Dodaj do ulubionych

konstatuje, ze sie wyrownawszy

IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:49
nie ma idiotycznych linkowych wojen, nie ma nieszczesliwych niedojebanych
wiosennie. czy ktos pogada jeszcze ze stara ciotka? jak nie, to bez lachy:)))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: mamuuuuuusiaaaaaaaaaaa...... 05.06.02, 22:51
      z autostrady wrocila....:)))))
    • kitek1 oooooo, minka sie od...barzila.............. 05.06.02, 22:52
      i na forumowe lono,
      cudem powrocila:)
      • Gość: hm Re: oooooo, minka sie od...barzila.............. IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 22:54
        czesc stara ciotko:) tu ciotka klotka:)
      • Gość: mina Re: oooooo, minka sie od...barzila.............. IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:54
        chuj tam, pada deszcz, na autiostradzie mokro jak skurwysyn. najgorsza robote
        juz odjebalam, moge se forumowac. i sie do jasnej pizdy nie obrazilam, tylko
        mie sie przejadlswy naprawde w pewnym momencie. ale widze, ze juz w miare
        spoko:)
        • kitek1 a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 22:57
          walczyc musieli,
          a fe minko:)
          • onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 22:59
            szczegolnie kitus dzielnie walczyl z podwinieta kitka...:))))
          • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 22:59
            ok kitus - kogo zjebac i za co? znam tylko afere z menryla:)
            • Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:00
              nooo.ciotka wrocili:)))))))) czesc piczko grochowa:)
              • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:01
                czesc szmato portowa:)))
            • Gość: hm Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 23:01
              minka:) w bojowym nastroju:) zaraz tu wszystkich nas poustawia:)
              • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:04
                hm, co ty pierdolisz? jaki bojowy nastroj? jakie ustawianie? jezdem nastawiona
                pokojowo, snilo mi sie, ze przychodzilam do swojego tutora codziennie na chate
                i mieli mnie dosc po dwoch dniach, zrobilam zajebiste zakupy (m.in. bielizna
                pod nazwa scandale, w zyciu fajniejszej nie mialam), bydlo gumnowe spi, a ja
                ukojona winkiem. blogowlawie wam i kurwa pijcie wino, bo dobre na krew, oraz
                piwko, bo dobre na wlosy i cyca. amen.
                corka - co ty za fleki dupczysz u mieraniu na raka na innym watku???
                • onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:07
                  to mnie juz nawet nie mozna wybrac na co umre...
                  ja nie chce na swinke no przeca....:))))
                • Gość: hm hahahahaha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 23:08
                  jestes zajebista!!!:) hahahaahaha
            • onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:01
              nie strasz kitusia menrylka, matka, po juz czuje ze mu sie kitka zwija, he he
              he :))))
            • czort Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:02
              ciotko, jezdescie nareszcie:)) zyjecie moja starowinko:) a kaloszki co wyzula
              ze slicznych nozeczek - co po p.h.a.- costam lazila? a duzo zarobila, a????
              • Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:03
                no,jak widze te zjadliwa suke to od razu czuje sie jak w domu:))))
              • onlyania Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:04
                moze mnie juz na skretnice kolejowa wysylac ni byndzie, na szczescie :))))
                • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:06
                  primo: kaloszkow nie nosze, nie ta pora. wczoraj w bosa stopke niesmierdzaca
                  na skutek noszenia kaloszy wjebal mi sie kleszcz, ktorego wyjelam co prawda
                  fachowo, ale i tak czekam na borelioze i kleszczowe zapalenie mozgu.
                  secundo: a chuj, zapomnialam:)))
                • Gość: samanta Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:06
                  sil nabrala to dopiero teraz bedzie chciala po katach rozstaiwac:)
                  • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:10
                    a w dupie mam ordnung. slawka tadeusza, rektora usiu, ogladali wy dzis w
                    telewizorze w rozmlowach na nowy wiek? to jest moj idol i najlepszy rektor
                    wszech czasow. 54 lata, pioro dlugie, skora, rolling stones, wyklady pod
                    jazzik i kwiat filozofii. kiedys go sledzilam na ulicy i po ksiegarniach.
                    zemy sie skomunikowac, trzeba sie oddalic. tak dzis zacytowal.
                    • czort Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... 05.06.02, 23:19
                      peany nt owego to juz i osobiscie slyszawszy:))) minusia, ciotko, a kaloszki
                      potrza zalozyc - toz rosa na trawie jezd - i jak nie zal;ozysz to nozki bydom
                      czyste i jak wtedy bydziesz wyglundac? co?
                      • Gość: mina Re: a mysmy sami z tym ciulstwem.......... IP: *.turboline.skynet.be 05.06.02, 23:21
                        a wlasnie w kaloszkach to czyste, ino smierdzom. wole brudne, w posciel sie
                        wytrze przez noc i spoko.
    • men_ I się znowu zatęskniło, i się 06.06.02, 07:42
      znowu wróciło !:))

witamy ponownie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka