Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:02 cos ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obcy34 Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:10 kazdy kiedys dostaje....a potem........................................................................... ................................................................................ .............................................................. ZMIENIA NIK:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:12 nie wierzę,że Libressa dostała bana.To jakaś pomyłka,pewno jej podróba.Zosieńka by jej tego nie zrobiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawey Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 21:31 Eeetam zrobi se nową postać albo poczeka aż jej ban minie :] Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 22:46 obcy34 napisał: > kazdy kiedys dostaje....a > potem.......................................................................... > . > .............................................................................. . > . > .............................................................. ZMIENIA NIK:)))) Bardzo lubie swojego nicka, nie widzę powodu,zeby zmieniać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:31 no ładnie ,zostawiła tak zacne Forum:((( po glebszym zastanowieniu,widze tylko jedno rozwiaznie tej zagadki..pojechała (popłyneła) do jahipka:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:37 Nie sądzę. Dużo ludzi stąd odeszło po popisach profesorka. To już nie jest to forum. Kitek, Twoje zdrowie ;) Mam nadzieję, że jutro nam sie uda spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:39 To Libressa z jahipkiem kombinowała?? fe, nieładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek_sru Re: ją zawsze rajcowali tacy pokręceni, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:41 nieprawdaż ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:45 to był kamuflaz:) grała na zwłoke:DD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:41 czesc bajeczko:)) Twoje jutro bede pic...jeszcze w pracy siedze:((( mam tez taka nadzieje,podobno straszna sniezyca??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 21:23 Tak, parę godzin u klienta i samochód łopatą odgarniałam. A gdzie Ty pracujesz, jak tak długo siedzisz ? Ja wyszłam od klienta przed 19 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek_sru Re:złozyła stare, wylniałe futro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:38 i mruczy (jak widać) przechrypłym głosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:42 znowu tu jestes zazdrosniku??;D Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:44 Kotko, gdzie Ty tam i on...jak cień Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:47 zaczynam go lubic..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:53 no, przeciez to Twój fan! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:54 troche te jego zaloty "konskimi"bym nazwała..ale tako to juz jego natura:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:55 fanów sobie nie wybieramy, niestety...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:57 oj tak,czasem dostaje czkawki na ich widok.:DDD znikam,ale wroce pozegnac sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 20:57 Bo zalecać trzeba sie z ułańską fantazją, wierzchem,na koniu.......i nie wolno mylic kolejności...;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re:złozyła stare, wylniałe futro 15.02.05, 22:49 Pomyli taki i okrzykna ,ze ekshibicjonista !!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek_sru Re:zapomniałas wyjąć cygara, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:45 chyba tli ci się z tyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Libressa dostała bana!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:45 Rano cos tam pisała zoski tez nie ma! diabła wcielo! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 20:46 myslisz ze fajke pokoju pala??;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer_m Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 21:03 Doprawdy, brzmi to jakbyście ducha wywoływali albo mszę żałobną odprawiali:) A Libressa pewnie niebawem - niczym feniks z popiołów..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Libressa dostała bana!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 21:10 a co takiego zrobiła Libressa - nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 21:19 wolny dzień sobie zrobiła:) i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 22:58 Wietko, zerwałam sie "ze smyczy", przewietrzyłam *futerko* :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktorek Re: Libressa dostała bana!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:29 niegrzeczna była? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 22:32 A mnie za co, Moderator z nożyczkami do Libressy?? :))) Pozdrawiam zatroskanych moja nieobecnością oraz tych zatroskanych inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 22:34 Moja droga, długo kazałaś na siebie czekać swoim adwokatom, wielbicielom i fanom ;) Buzia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 22:36 Witaj, Bajeczko, no cóz miałam "wychodne" do City, ja dziewczyna z prowincji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek_sru Re: napisała post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:46 "dziewczyna inaczej" tj. po 50-stce :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 23:17 Ty z prowincji ;) Nie istotne jest skąd pochodzisz, tylko co sobą reprezentujesz, babeczko z klasą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Libressa dostała bana!!!! 15.02.05, 23:34 Dzieki Bajeczko, ta prowincja, to żart, moje *korzenie* to Krak ;))) A prowincja obecna to najpiekniejsza dzielnica Warszawy, najwiecej zieleni, Mazowiecki Park Krajobrazowy, zreszta przekonasz się niebawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libressa Re: a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:25 bo mi sie kojarzy z bananem ,DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: a co to znaczy ? 16.02.05, 15:33 Dostała banana i koszyk pomarańczy.. za wkład pracy na forum.......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libressa Re: a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:37 i mam zużyć tego banana właściwie jak prawdziwa dziewczyna z prowincji ?DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: a co to znaczy ? 16.02.05, 15:40 Wprawdzie...starasz się nieudolnie Libressę zastapić.... ale powiem Ci tak....decyzja nalezy do Ciebie.... w kazdym przypadku jest jakaś przyjemność...DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libressa Re: a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:00 Kiedyś wysłałem po nią samochód z kierowcą, taki ze mnie men_ ale mnie mnie olała, teraz dokuczam jej na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: a co to znaczy ? 16.02.05, 17:34 A nie mozna uznać sprawy za przedawnioną... zawsze przyjemniej jak na forum jest spokój...DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re: a co to znaczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:20 Zajrzalem tu, bo zobaczylem calkiem przypadkiem w tytule watku, ze cos sie wydarzylo mojej sasiadce Libressie. O, pardon, prosze byc czujnym, bo ja tu jestem gotow za Libresse nawet w maliny wskoczyc !!!, nie wspomne juz , ze w marchewki. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: a co to znaczy ? 16.02.05, 18:25 A co ja robię?...staram się wygasić konflikt.....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 18:56 Sąsiedzie , maliny i marchewka ok!, ale w ogien za mną nie skacz, zważ na futerko :DDDD Caruzzo, Ty mnie znasz nie od dziś i moich "fanów", lubią korzystac z mojego blasku, chociaz mogli by swiecic swoimi łysinami...:DDDD /jest sexi/ Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:07 A to mi dałaś do myślenia...........;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:09 Tylko mi nie mów ,ze "wymiękasz, jak Diabeł tasmanski :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:10 Wrecz przeciwnie....znieruchomiałem...;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:12 Tyulko nie za długo , bo przepłacisz zdrowiem :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:13 Nie jest tak źle...przebieram nogami...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:18 Caruzzo, powiększasz moje zmarszczki mimiczne :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:22 Jak dotąd nigdze nie wyczytałam,aby w naszym niestety dziwnym kraju ... było zakazane stepowanie,......DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:26 Ale możesz obrazić czyjeś "uczucia" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:29 Postepuję w moherowym berecie..... połącze przyjemne z bezpiecznym....to chyba dobra kombinacja.....DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:31 I krem przeciwzmarszczkowy dla mnie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:36 Nie ma sprawy......mozesz prosic o wszystko... dzsiaj mam dzien szczególnej dobroci.......DDDDD ale musisz przyznać,ze dobrze się zabezpieczyłem......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:38 Ja nie prosze, żądam naprawienia szkód wyrzadzonych przez Ciebie :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:40 Poddaję sie karze dobrowolnie...... i odpracuję szkody....beret zdejmę coby nie obrażać......))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dobry wieczór Sąsiedzie i Caruzzo... 16.02.05, 19:53 Sorki.na pewien czas znikam....nałozono na mnie obowiazki......potem jescze bedę.....DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re:Libresso i CARRUZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:36 Czy zainteresowanie moim futerkiem na tym i innych forach nie zaczyna przybierac niepokojacych rozmiarow. Wszyscy o nim mowia, zaczynam sie bac!A TY Carruzo wydajesz mi sie w porzo, nic do Ciebie nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re:Libresso i CARRUZO 16.02.05, 19:46 Królik, wolałbys wywołac zainteresowanie ekologów??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku co tu się dzieje???... 16.02.05, 19:07 pozdrawiam wszystkich delegacyjnie... i nie daj się Libressko...( na tych polskich wschodnich rubieżach sieć mi się wiesza i nie mogę czytać poprzednich wpisów )... caruzzo... szable w dłoń i w obronie czci niewieściej...:))) ...pa pa i na razie... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: co tu się dzieje???... 16.02.05, 19:09 Witaj Ewiku.....czy z odsieczą Ci wyruszyc.;DDDD Uważaj coby Cię jakies kozactwo nie zaatakowało..;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: co tu się dzieje???... 16.02.05, 19:22 caruzzo napisał: > Witaj Ewiku.....czy z odsieczą Ci wyruszyc.;DDDD > Uważaj coby Cię jakies kozactwo nie zaatakowało..;))))))) dziękuję Ci za troskę, ale na szczęście jestem pod dobrą opieką... i jutro powoli wracam już w kierunku domku... zgłoszę się po powrocie...:)))))))))))))))) > ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: co tu się dzieje???... 16.02.05, 19:30 To dobrze ,moze GG moze sie zapalic.....DDDD bezpiecznej drogi zyczę Ewiku.......DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: co tu się dzieje???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:46 trzymamy cie za slowo :)))) <z g> zanim zdejmiesz karakuly z grzbietu , wal do kompa i sie melduj :) a narazie pozdrow wschodnich braci ;) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: co tu się dzieje???... 16.02.05, 19:11 Witaj Ewiku, wszystko pod kontrolą, buziaczek :)* Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan Re: wszyscy będziemy bronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:19 cnoty libressy !!! ewiku napisała: > pozdrawiam wszystkich delegacyjnie... > > i nie daj się Libressko...( na tych polskich wschodnich rubieżach sieć mi się > wiesza i nie mogę czytać poprzednich wpisów )... > caruzzo... szable w dłoń i w obronie czci niewieściej...:))) > > ...pa pa i na razie... > > > ---------------------------------------------- > Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: wszyscy będziemy bronić 16.02.05, 20:24 Ułan, ty wierzchem na koniu, czy z koniem na wierzchu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan Re: chcesz wypróbowac mojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:29 rumaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa A czujesz taka potrzebę??? 16.02.05, 20:33 Na razie w stajni nie mam wolnych boksów :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: A czujesz taka potrzebę??? 16.02.05, 20:35 Ułana koń poniósł.......ele wstyd...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan Re: to masz malą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:00 tę stajnię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: to masz malą 16.02.05, 21:06 To raczej stadnina i to rumaków *pełnej krwi* :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułan Re: to masz malą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:37 prędzej źrebakow jak widać :)) Odpowiedz Link Zgłoś