Dodaj do ulubionych

sex z dziewicą, jak to jest?

21.02.05, 16:33
jakie to uczucie kochac sie z dziewicą?Jestem po trzydziestce miałem kilka
kobiet w swoim życiu ale wszystkie już miały za soba ten pierwszy raz.Czy to
jest fajne powiedzcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:04
      oj żałuj , żałuj
    • Gość: marcello Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 18:50
      To niezły czad, bo panienka jest napalona bardziej od ciebie. I bardzo ciasna :)
      • lukassszzz Re: sex z dziewicą, jak to jest? 21.02.05, 21:02
        To jest jak "pieczenie z kasia" - daje tyle radosci
        To jest jak pepsi - ask for more
        to jest jak mars - krzepi
        • Gość: mala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 22:41
          a moj kumpel stwierdzil ze z dziewica juz nigdy wiecej:) nie bardzo wie co do
          czego:) jak to sie potocznie mowi...nie bardzo wie co sie z czym je:) hehe:)
          • Gość: HM Re: Co wy........?! IP: *.visp.energis.pl 21.02.05, 23:03
            Co wy o tych dziewicach pie...? Czego ma żałować ?! Ask for more!!?
            Chyba, że robiliście to przez rajstopy i się wam tylko wydawało, że to
            dziewica?!!
          • Gość: ala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 62.111.139.* 22.02.05, 13:13
            Dobrze,że nie trafiłam na twojego kumpla,albo ciebie.
    • Gość: jh Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 62.111.139.* 22.02.05, 13:11
      Jakieś debile Ci odpowiadają.Na pewno kobieta nie ma z tego 1 razu
      przyjemności.Po prostu czuje ból.I dlatego dużo zależy od faceta.Najlepiej 1raz
      przezyć krótko(sam stosunek krótko)i dać przed i po dużo czułości.A potem jest
      już jak zawsze.Może być "fajne",tylko co?moze to,że przyjemnie Ci będzie,że
      byłeś pierwszy.
      • Gość: mala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 18:17
        dokladnie o to chodzilo mojemu kumplowi:) i sie nie bulwersuj dziewczyno:) bo
        zdrowia szkoda:) kazdy ma prawo do swojego zdania:) a pozatym...zawsze mozesz
        trafic gorzej niz na mnie albo mojego kupla bo fajny facet z niego:) takich jak
        on ze swieca szukac:)
        • mon.dan Re: sex z dziewicą, jak to jest? 23.02.05, 15:51
          to może lepiej już z tą swieczką :)
      • diastema Re: sex z dziewicą, jak to jest? 22.02.05, 22:08
        jak to nie ma przyjemnosci?! ja mialam bylo zajebiscie :))))
      • Gość: Karina Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 195.136.143.* 23.02.05, 18:20
        ja wspominam cudownie ten moment.... przyjemnosc na maxa:) hehe... pewnie
        dlatego że facet był niesamowity:)
    • Gość: blaBLAmen Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:06
      Z moich doświadczeń to wiem że dziewice nie bardzo wiedzą co i jak. A do tego
      dochodzi ,"ale ja nie wiem" , czy "boje się" . Więc osobiście wole
      doświadzczone dziewczyny. Napewno laska też woli jak facet zrobi jej rzeźnie
      niż jakby koleś się położył i miał wszystko gdzieś. Czyż nie jest tak ???
      • Gość: kobieta Idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:07
        Takie tematy, wstydu nie macie
        • Gość: Robert Re: Idioci IP: *.arcor-ip.net 23.02.05, 09:38
          ano nie mamy, lala.
    • Gość: Robert zgadzam sie z jh IP: *.arcor-ip.net 22.02.05, 20:36
      seksualnie tak sobie, duzo pracy i klopotow.

ale psychicznie super.
      wrazenia niezapomniane.
      • flirton Re: zgadzam sie z jh 22.02.05, 23:17
        masz racje sa to wrazenia niezapomniane, ja miałem te przyjemność że uprawiałem
        seks z siostrami w odstepie jednego roku.Obie były dziewicami.Niby siostry a
        jakie rózne.Ze strsza uprawialem w aucie zaraz po dyskotece była strsznie
        napalona wskoczyliśmy i od razu wszedlem w nia głeboko wyła ze szcześcia to był
        ostry seks powiedziała mi wtedy że już ani jednego dnia dłużej nie wytrzymałaby
        tak jej sie chciało.Natomiast z młodsza było to w łóżęczku delikatnie spokojnie
        ona miała obawy o ciążę ale ja mialem doświadczenie więc mi zaufała kochalismy
        sie długo wcale ja to nie bolało była super w łozku.
    • Gość: skocz Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.02.05, 09:19
      Po pierwsze nie wszytkie krwawią

Po drugie z tą ciasną piczka to przesada, no chyba że ktoś wali jakąś babe co
      ma pochw wielkości wiadra,
      ale na mój gusta taka laseczka która nie miała porodu i kocha się od roku czy
      dwóch, niewwiele się rózni od dziewicy.
      Od penisa pochwa się nie poszerza.
      Problemem może być jesli dziewczyna ma mocną błonkę, ale zawzyczaj już ich nie
      mają od tamponów itd.

---
      pzdr
      www.skocz.pl/szok/

• Gość: Mika Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:31
        to, że dziewczyna używa tamponów nie oznacza, że straci przez to dziewictwo,
        aczkolwiek rzeczywiście może ją stracić w bardzo różny sposób inny od seksu, np
        intęsywne uprawianie sportu, uraz itp.
        • Gość: Wojtek Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: 217.204.97.* 23.02.05, 14:59
          Moja (byla juz) zona twierdzila ze stracila cnote przez swoja nieuwage
          przeskakujac przez plot.
          Jestem juz kilka lat po rozwodzie mialem kilkanascie kobiet ale zadnej dziewicy
          nigdy nie udalo mi sie trafic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka