karafka_do_wina 25.02.05, 13:41 czy lubicie oglądac uroczystośc rozdania Oskarów? pomijając oczywiście, że polska tv nie nadaje (chyba) uroczystości w całosci albo i wcale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oko_jeza Re: Oskary 25.02.05, 14:08 przeważnie plska tv transmituje...chociaż w tym roku chyba nie tvp, tylko canal + ale nie oglądam, bo nie widziałam żadnego nominowanego filmu, więc nie ma sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Oskary 25.02.05, 15:27 Lubię zerknąć - ale jednak już specjalnie mnie to nie podnieca... To i tak jest święto blichtru i przemysłu filmowego, a niekoniecznie sztuki... Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Oskary 25.02.05, 22:37 dodam tylko, że najbardziej lubie oglądac sukienki, jakie miały na sobie gwiazdy :P Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll nigdy nie widziałem 25.02.05, 23:30 chyba jakieś urywki w wiadomościach, kiedyś... i zdjęcia w kolorowych magazynach! najbardziej podoba mi się jak aktorzy wysiadają z limuzyn i przechodzą między dwoma szpalerami fotoreporterów - są jak krowy w rzeźni, ale uśmiechnięte bo krowom to w sumie w ogóle nie jest do śmiechu... żeby nie było - jadam mięso nawet pasztetową, mortadelę, kaszankę i salceson, w których dziwne fragmenty życia się czają... Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Oskary 27.02.05, 20:26 Ogladam skrot, ktory nadaja we wtorek. Zdjecia przychodza wczesniej, wiec juz jutro rano bede gotowa do obgadywania :-) Ciekawe, jaki styl bedzie dominowal w tym roku - w ubieglym byly kapy, koldry i firanki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A ja tam nie wiem... 27.02.05, 20:36 ... jak dla mnie większość tych amerykańskich aktorek na Oscary ubiera się fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Oskary 28.02.05, 11:23 Nie, bo na ogół wygrywająkiepskie filmy, żeby wspomnieć choćby "Titanic" albo "Braveheart"... Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok No i cholercia :-( 28.02.05, 19:42 Canal plus polozyl lape na Oscarach i nie obejrze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: No i cholercia :-( 28.02.05, 20:34 obejrzałam sobie zdjęcia i wg mnie najładniej wyglądały: Salma Hayek, Beyonce, Kate Winslet i Cate Blanchett. Hilary Swank miała jakąś dziwną sukienke, Gwyneth Paltrow biust jak naleśnik, Rene Zelweeger- porażka... i mój ulubiony Johny Deep zbrzydł...tzn sie postarzał po prostu. to tak w ramach plotek :P Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok A mi sie Johnny podobal 28.02.05, 21:28 On i Vanessa zawsze wygladaja jak z innej bajki. Konkretnie - jak z historii o rodzinie Addamsow :-) Ale nie wiem, kto wpadl na pomysl, zeby Salme i Penelope zrobic identycznie. Jak stoja obok siebie na zdjeciu to sie ma wrazenie, ze to zagadka z rodzaju "znajdz dziesiec szczegolow, ktorymi sie roznia". A Beyonce moim zdaniem wygladala staro. Ale ona zazwyczaj wyglada jak dobrze zakonserwowana czterdziestka. A ma o polowe mniej. Cate i Kate - zgodze sie. Cate pociagnela chyba swoj filmowy look a la Katherine Hepburn, ale dobrze wyszlo. Scisniety i wypelzajacy biust Paltrow - tragedia. Gisele Bundchen - na oko jedenasty miesiac ciazy co najmniej. A jeszcze - Halle Berry mi sie podobala - dziewczeca fryzura, ciekawa suknia. Tylko zachodze w glowe, dlaczego nazywa sie ja czarnoskora aktorka. Z ktorej strony ona czarnoskora? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Hale Berry? 28.02.05, 21:41 No przecież jest czarnoskóra, o co chodzi..? Odpowiedz Link Zgłoś