jaktojest3 21.02.05, 16:33 jakie to uczucie kochac sie z dziewicą?Jestem po trzydziestce miałem kilka kobiet w swoim życiu ale wszystkie już miały za soba ten pierwszy raz.Czy to jest fajne powiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:04 oj żałuj , żałuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcello Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 18:50 To niezły czad, bo panienka jest napalona bardziej od ciebie. I bardzo ciasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukassszzz Re: sex z dziewicą, jak to jest? 21.02.05, 21:02 To jest jak "pieczenie z kasia" - daje tyle radosci To jest jak pepsi - ask for more to jest jak mars - krzepi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 22:41 a moj kumpel stwierdzil ze z dziewica juz nigdy wiecej:) nie bardzo wie co do czego:) jak to sie potocznie mowi...nie bardzo wie co sie z czym je:) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM Re: Co wy........?! IP: *.visp.energis.pl 21.02.05, 23:03 Co wy o tych dziewicach pie...? Czego ma żałować ?! Ask for more!!? Chyba, że robiliście to przez rajstopy i się wam tylko wydawało, że to dziewica?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 62.111.139.* 22.02.05, 13:13 Dobrze,że nie trafiłam na twojego kumpla,albo ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 62.111.139.* 22.02.05, 13:11 Jakieś debile Ci odpowiadają.Na pewno kobieta nie ma z tego 1 razu przyjemności.Po prostu czuje ból.I dlatego dużo zależy od faceta.Najlepiej 1raz przezyć krótko(sam stosunek krótko)i dać przed i po dużo czułości.A potem jest już jak zawsze.Może być "fajne",tylko co?moze to,że przyjemnie Ci będzie,że byłeś pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 18:17 dokladnie o to chodzilo mojemu kumplowi:) i sie nie bulwersuj dziewczyno:) bo zdrowia szkoda:) kazdy ma prawo do swojego zdania:) a pozatym...zawsze mozesz trafic gorzej niz na mnie albo mojego kupla bo fajny facet z niego:) takich jak on ze swieca szukac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: sex z dziewicą, jak to jest? 23.02.05, 15:51 to może lepiej już z tą swieczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: sex z dziewicą, jak to jest? 22.02.05, 22:08 jak to nie ma przyjemnosci?! ja mialam bylo zajebiscie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: 195.136.143.* 23.02.05, 18:20 ja wspominam cudownie ten moment.... przyjemnosc na maxa:) hehe... pewnie dlatego że facet był niesamowity:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaBLAmen Re: sex z dziewicą, jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:06 Z moich doświadczeń to wiem że dziewice nie bardzo wiedzą co i jak. A do tego dochodzi ,"ale ja nie wiem" , czy "boje się" . Więc osobiście wole doświadzczone dziewczyny. Napewno laska też woli jak facet zrobi jej rzeźnie niż jakby koleś się położył i miał wszystko gdzieś. Czyż nie jest tak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:07 Takie tematy, wstydu nie macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert zgadzam sie z jh IP: *.arcor-ip.net 22.02.05, 20:36 seksualnie tak sobie, duzo pracy i klopotow. ale psychicznie super. wrazenia niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
flirton Re: zgadzam sie z jh 22.02.05, 23:17 masz racje sa to wrazenia niezapomniane, ja miałem te przyjemność że uprawiałem seks z siostrami w odstepie jednego roku.Obie były dziewicami.Niby siostry a jakie rózne.Ze strsza uprawialem w aucie zaraz po dyskotece była strsznie napalona wskoczyliśmy i od razu wszedlem w nia głeboko wyła ze szcześcia to był ostry seks powiedziała mi wtedy że już ani jednego dnia dłużej nie wytrzymałaby tak jej sie chciało.Natomiast z młodsza było to w łóżęczku delikatnie spokojnie ona miała obawy o ciążę ale ja mialem doświadczenie więc mi zaufała kochalismy sie długo wcale ja to nie bolało była super w łozku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skocz Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.02.05, 09:19 Po pierwsze nie wszytkie krwawią Po drugie z tą ciasną piczka to przesada, no chyba że ktoś wali jakąś babe co ma pochw wielkości wiadra, ale na mój gusta taka laseczka która nie miała porodu i kocha się od roku czy dwóch, niewwiele się rózni od dziewicy. Od penisa pochwa się nie poszerza. Problemem może być jesli dziewczyna ma mocną błonkę, ale zawzyczaj już ich nie mają od tamponów itd. --- pzdr www.skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:31 to, że dziewczyna używa tamponów nie oznacza, że straci przez to dziewictwo, aczkolwiek rzeczywiście może ją stracić w bardzo różny sposób inny od seksu, np intęsywne uprawianie sportu, uraz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: sex z dziewicą, jak to jest? - to zależy IP: 217.204.97.* 23.02.05, 14:59 Moja (byla juz) zona twierdzila ze stracila cnote przez swoja nieuwage przeskakujac przez plot. Jestem juz kilka lat po rozwodzie mialem kilkanascie kobiet ale zadnej dziewicy nigdy nie udalo mi sie trafic Odpowiedz Link Zgłoś