Gość: Monika IP: 195.116.253.* 05.06.02, 11:01 snując się wczoraj po trawach wieczornie, zapowiadały słoneczności wszelkie na dziś...macie słońce dziś w sobie? ja mam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: mgły... 05.06.02, 11:12 Jeszcze wczoraj do prawie 23 nic mi mgly, a nawet jesliby i padalo. Bywa jednak i bez mglistych zwiazkow, jasny powod do smutku a moze tylko smuteczku. Jasny? Ciemny ale oczywisty az jasny. A czy Tobie Moniko , jeslim w pospiechu doczytal, aby nie bez wzgledu na mgly ten jasny powod nie przyswieca? Cieszyc sie z Toba jesli tak i... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: mgły... IP: 195.116.253.* 05.06.02, 11:30 bezpowodowo zupełnie czy nawet na przekór...taka przekornam dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: mgły... IP: 195.205.73.* 05.06.02, 11:15 W sobie, na sobie jest go tak dużo......... Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: mgły... 05.06.02, 11:37 Gość portalu: randia napisał(a): > W sobie, na sobie jest go tak dużo......... i na niebie moi mili a w piątek -padać pewnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: mgły... 05.06.02, 11:38 fornarina napisał(a): > Gość portalu: randia napisał(a): > > > W sobie, na sobie jest go tak dużo......... > > i na niebie moi mili > a w piątek -padać pewnie będzie...albo niekoniecznie? krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: mgły... 05.06.02, 11:44 wolałabym by koniecznie nie padało, Krzyyyś załatwiłbyś ładną pogodę krzysztof.r.m napisał(a): > fornarina napisał(a): > > > Gość portalu: randia napisał(a): > > > > > W sobie, na sobie jest go tak dużo......... > > > > i na niebie moi mili > > a w piątek -padać pewnie będzie...albo niekoniecznie? > > krm > Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: mgły... 05.06.02, 11:53 Od piatku? Masz pewne. Tylko gdzie ta pogoda ma byc? Czy moze Ty sie jakos wpiszesz w miejsca gdzie napewno bedzie. A bedzie.................................... krm Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: mgły... 05.06.02, 11:54 a gdzie będzie? krzysztof.r.m napisał(a): > Od piatku? > Masz pewne. Tylko gdzie ta pogoda ma byc? Czy moze Ty sie jakos wpiszesz w > miejsca gdzie napewno bedzie. A bedzie.................................... > krm Odpowiedz Link Zgłoś