Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:49 nie ma idiotycznych linkowych wojen, nie ma nieszczesliwych niedojebanych wiosennie. czy ktos pogada jeszcze ze stara ciotka? jak nie, to bez lachy:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: mamuuuuuusiaaaaaaaaaaa...... 05.06.02, 22:51 z autostrady wrocila....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oooooo, minka sie od...barzila.............. 05.06.02, 22:52 i na forumowe lono, cudem powrocila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: oooooo, minka sie od...barzila.............. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 22:54 czesc stara ciotko:) tu ciotka klotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: oooooo, minka sie od...barzila.............. IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:54 chuj tam, pada deszcz, na autiostradzie mokro jak skurwysyn. najgorsza robote juz odjebalam, moge se forumowac. i sie do jasnej pizdy nie obrazilam, tylko mie sie przejadlswy naprawde w pewnym momencie. ale widze, ze juz w miare spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 22:57 walczyc musieli, a fe minko:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 22:59 szczegolnie kitus dzielnie walczyl z podwinieta kitka...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:59 ok kitus - kogo zjebac i za co? znam tylko afere z menryla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:00 nooo.ciotka wrocili:)))))))) czesc piczko grochowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:01 czesc szmato portowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 23:01 minka:) w bojowym nastroju:) zaraz tu wszystkich nas poustawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:04 hm, co ty pierdolisz? jaki bojowy nastroj? jakie ustawianie? jezdem nastawiona pokojowo, snilo mi sie, ze przychodzilam do swojego tutora codziennie na chate i mieli mnie dosc po dwoch dniach, zrobilam zajebiste zakupy (m.in. bielizna pod nazwa scandale, w zyciu fajniejszej nie mialam), bydlo gumnowe spi, a ja ukojona winkiem. blogowlawie wam i kurwa pijcie wino, bo dobre na krew, oraz piwko, bo dobre na wlosy i cyca. amen. corka - co ty za fleki dupczysz u mieraniu na raka na innym watku??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:07 to mnie juz nawet nie mozna wybrac na co umre... ja nie chce na swinke no przeca....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hahahahaha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 23:08 jestes zajebista!!!:) hahahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:01 nie strasz kitusia menrylka, matka, po juz czuje ze mu sie kitka zwija, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:02 ciotko, jezdescie nareszcie:)) zyjecie moja starowinko:) a kaloszki co wyzula ze slicznych nozeczek - co po p.h.a.- costam lazila? a duzo zarobila, a???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:03 no,jak widze te zjadliwa suke to od razu czuje sie jak w domu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:04 moze mnie juz na skretnice kolejowa wysylac ni byndzie, na szczescie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:06 primo: kaloszkow nie nosze, nie ta pora. wczoraj w bosa stopke niesmierdzaca na skutek noszenia kaloszy wjebal mi sie kleszcz, ktorego wyjelam co prawda fachowo, ale i tak czekam na borelioze i kleszczowe zapalenie mozgu. secundo: a chuj, zapomnialam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:06 sil nabrala to dopiero teraz bedzie chciala po katach rozstaiwac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:10 a w dupie mam ordnung. slawka tadeusza, rektora usiu, ogladali wy dzis w telewizorze w rozmlowach na nowy wiek? to jest moj idol i najlepszy rektor wszech czasow. 54 lata, pioro dlugie, skora, rolling stones, wyklady pod jazzik i kwiat filozofii. kiedys go sledzilam na ulicy i po ksiegarniach. zemy sie skomunikowac, trzeba sie oddalic. tak dzis zacytowal. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:19 peany nt owego to juz i osobiscie slyszawszy:))) minusia, ciotko, a kaloszki potrza zalozyc - toz rosa na trawie jezd - i jak nie zal;ozysz to nozki bydom czyste i jak wtedy bydziesz wyglundac? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:21 a wlasnie w kaloszkach to czyste, ino smierdzom. wole brudne, w posciel sie wytrze przez noc i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ I się znowu zatęskniło, i się 06.06.02, 07:42 znowu wróciło !:)) witamy ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś