Dodaj do ulubionych

przykucne sobie i popatrze......

06.06.02, 19:18
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:19
      z dolu lepiej widac?

bellis_parennis napisał(a):

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:22
        calkiem niezle, choc nogi cierpna:( chyba wyprostuje siupnij obok zobacz jakie
        widoki.....
        • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:23
          punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia wiec lepiej postoje :)

> calkiem niezle, choc nogi cierpna:( chyba wyprostuje siupnij obok zobacz jakie
          > widoki.....

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:24
            lubisz sie wywyzszac? ja sie juz przyzwyczailam ze glowe musze zadzierac:) haha
            • Gość: samanta Re: przykucne sobie i popatrze...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:25
              jejku,niech ona lepiej siem schowa za jakim murkiem bo tu rykoszetem mozna oberwac
              czasami;))))))))
              • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:27
                no daj spokoj przecie to pan bog kule nosi :)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> jejku,niech ona lepiej siem schowa za jakim murkiem bo tu rykoszetem mozna ober
                > wac
                > czasami;))))))))

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:31
                mam dziwny nastroj przyznaz sie musze bez bicia
                • bellis_parennis niemoc chwycila mnie w swe szpony 06.06.02, 19:32
                  jestem jak flak
            • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:26
              nie zebym lubila - mam tak od urodzenia :)

> lubisz sie wywyzszac? ja sie juz przyzwyczailam ze glowe musze zadzierac:) haha

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:30
                no to jestes bardziej narazona na rykoszet hm?
                • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:44
                  zlego diabli nie biora :)

> no to jestes bardziej narazona na rykoszet hm?

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:46
                    ja tez sie jeszcze jakos uchowalam:)
                    • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:47
                      nie dziwne - malo kto patrzy pod nogi a jak Ty tak ciagle w kucki siedzisz....

> ja tez sie jeszcze jakos uchowalam:)

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:56
                        kucnelam sobie i patrze na meksyk ktory mnie otacza:) wole dumac taki juz dzis
                        nastroj, moze jutro kazaczoka zatancze:)
                        • jasmina_tdi Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 19:58
                          wydawalo mi sie ze dumanie raczej nie sprzyja zbyt obfitym informowaniem publiki
                          o wewnetrznych nastrojach :)to jakis specjalny rodzaj dumania, tak?

> kucnelam sobie i patrze na meksyk ktory mnie otacza:) wole dumac taki juz dzis
                          > nastroj, moze jutro kazaczoka zatancze:)

• bellis_parennis Re: przykucne sobie i popatrze...... 06.06.02, 20:05
                            a tak poprostu sobie glosno mysle, jak napisze wtedy lepiej uslysze swoje mysli
                            choc wlasciwie to chyba jestem bezmyslna hahahahaha paranoja wiem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka