Dodaj do ulubionych

Cześć pracusie!

31.05.02, 07:57
kto jeszcze ma całe biuro tylko dla siebie?
Obserwuj wątek
    • kill_homo Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 07:59
      ja
      • Gość: Magnolia Re: Cześć pracusie! IP: 195.205.73.* 31.05.02, 08:06
        i jeszcze jaa!
        to razem trzyyy,
        może połączymy moce i sobie cos zorganizujemy?
        kill_homo napisał(a):

> ja

• laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 08:12
          trudno coś zmalować, bo nie ma na kogo zrzucić winy :)))))))))
          • kill_homo Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 08:14
            ja tam mam zajęcie
            kill_homo
            • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 08:15
              ja też - na jakieś 20 minut, a mam tu siedzieć 8 godzin :))))))))))
              • kill_homo Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 08:25
                Co - zapłacą Ci za 20 minut
    • kitek1 witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:26
      ja niestety tez zaraz,
      wychodze do pracki:)
      • anka1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:28
        ja na razie sama jestem, ale nie wiem co bedzie dalej:)))
        • kill_homo Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:29
          ale ja wiem - znam ciąg dalszy
          • anka1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:39
            bardzo interesujace, moze w takim razie napisz jaki.
            • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:41
              Cześć Aneczko, Kitkowaty :)))
              • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:44
                a jaki to,
                kitkowaty:)
                • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:47
                  Kitek z kitką kitkowaty :)))
                  • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:51
                    wesolo Ci dzisiaj,
                    storczyku sliczny:)
                    • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:56
                      coś trzeba zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem :)
                      • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 08:59
                        ja tam nachetniej dzisiaj,
                        za raczke bym sie z kims zlapal,
                        i pospacerowal sobie:)
                        • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:04
                          Gdybyś teraz wsiadł w pociąg, to po prcy zabrałabym Cię na piękny spacer :)
                          • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:04
                            nawet mogłabym na dworcu czekać :)))))))))))))
                            • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:07
                              qrka wodna,
                              zebym ja do tej franciszkowatej pracy nie musial teraz isc:(
                              taka propozycja:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:10
                                jestem specjalistką od motywacji w końcu :)
                                • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:11
                                  i dalbys sie storczyku,
                                  za raczke wziasc:)
                                  • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:17
                                    no pewnie, nawet powitalnego buziaka byś dostał :)*
                                    • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:18
                                      oj storczyku,
                                      zycie jest piekne,
                                      jak tak milo piszesz:)
                                      • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:20
                                        po to żyję, żeby upiękniać życie :))))))))
                                        • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:22
                                          no to zyj nam, jak najdluzej storczyku najmilszy:)
                                          • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:24
                                            eeeeeeeee, za długo to bym chyba nie chciała.
                                            • kitek1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:38
                                              no to jak najdluzej,
                                              takim milutkim storczykiem badz:)
                                              chyba musze spadac, ale mi sie nie chce:)
                    • Gość: anka1 Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy IP: 212.33.74.* 31.05.02, 08:56
                      a czesc wszystkim, jeszcze sie nie obudzilam zupelnie stad te gafy:)))
                      • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:05
                        jakie tam gafy? :)
                        • mefiston Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:16
                          ja również was witam.

mam dziś prawie całe biuro dla siebie. wyjąłem papiery na biurko ale chyba dziś
                          ich nie dotknę :) he he

pzdr
                          • laelia Re: witajcie, kwiatuszki-tytanki pracy 31.05.02, 09:22
                            ja tylko chciałam powiedzieć, że imieninki miałam, o!
                        • emperor pracusie???? 31.05.02, 09:29
                          dzisiaj jeden z nielicznych dni w pracy, kiedy czuje sie tak jak powinienem:)))
                          i nawet gajerek zostal w domu!!! :)))
                          • laelia Re: pracusie???? 31.05.02, 09:33
                            hej Słonko, co to jest gajerek????
                            • emperor Re: pracusie???? 31.05.02, 09:35
                              ahoy Laleczka:)*

no co wy w stolicy w garniturach nie chodzicie? :)
                              • laelia Re: pracusie???? 31.05.02, 09:45
                                w garniturach bywa, że chodzimy :)))))))
    • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:17
      Witajcie z rana.Humorki dopisują? :)
      • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:21
        Cześć Crimenku, zrezygnowałeś z Afryki?
        • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:23
          Z niczego nie rezygnuję, ale są pewne priorytety.Najpierw Czorcik i
          mistrzostwa:)))
          • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:27
            To się zobaczymy u Czorta :)))))
            • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:30
              Jest mi z tego powodu niezmiernie miło:))))))))))))))))))))
              • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:32
                No nie wiem, obaj z Bizonem Samci przyznaliście tytuł pierwszej damy :))))))
                • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:42
                  Przyznaliśmy i zdania nie zmienimy.Teraz musimy z Bizonem opić w realu nasze
                  wirtualne szwagrostwo i wtedy przyznamy nowe tytuły dla najmilszych foremek:)))
                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:44
                    dopiero po pijaku percepcja Wam się wyostrzy czy odwaga się znajdzie? :)))))))
                    • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:48
                      To taki przyspieszony kurs asertywności.Wszystkie jesteście miłe, a trzeba
                      wybrać najmilszą:)))
                      • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:49
                        muszę koniecznie zobaczyć jak z tego wybrniecie :)
                        • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:50
                          Człowiek staje się nerwowy, gdy mu na ręce patrzą:)))
                          • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:53
                            czy to będzie wywieranie wpływu na jury? :)))
                            • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:55
                              To już przerabialiśmy.Będziemy z Bizonem nieugięci:)))
                              • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 09:56
                                Crimen, kogo Ty chcesz nabrać? :))))))))
                                • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 09:59
                                  Każda foremka która potrafi zauroczyć dwóch facetów na raz, zasługuje na
                                  wyróżnienie:)))
                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 10:01
                                    tylko dwóch? Obniżasz mi poprzeczkę :)))))))
                                    • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 10:04
                                      Miałem na myśli tylko Wysoką Komisję.Poprzeczka jest wystarczająco
                                      wysoko.Rwanie obcych facetów to punkty karne:)))
                                      • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 10:08
                                        wbijasz mi sztylet prosto w serce :))))
                                        • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 10:13
                                          Ciiiiiicho, to tylko parawan.Mówiłem przecież że każda która będzie dla nas
                                          miła, zostanie wyróżniona:)))
                                          • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 10:16
                                            osobiste wyróżnienie od wysokiej komisji? :)
                                            • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 10:20
                                              Niektóre laureatki mogą być nawet lansowane:)))
                                              • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 10:23
                                                no proszę :)))))))
                                                • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 10:29
                                                  Myślałem, że wiesz po co są te wszystkie konkursy? :)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 10:32
                                                    wiem, wiem ale podroczyć się mogę :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 10:41
                                                    Lubisz agresywnych samców? :)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 11:01
                                                    agresywnych nie. Nie lubię żadnych skrajności :)))

• Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 11:11
                                                    Ale lubisz się podroczyć z samczykami:)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 11:15
                                                    oj lubię, lubię :)
                                                    ale samczyki nie narzekają za bardzo :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 11:29
                                                    Pewnie lubią "być droczone" ;)
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 11:35
                                                    tak myślisz? :)*
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 11:39
                                                    Ja to wiem;)
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 11:44
                                                    jesteś pewien w 100%? :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 11:51
                                                    Mógłbym potwierdzić, ale wietrzę jakiś podstęp:)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 12:00
                                                    spójrz w te niewinne błękitne oczęta i powiedz, czy ja mogłabym szykować jakiś
                                                    podstęp? :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 12:05
                                                    Oczywiście że nie.Aj!Cholera, znowu ten instynkt samozachowawczy:)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 12:17
                                                    to chyba obraza, jakiś inny instynkt poza samozachowawczym Ci się przy mnie nie
                                                    odzywa? :))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 12:19
                                                    Odzywa się i stąd nad wszystkim czuwa instynkt samozachowawczy;)
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 12:35
                                                    przecież nie jestem modliszką :)
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 12:57
                                                    Oczywiście że nie.Tylko ja taki wrażliwy jestem:)
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 13:03
                                                    tylko się nie przyznawaj Iksikowi, bo Ci test na inteligencję zada :))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 13:23
                                                    Dobre.Wszystkich wrażliwców trzeba na intelekt przetestować.Od razu im
                                                    wrażliwość przejdzie:)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 13:48
                                                    nie dlatego, przesłuchiwał mnie wczoraj i przyznałam się, że cenię w facetach
                                                    wrażliwość i inteligencję - od razu zaczął testy układać, żebym miała jak
                                                    znalazł w razie nagłej potrzeby :))))))))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Cześć pracusie! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 14:18
                                                    To dlaczego się przyznajesz?Testuj:)))
                                                  • laelia Re: Cześć pracusie! 03.06.02, 10:12
                                                    Pańskie życzenie jest dla mnie rozkazem :)))))))))
    • Gość: mario2 Lelijko, jak udala sie randka? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 09:32
      :o)))
      • laelia Re: Lelijko, jak udala sie randka? 31.05.02, 09:35
        hi, hi. Udała się :)
        • kitek1 o co ten, marys taki wscibski................ 31.05.02, 09:36
          ze wszytkich randek,
          trzeba mu sie tlumaczyc:)
          • Gość: mario2 Re: o co ten, marys taki wscibski................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:13
            Cicho!!! Dbam o Twoje szanse!

:o)
            • kitek1 narazie laelijka, przeprowadza eliminacje...... 31.05.02, 19:05
              moze z grupy wyjde,
              jak jej za duzo glupot,
              na moj temat, nie powiesz:)
              • laelia Re: narazie laelijka, przeprowadza eliminacje...... 03.06.02, 10:03
                przeprowadzam? :)
    • Gość: mikka Re: Cześć pracusie! IP: *.cracow.eu.org 31.05.02, 11:12
      Hej, ja!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaa. Trochę mam roboty ale troszkę też sobie
      tu pozaglądam. Cześć pracy Rodacy!
      • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 11:17
        witam :)
        • mefiston Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 13:42
          widzę że dziś wszyscy cięzko pracują :)))) ja już nie mo0gę wytrzmać w biurze.
          laelia - chętnie napiłbym się z Tobą piwka kiedyś ? dlaczego ja nic nie wiem o
          imprze u Czorta hę !!!????;:;:)))))
          • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 13:45
            nie umiesz czytać może? :))))))))))
            Wątek jest: 7 czerwca, uwaga, wnimanije itd
            Właśnie postanowiłam zdezerterować więc piwo będzie w sam raz, tylko Ty chyba
            dość daleko jesteś?
            • laelia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 13:56
              Mefiston, nie pojechałeś do domku? Wyślij mi @, prześlę Ci nr telefonu :)
              A Czort zaprasza wszystkich :)))
              • mefiston Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 14:30
                laelia - dzięki za info! no przecież skarbie ja pracuję w wawce !! do domku
                chyba dzisiaj jadę ale jescze nie wiem:)
                • mag_nolia Re: Cześć pracusie! 31.05.02, 14:31
                  Mefiston - byłeś wielkim rozmiarem w poprzednimwcieleniu?
                  mefiston napisał(a):

> laelia - dzięki za info! no przecież skarbie ja pracuję w wawce !! do domku
                  > chyba dzisiaj jadę ale jescze nie wiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka