25.02.05, 13:41
czy lubicie oglądac uroczystośc rozdania Oskarów? pomijając oczywiście, że
polska tv nie nadaje (chyba) uroczystości w całosci albo i wcale...
Obserwuj wątek
    • oko_jeza Re: Oskary 25.02.05, 14:08
      przeważnie plska tv transmituje...chociaż w tym roku chyba nie tvp, tylko canal + ale nie oglądam, bo nie widziałam żadnego nominowanego filmu, więc nie ma sensu :)
    • stephen_s Re: Oskary 25.02.05, 15:27
      Lubię zerknąć - ale jednak już specjalnie mnie to nie podnieca... To i tak jest
      święto blichtru i przemysłu filmowego, a niekoniecznie sztuki...
      • oko_jeza Re: Oskary 25.02.05, 22:37
        dodam tylko, że najbardziej lubie oglądac sukienki, jakie miały na sobie gwiazdy :P
    • fnoll nigdy nie widziałem 25.02.05, 23:30
      chyba jakieś urywki w wiadomościach, kiedyś... i zdjęcia w kolorowych
      magazynach! najbardziej podoba mi się jak aktorzy wysiadają z limuzyn i
      przechodzą między dwoma szpalerami fotoreporterów - są jak krowy w rzeźni, ale
      uśmiechnięte

bo krowom to w sumie w ogóle nie jest do śmiechu...

żeby nie było - jadam mięso

nawet pasztetową, mortadelę, kaszankę i salceson, w których dziwne fragmenty
      życia się czają...
    • e_wok Re: Oskary 27.02.05, 20:26
      Ogladam skrot, ktory nadaja we wtorek. Zdjecia przychodza wczesniej, wiec juz
      jutro rano bede gotowa do obgadywania :-) Ciekawe, jaki styl bedzie dominowal w
      tym roku - w ubieglym byly kapy, koldry i firanki :-)
      • stephen_s A ja tam nie wiem... 27.02.05, 20:36
        ... jak dla mnie większość tych amerykańskich aktorek na Oscary ubiera się
        fatalnie...
    • grzespelc Re: Oskary 28.02.05, 11:23
      Nie, bo na ogół wygrywająkiepskie filmy, żeby wspomnieć choćby "Titanic"
      albo "Braveheart"...
    • e_wok No i cholercia :-( 28.02.05, 19:42
      Canal plus polozyl lape na Oscarach i nie obejrze :-(
      • oko_jeza Re: No i cholercia :-( 28.02.05, 20:34
        obejrzałam sobie zdjęcia i wg mnie najładniej wyglądały: Salma Hayek, Beyonce, Kate Winslet i Cate Blanchett. Hilary Swank miała jakąś dziwną sukienke, Gwyneth Paltrow biust jak naleśnik, Rene Zelweeger- porażka...
        i mój ulubiony Johny Deep zbrzydł...tzn sie postarzał po prostu.
        to tak w ramach plotek :P
        • e_wok A mi sie Johnny podobal 28.02.05, 21:28
          On i Vanessa zawsze wygladaja jak z innej bajki. Konkretnie - jak z historii o
          rodzinie Addamsow :-) Ale nie wiem, kto wpadl na pomysl, zeby Salme i Penelope
          zrobic identycznie. Jak stoja obok siebie na zdjeciu to sie ma wrazenie, ze to
          zagadka z rodzaju "znajdz dziesiec szczegolow, ktorymi sie roznia". A Beyonce
          moim zdaniem wygladala staro. Ale ona zazwyczaj wyglada jak dobrze
          zakonserwowana czterdziestka. A ma o polowe mniej. Cate i Kate - zgodze sie.
          Cate pociagnela chyba swoj filmowy look a la Katherine Hepburn, ale dobrze
          wyszlo. Scisniety i wypelzajacy biust Paltrow - tragedia. Gisele Bundchen - na
          oko jedenasty miesiac ciazy co najmniej. A jeszcze - Halle Berry mi sie
          podobala - dziewczeca fryzura, ciekawa suknia. Tylko zachodze w glowe, dlaczego
          nazywa sie ja czarnoskora aktorka. Z ktorej strony ona czarnoskora?
          • stephen_s Hale Berry? 28.02.05, 21:41
            No przecież jest czarnoskóra, o co chodzi..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka