dzidzia_bojowa 28.02.05, 21:31 Nie macie pojęcia, jak się ucieszyłam widząc znajome nicki. Jestem forumowiczką dopiero od kilku miesiecy, ale uwielbiam Was od początku. Proszę, przyjmijcie mnie życzliwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 21:32 no co Ty dzidzia!Ty już stara gwardia jestes przeciez:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 21:54 już miałam walnąć się spać, padam na twarz po pracy, ale jeszcze nie mogę stąd odejść,nie mogę się nacieszyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:05 dzidzia strzel kielona ze mną! też mi się chce spać, a siedze na nowym/starym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:13 A mnie sie tam nie chce spać, strzelimy sobie po wódeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:14 wieslawa-siemiankowska napisała: > A mnie sie tam nie chce spać, strzelimy sobie po wódeczce. i po ćmiku, Wiesko, i po cmiku ... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:15 Ja nie palę Bmko, ja dbam o urodę i młodość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:17 ja też bezdymna, ale procentowa Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:19 U mnie ja bezdymna, mąż dymny i oboje procentowi, chociaż ja w niewielkim stopniu, bo mam cholernie słabą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:20 ja też słaby łeb, a teraz w sumie wódę muszę odstawić, ale i tak czasem golnę sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:18 wieslawa-siemiankowska napisała: > Ja nie palę Bmko, ja dbam o urodę i młodość :)) Ja tez nie palę ale .. to nie jest trejdi więc ćmiki trza mieć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:31 Jak to palenie jest trejdi ?/ Bmko toz żadna z " gwiazd" na bankiecie nie pozwoli się sfotografować z ćmikiem, tylko bidule palą gdzieś po katach albo na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Czuję,że tu jest moje miejsce 28.02.05, 22:32 ale palą, wiesiu ... po prostu palenie zeszło do podziemi i to dopiero jest trejdi, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś