Dodaj do ulubionych

Porzuconym dedykuję...

26.02.05, 01:04
Gdy kogoś pokochasz, pozwól mu odejsć.
Jeśli wróci - jest twoj.
Jeśli nie - nigdy nie był.
Obserwuj wątek
    • Gość: heart-man Re: Porzuconym dedykuję... IP: *.visp.energis.pl 26.02.05, 02:11
      A skąd takie złote myślim wzięłaś? Nawet mi się podoba....
      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 06:22
        Podoba Ci sie jako porzucającemu, czy porzucanemu ??
        BTW znana plagiatorka jestem, nie wiedziałes, czasem nawet sama siebie kopiuję:)
        Pozdrawiam
        Libressa
        • heart-man Re: Porzuconym 26.02.05, 15:05
          A nie ma innej alternatywy?
    • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 08:07
      Jeśli nie wróci, to znaczy, że był twój, ale tylko przez chwilę.
      Dzień dobry :)
      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 08:17
        Witaj Trzpiocie,
        Znacznie gorzej jak "przyjmie sie jak czarna ospa" :D
        A tak w ogole, chwila, to najpiekniejsza w zyciu kochanka :)
        • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:01
          Trzeba się szczepić, to się nie przyjmie :P
          Rzadko kto potrafi docenić "chwilę", a niektórzy, jak już im się taka
          przydarzy, próbują ja przeciągać wszelkimi sposobami w nieskończoność, co bywa
          zabójcze dla chwili ;)
          • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:09
            Święte słowa Trzpiocie,świete słowa :D
            Póżniej trafiają na FT, FR, płaczą..."dlaczego ona mnie odeszła, tak ją
            kochałem, tak swietnie gotowała, sprzatała, why???"
            • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:11
              Skarżą się głównie ci, którzy tak długo stali na chwili i tuptali w miejscu, aż
              ją podeptali.
              • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:13
                Uwierzyli w Absolut miedzy Kobieta a Mężczyzną, a tego nie ma :)
                • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:28
                  Tak, ale taka refleksja przychodzi dopiero po jakimś czasie, o ile w ogóle.
                  • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:35
                    Nie musi, wystarczy,że założenia sa troszke inne niz imaginacje na temat
                    dozgonnej miłosci i małżenstwa :)
                    • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:48
                      W tym sęk, że założenia stron bywają różne, i po chwili zamiast współpracy
                      toczy się w domowym zaciszu walka o to, czyje ma być na wierzchu.
                      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:51
                        Akuraty takich doświadczeń nie mam, nie widze logiki w takim postepowaniu :)
                        • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:54
                          Jednak gdybyś zapytała każdą ze stron, dlaczego robi to, co robi, uzyskałabyś 2
                          całkiem logiczne wytłumaczenia ;)
                          • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 10:45
                            Wiesz nawet z fałszywych przesłanek mozna uzyskać prawdziwy dowód :DDDA
                            Najlepiej sprowadzic do absurdu. :)
                            • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 10:53
                              Świadome sprowadzanie do absurdu to, jak dla mnie, wyższa szkoła jazdy.
                              Niewielu stosuję tę technike, a szkoda, bo jest nad wyraz skuteczna :)
                              • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:21
                                W stosunku do przeciwnika, wręcz niezastapiona :)
                                • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:26
                                  Nie tylko, w życiu codziennym również. Pozwala spojrzeć na sprawy z zupełnie
                                  innej strony :)
                                  • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:30
                                    Dosyc czesto relatywizuje spojrzenie na to co wokół :)
                                    • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:38
                                      I wyostrza to, co mało ważne :)
                                      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:39
                                        Raczej zwieksza dystans :D
                                        • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:42
                                          Dokładnie. Pozwala śmiać się nawet z samego siebie :)
                                          • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:48
                                            Oczywiście :DDDDDDD
                                            • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:58
                                              Co niekoniecznie oznacza, że nasz śmiech łagodzi obyczaje innych ;)
                                              • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 12:07
                                                Wrecz potrafi podnieśc wścieka, vide FT :DDDDDD
                                                • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 12:28
                                                  Z kolei taki podniesiony wściek prowadzi do co najmniej do utraty panowania nad
                                                  sobą wściekniętych :)
                                                  • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 12:47
                                                    A to jest juz słabosć, budzi pogarde :)
    • Gość: ciiiiiiiiiiiiii Re: Porzuconym dedykuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:43
      dyskutuja dwie specjalistki od udanych malzenstw i zwiazkow, ha, ha
      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 08:52
        Udane małżeństwo, to byłe małżeństwo :DDDDDDD
        Związki inne, bywaja nawet miłe, przez jakis czas :P
      • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:04
        Udane związki to te, które kończą się w odpowiednim momencie nie powodując
        wymiotów i żadnej ze stron :)
        • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:10
          A byli mężowie jacy potrafią byc wspaniali, nie masz pojęcia :DDD
          • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:14
            Mam pojęcie, wyobraź sobie :) Nie ma to jak wspaniały były mąż w odpowiedniej
            odległości.
            • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:17
              Miło to słyszeć :)))
              Wiesz ja lubie dywersyfikowac i nigdy nie uczyniłabym małżenstwa,
              jako jedynego celu w zyciu, to nie jest racjonalne :D
              Ale słyszałam ,ze niektorzy tak czynią, moze to z lenistwa :DDD
              • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:25
                Myślisz o utrzymaniu małżeństwa za wszelką cenę, czy coś innego chodzi Ci po
                głowie?
                • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:34
                  Tak własnie myślę,ze niektorzy takim syndromem są obciążeni :)
                  • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:45
                    Tu przychodzi mi do głowy zasłyszana opowieść o tym, jak to pewiem niewierny
                    mąż na sprawie rozwodowej, na którą przyszedł zresztą z aktualną kochanką,
                    udowadniał Wysokiemu Sądowi, że jego obecna żona wnosząc o rozwód nie wie, co
                    czyni, albowiem był przekonany, że ona nadal go kocha, a zatem jego zgoda na
                    rozwiązanie małżeństwa unieszczęśliwiłaby ją tylko. I tak to trwało kilka lat :)
                    • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:49
                      Był bardzo wielkoduszny, Trzpiocie on był wierny!!!!
                      tylko,ze troche inaczej :DDD
                      Wiesz byc może bał sie,ze kiedy otrzyma rozwód jego kochanka,
                      poprosi go o ręke :DDDDD
                      • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 09:56
                        Bardzo możliwe, bo ponoć wcześniej bywało już kilkukrotnie, że żenił się z
                        kolejną :)
                        • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 10:46
                          No coz lubił uszczesliwiać Kobiety i lubił byc mężem :DDDDD
                          • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 10:55
                            W sumie, czy to nie jest pozytywne? :)
                            • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:22
                              Jak najbardziej, wiesz ile dzieki niemu nie było "starymi pannami" :DDDD
                              • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:28
                                Z tego co wiem, przynajmniej pięć :) Na więcej już nie starczy mu czasu.
                                • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:32
                                  Dobry jest, gdyby tak poszedł dwutorowo, zaspokoił by marzenia o zamożpojciu
                                  jeszcze większej grupie :DDDDDD
                                  Ciekawe, czy ma zniżkę w sądzie? ;)))
                                  • trzpiot_1 Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:36
                                    Och, kto by w takim przypadku myślał o kosztach :)
                                    • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:40
                                      Jasne, wolnosć nie ma ceny :DDDDDDDDD
                      • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:56
                        sobie wymienil na mlodszy model - ale moze to tylko plotki, DDD
                        • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 10:00
                          Plotkami zajmują się odpowiednie brukowce, zgłoś się tam, jeśli masz jakąś
                          rewelację, może nawet dostaniesz honorarium :P
                          • Gość: ciiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:02
                            mozna i tutaj to forum publiczne - o tobie tez poplotkowac ?D
                            • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 10:05
                              Mnie o zgodę pytasz? Zbytek łaski.
                              • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:21
                                pytam, ale nie o zgode - twoj poprzedni nick bardziej pasowal do poziomu
                                twojego intelekciku, D
                                • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 10:27
                                  Tylko mi nie mów, że ci go brakuje :)))
                                  • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:41
                                    bardziej wynowny byl - moglas pod nim pisac wszelkie glupoty i kazdy to
                                    wybaczal, D
                                    • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 10:44
                                      I tu się mylisz. Poza tym pod każdym nickiem można pisać głupoty, jak widać :P
                                      • Gość: ciiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:56
                                        ale tamten nick to paszport, D
                                        • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 10:58
                                          Ładnie to ująłeś, chociaż ja bym go nazwała raczej wizytówką :)
                                          • Gość: ciiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:02
                                            bardzo mi milo, D
                                            • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:06
                                              Jak bardzo? ;))
                                              • Gość: ciiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:18
                                                jak cholera, D
                                                • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:19
                                                  To dużo bardziej, niż się spodziewałam :)
                                                  • Gość: ciiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:21
                                                    wez sobie cepek, D
                                                  • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:27
                                                    Nie chcę Cię młócić :P
                                                  • Gość: ciiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:29
                                                    ja ciebie tym bardziej, D
                                                  • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:35
                                                    Uroczy jesteś, jak tak piszesz :)
                                                  • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:40
                                                    a brakuje ci z rana tej mlocki ?D
                                                  • kotek_mru Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:41
                                                    porazka boli...przydałby sie facet z klasa:)
                                                  • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 11:56
                                                    Skąd ta nagła troska o moje potrzeby?
                                                  • kotek_mru Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 12:10
                                                    to mała dygresja do ciiiiiiiii..:)
                                                  • trzpiot_1 Re: wrobelki cwierkaly, ze libresske chlop 26.02.05, 12:22
                                                    Moje pytanie tez było do ciiiiii :))
                                                  • Gość: ciiiii Re:nie troska, tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:29
                                                    zwykla ciekawosc, D

trzpiot_1 napisała:

> Skąd ta nagła troska o moje potrzeby?
                                • kotek_mru Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 10:27
                                  i vice versa ,ciiiiii..;)
                                  • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:42
                                    a ten durnowaty co miaucze ?
                                    • kotek_mru Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 10:47
                                      nie ten a ta...a tobie ktos krzywde w zyciu straszna zrobił,wspołczuje:)
                                      • Gość: ciiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:54
                                        jak zwal to zwal - tiaaa, wszyscy krzywdzili, D
                                        • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:00
                                          Biedny Misio!!
                                          • Gość: ciiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:01
                                            sranie w banie !D
                                            • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:03
                                              Wojujący testosteron???
                                              • Gość: ciiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:04
                                                walenie !D
                                                • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:05
                                                  Ciężki przypadek!
                                                  • Gość: ciiiiiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:06
                                                    walenie w twoja glowke chyba jedynie pomoze - trzy razy dziennie, D
                                                  • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:07
                                                    Wiedziałam - młot! :))
                                                  • Gość: ciiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:21
                                                    siekiera !D
                                                  • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:22
                                                    Porąbaniec :))
                                                  • Gość: ciiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:30
                                                    blondynka, DDD
                                                  • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 11:39
                                                    kawalarz!
                                                  • Gość: ciiiiiiiiii Re:ciiii...a moze miiiiii..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:29
                                                    i na dokladka zgrywa przyzwoitke, D
                                                  • trzpiot_1 Re:ciiii...a moze miiiiii..:) 26.02.05, 13:43
                                                    Nie tylko :)
    • Gość: xy2 Re: Porzuconym dedykuję... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 26.02.05, 10:15
      witam pania, ale te słowa nie raz juz sie pojawiały na forum.
      badz chociaz troche oryginalna.

pozdrawiam w ten piekny sobotni poranek:)
      • Gość: ciiiiiiiiiiii Re: to normalne u libreski, ona chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:23
        nic nie napisala od siebie, sama, ha, ha
        • Gość: xy2 Re: to normalne u libreski, ona chyba IP: .48.242.* / 80.51.176.* 26.02.05, 10:43
          tego nie wiem
        • libressa Do ciiiiiiiiiiiiiiiiii, przecież nie bede pisała 26.02.05, 10:51
          o twoim wklesłym penisie
          • Gość: ciiiiiiiiiiii Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:55
            glodnej chleb na mysli ?
            • libressa Re: Raczej za wklesłymi nie tesknie :DDDDDDDDDDDDD 26.02.05, 11:23
              Nie martw sie, zawsze zostaje ci czat i cybersex
              • Gość: ciiiii Re: wklesle to sa twoje cycki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:28
                ty chyba dawno zadnego peniska na oczy nie widzialas, pozostaje ci jedynie twoj
                gumowy atrybut danej wladzy, DDD
                • libressa Moje piersi są ubezpieczone, tak sa cenne... 26.02.05, 11:35

• Gość: ciiiii Re: i dlatego sa tak gleboko schowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:36
                    ze nikt ich nie widzial ?DDD
                    • libressa Wyobraź sobie ,ze sa na FT tacy co widzieli :DDDDD 26.02.05, 11:46
                      Ale niestety ty nie dostapisz tego zaszczytu, nigdy, pogodź sie z tym,
                      łatwiej ci bedzie, jutro niedziela, skup sie raczej na modlitwie i poboznych
                      zyczeniach, bo zdaje sie tylko to ci pozostało :DDDD
                      • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: kotek_mru z pewnoscia widzial, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:09
                        wawerka i inne, prawda ?D
      • libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 10:50
        Po co mam być oryginalna, wystarczy,ze ty jestes _osobliwoscia_ tego forum :)
        • Gość: xy2 Re: Porzuconym dedykuję... IP: .48.242.* / 80.51.176.* 26.02.05, 10:56
          ty tez, uwierz:)
          pewnie inaczej, bo ty gadasz duzo zeby tylko gadać. taka sztuka dla sztuki
          • Gość: ciiiiiiiiiii Re:a z kim ma gadac, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:58
            z czterema scianami i komputerem ?D
            • trzpiot_1 Re:a z kim ma gadac, 26.02.05, 10:59
              Wybierasz rolę ściany, czy komputera? :))
              • Gość: ciiiiiiiiiii Re:a z kim ma gadac, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:03
                zmien nicka na srubokret albo wkretak ?

• libressa Re: Porzuconym dedykuję... 26.02.05, 11:28
            To jest własnie sztuka, sprobuj to przyswoić , nie bedziesz musiała _doklejać_
            sie do cudzych postów.
            • Gość: ciiiiiiii Re: rzekla ta libreska, co to nigdy nie wpieprza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:32
              sie w cudze watki i nie zasmieca ich postami "na temat", DD
              • libressa Nie irytuj sie, to na nic, jestes żałosny.... 26.02.05, 11:35
                Dzieki mnie mozesz sobie popisac, w swoich czterech katach,
                a moze nawet zaspokoic swoje żadze :DDDDDDD
                • caruzzo Re: Witaj Libresso 26.02.05, 11:36
                  Witaj Pani....i miłego dnia zyczę....;DDDDDD
                  • libressa Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 11:38
                    Wyobrażasz sobie moj "motyw" wklęsły, dawno tak sie nie usmiałam :DDDDDDDD

Miłego dnia Ci zycze rownież, jak wiesz Sabacik dzisiaj, Slaskie Czarownice juz
                    w drodze.
                    • caruzzo Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 11:42
                      Trzymaj się cieplutko.......i nie przejmuj....DDDDD
                      Wiem ,ze posiłki juz 2 godz. w drodze.......oj..
                      będzie,będzie zabawa.........tak podejrzewam...;))))
                      A wiec dobrej zabawy i wspanialego humoru dla calego Sabatu.......
                      takie zyczenia składam na Twoje ręce...DDDDDD
                      • libressa Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 11:51
                        Sa w drodze, troszkę tras nie jest najlepsza, ale Czarownice poradza sobie,
                        Zabawa jak zawsze na sabacie, przednia, ciekawe, czy Kotek
                        zabezpieczy "podpałke" do Kominka :DDDDDDD
                        • caruzzo Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 11:56
                          A Kotek jak sie nie wywiąze, to zabierz
                          jej wychodne...kara musi być.......DDDD
                          • libressa Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 12:09
                            Nie, tylko znowu bedzie trzeba uzyc Śliwowicy, albo Ouzo :DDDDDDDDDD
                            • caruzzo Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 12:38
                              Tez dobry sposób i bardzo skuteczny....
                              a poza tym dośc miły w stosowaniu.DDDDDDDDD
                              • libressa Re: Witaj Caruzzo.... 26.02.05, 12:49
                                Osobisci preferuje Martini ,ale nie nadaje sie na podpałkę :)
                  • Gość: ciiiiiiiiiiiiiiiii Re: a ten to ni pies ni wydra, DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:39
                    libresskka; to twoj piesek czy suczka ?DDD
                    • caruzzo Re: a ten to ni pies ni wydra, DDD 26.02.05, 11:45
                      Gość portalu: ciiiiiiiiiiiiiiiii napisał(a):

> libresskka; to twoj piesek czy suczka ?DDD
                      ----------------
                      Sluchaj do mnie kierowałeś te słowa?
                      Z ciebie taki ni pies ,ni wydra........sam nick
                      odrzuca.................;((((((((
                      • kotek_mru Re: a ten to ni pies ni wydra, DDD 26.02.05, 11:47
                        prosze o miły usmiech...czyz warto irytowac sie czyms takim:)
                        zyczenia przyjete..buziaczek:)*
                        • caruzzo Re: a ten to ni pies ni wydra, DDD 26.02.05, 11:49
                          Witam Kotku.....tak mi gumy postawił.....)))))))
                          Miłeg dnia i udanych obrad przy ognisku.DDDDDD
                          I wzajemnie....buziaczek....!!
                • Gość: ciiii Re: nie wsciekaj sie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:38
                  dzieki mnie mozesz sobie pomarzyc o dawnych, dobrych czasach, DDD
                  • libressa Tak możesz sobie pomarzyć o Libressce 26.02.05, 11:42
                    To fakt.
                    • ghost33 Re: Tak możesz sobie pomarzyć o Libressce 26.02.05, 12:07
                      Też mi o muzeach będę marzyć w stosownym dla mnie momencie.
                      Jeszcze nie czas, pora i miejsce.

Co innego Libressa: sześć płaszczyzn ( dochodzi podłoga i sufit ) i komp z klawiaturą, w który wali spamując na forum pseudointelektualnymi dywagacjami.
                      • libressa Re: Tak możesz sobie pomarzyć o Libressce 26.02.05, 12:10
                        Fajną masz sygnaturke pasuje do ciebie :DDDDDDDDDD
                    • Gość: ciiiiiiiiiii Re: nie kolekcjonuje antykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:45
                      ani starych futer, to racja, D

libressa napisała:

> To fakt.

• Gość: ciiiiiiiiii Re: nie kolekcjonuje antykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:32
                        Sa dla mnie zbyt kosztowne :(
                        • Gość: ciiiiiiiiiiii Re: nie kolekcjonuje antykow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:40
                          niepotrzebne, D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka