mamalgosia 01.03.05, 10:40 Na co obstawiacie? Ja osobiscie mam wątpliwości, czy Michael ma jeszcze to narzędzie, którym miałby rzekomo dokonać zarzucanych mu czynów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karafka_do_wina Re: Michael Jackson - winny czy nie? 01.03.05, 12:21 dlaczego mialby nie miec? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Michael Jackson - winny czy nie? 01.03.05, 12:50 ach, on cały jakiś taki nierzeczywisty Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Guilty/winny 01.03.05, 13:39 Podejrzana z niego postać. A operacje,Mamałgosiu,to on sobie robił przecież głównie na gębie...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Guilty/winny 02.03.05, 13:15 A skąd wiesz? Myślę, Że Michael nie zwierza nam sie ze wszytskiego Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc totolotek? 01.03.05, 16:31 przepraszam, Małgosiu, ale jakoś budzi mój niesmak takie podejście do sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: totolotek? 02.03.05, 13:16 nie ma sparwy, możesz to tak odczuwać, chociaż nie rozumiem. Widuję czasami tego pana w TV i po prostu ciekawi mnie, jaki będzie wynik tego procesu. I jak ewentualnie wyglądałoby odsiadywanie wyroku w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś