      to po chu........., ja sie modlilem:)
                                      • Gość: samanta Re: ZAPODAWAJ WYNIKI............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:52
                                        Nie po ch..ale za wygrana! poczkaj ,kiedys tam sprawdze nie?:)
                                        • kitek1 Re: ZAPODAWAJ WYNIKI............ 28.05.02, 21:53
                                          wiem wygralas,
                                          i nie chcesz sie podzielic:)))
                                          • Gość: samanta Re: ZAPODAWAJ WYNIKI............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:00
                                            Boszsze...Kitus!Toz jak ja bym wygrala to juz caly kontynent by o tym wiedzial a Wy pakowalibyscie sie
                                            na darmowe wczasy w gorach!:)
        • lena8 Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:00
          różaniec przygotowany i jechanko:)
          • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:02
            i je... co ?:))

• lena8 Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:05
              Ty to nic nie rozumiesz:))
              • men_ Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:06
                bo mi to trzeba tak ... na ławę :))
          • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:02
            dzienks lenko!:)
    • wsiok Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 20:57
      bede sie modlil za pani szczesciem,najmilsza kobieto!
      z powazaniem pewien wsiok.
      • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:01
        Dobrze ze czlowiek ze wsi powaznie traktuje moja prosbe ;))
        • wsiok Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:04
          my chlopy ze wsi nie jestesmy zupelnymi glupkami,ino komputerow nam brak!
          u nas we wsi jest trzy komputery,ja mam policja i pewin letnik co czasami do
          nas przyjedzdza.
          • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:06
            wlacz krowom muzyke,beda wydajniejsze;)))))
            • wsiok Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:10
              moje krowy nie sluchaja muzyki nie mam radioodbiornikow w oborze,moze kiedys
              zamontuje skoro pani twierdzi,ze to cus pomoze,ale wielki dzieki za rade.
              • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:12
                Only jezdes super w tej roli!:))))))
                • wsiok Re: SAMCI SIE NALEZY 28.05.02, 21:16
                  zabardzo nie zrozumialem,ale z gory przepraszam ze mnie pani z kims innym
                  pomylila,mysle ze sie pani nie zawiedzie,ze jestem tym kim jestem a nie tym o
                  ktorym pani myslala.
                  • Gość: samanta Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:20
                    z pewnosia pani sie nie zawiedzie ze sie nie zawiodla panskim zawodem...o w morde jeza!:)
    • men_ Re:No dobra, spadam do domku pomodlić się 28.05.02, 21:15
      w intecji Świętej Samanty, tfu, świętego kuponu totka Samanty :))

miłej zabawy, z Adasiem też :)
      • Gość: samanta Re:No dobra, spadam do domku pomodlić się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:15
        dzienks menik i paa:)
    • Gość: mario2 Re: SAMCI SIE NALEZY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:22
      Wierze jednego boga, mamone, wszechmogacego, stworzyciela euro i rubla, i w
      belke naszego wszechplacacego ktory pod jego siedzi trzosem. Z tamtad przyjdzie
      placic bedzie zywym i umarlym wierze w bank powszechny, dlugow odpuszczenie i
      impreze wieczna amen.
    • lena8 i jak wyniki? 28.05.02, 21:50
      :))
      • Gość: samanta Re: i jak wyniki? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:53
        Wszystko przez Kitka! zapomnialam o losowaniu!nie wiem!:)))))))
    • lena8 Kitek! 28.05.02, 22:00
      my tu się modlimy i na wyniki czekamy a Ty Samcię tak zakitowałes, że
      zapomniała po co tu się zebraliśmy :))))
      • Gość: samanta Re: Kitek! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:03
        kitus dzilil skore na niedzwiedziu i zapomnial o modlitwie;))
        • lena8 Re: Kitek! 28.05.02, 22:07
          pewnie już myślami był na Hawajach:))
          • Gość: samanta Re: Kitek! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:09
            cos Ty !To skromny facet.marzyl o wodolocie do Swinoujscia a w rezultacie przystal na pijanstwo na
            promie;))
            • lena8 Re: Kitek! 28.05.02, 22:15
              no to rzeczywiście skromne ma marzenia:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka