jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:19 z dolu lepiej widac? bellis_parennis napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:22 calkiem niezle, choc nogi cierpna:( chyba wyprostuje siupnij obok zobacz jakie widoki..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:23 punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia wiec lepiej postoje :) bellis_parennis napisał(a): > calkiem niezle, choc nogi cierpna:( chyba wyprostuje siupnij obok zobacz jakie > widoki..... Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:24 lubisz sie wywyzszac? ja sie juz przyzwyczailam ze glowe musze zadzierac:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: przykucne sobie i popatrze...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:25 jejku,niech ona lepiej siem schowa za jakim murkiem bo tu rykoszetem mozna oberwac czasami;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:27 no daj spokoj przecie to pan bog kule nosi :) Gość portalu: samanta napisał(a): > jejku,niech ona lepiej siem schowa za jakim murkiem bo tu rykoszetem mozna ober > wac > czasami;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:31 mam dziwny nastroj przyznaz sie musze bez bicia Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis niemoc chwycila mnie w swe szpony 06.06.02, 19:32 jestem jak flak Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:26 nie zebym lubila - mam tak od urodzenia :) bellis_parennis napisał(a): > lubisz sie wywyzszac? ja sie juz przyzwyczailam ze glowe musze zadzierac:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:30 no to jestes bardziej narazona na rykoszet hm? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:44 zlego diabli nie biora :) bellis_parennis napisał(a): > no to jestes bardziej narazona na rykoszet hm? Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:46 ja tez sie jeszcze jakos uchowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:47 nie dziwne - malo kto patrzy pod nogi a jak Ty tak ciagle w kucki siedzisz.... bellis_parennis napisał(a): > ja tez sie jeszcze jakos uchowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:56 kucnelam sobie i patrze na meksyk ktory mnie otacza:) wole dumac taki juz dzis nastroj, moze jutro kazaczoka zatancze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:58 wydawalo mi sie ze dumanie raczej nie sprzyja zbyt obfitym informowaniem publiki o wewnetrznych nastrojach :)to jakis specjalny rodzaj dumania, tak? bellis_parennis napisał(a): > kucnelam sobie i patrze na meksyk ktory mnie otacza:) wole dumac taki juz dzis > nastroj, moze jutro kazaczoka zatancze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 20:05 a tak poprostu sobie glosno mysle, jak napisze wtedy lepiej uslysze swoje mysli choc wlasciwie to chyba jestem bezmyslna hahahahaha paranoja wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś