Dodaj do ulubionych

Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji

04.03.05, 12:10
Stało się tak, jak myślałam. Ledwo odważyłam się napisać dwa słowa na Wieśkę,
natychmiast rzuciło się na mnie grono jej obrończyń. W związku z tym mam
pytanie- Czy szanowna pani Wiesia to jest tu świętą krową, której nic nie
mozna powiedzieć ? Czy ta zakompleksiona baba to wasza królowa i idolka ?
Rzygać mi się chce, jak czytam te jej pogawędki z przyjaciółeczkami Invictą,
Lezką Bmką i kochankami jak Modotv i kapitan Nemo. Towarzystwo Wzajemnej
Adoracji z głupią cipą na czele.
Obserwuj wątek
    • feber Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:11
      qrcze, znowu zaczynasz?
      po co??
    • kira_koslin Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:12
      Luz. luz luz nikogo nie bronię ale po co te zgrzyty, jak Ci chce rzygać to
      otwórz okno i się przewietrz:):)
      a tak na poważnie co to za głupie wojny!!!!! Ktos kogos nie kuma, =nie lubie +
      nie czyta i w porzo.
      To jest nasze miłe sympatyczne forum i nie obrzucajmy sie błotem ok?
      • scoutek Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:13
        Kira, maruda to ottkowy troll jakowys.....
        • kira_koslin Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:14
          no własnie chyba tak zaczynam podejrzewać:):):)
    • invicta1 Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:17
      maruda jakbyś się nie wiła raczej się tu nie wkręcisz
      nie pozdrawiam
    • humprey_bogart Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:17
      maruda po co tutaj się logujesz, nie pasi to nie czytaj i nie pisz, nie masz
      nic do zaoferowania tylko żółć? Jak masz coś do Wieśki to nie wina innych, nikt
      nie chce się z tobą szarpać ani cię czytać. Masz coś fajnego do powiedzenia to
      wal a inaczej spadnij z tego forum.
      • irmelin Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:22
        maruda...słuchaj najpierw kup test ciążowy takie nudności to wiesz...może się
        już w tym roku załapiesz na Dzień Matki...słuchaj doświadczonej MATKI POLKI po
        wykluczeniu ciąży, zaaplikuj krople mietowe(najpierw zapoznaj się z treścią
        ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą)
        jeśli i to nic nie pomaga ...przestań czytać to forum ....
    • m_jak_maruda Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:24
      m.jak_maruda napisała:

> Stało się tak, jak myślałam. Ledwo odważyłam się napisać dwa słowa na Wieśkę,
      > natychmiast rzuciło się na mnie grono jej obrończyń. W związku z tym mam
      > pytanie- Czy szanowna pani Wiesia to jest tu świętą krową, której nic nie
      > mozna powiedzieć ? Czy ta zakompleksiona baba to wasza królowa i idolka ?
      > Rzygać mi się chce, jak czytam te jej pogawędki z przyjaciółeczkami Invictą,
      > Lezką Bmką i kochankami jak Modotv i kapitan Nemo. Towarzystwo Wzajemnej
      > Adoracji z głupią cipą na czele.

Niesamowite. Jakoś wydawało mi się, że chorzy psychicznie, to tylko w sejmie
      som.
      • humprey_bogart Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:25
        bosze...cudowne rozmnożenie czy co..
        • invicta1 Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:27
          im dłuższy nick tym wiecej klonów-łatwiej podrabiać
          swoja drogą, że im się chce
      • mojave Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:25
        nie odpowiadajcie na takie prowokacje, szoda klawiatury.
        • kazzol Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:26
          nie karmić Trolla
          olać co pisze
      • drzejms-buond O W MORDĘ !!! 04.03.05, 12:26
        a ja własnie robiłem sobie tiszerta z nadrukiem ...
        "Mjak MARUDA...kino kaczego niepokoju"....
        i wszystko diabli wzięli...i marudy też...
        ech...
        • kira_koslin Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 12:31
          ja bardzo proszę z maruda teraz nie kojarzyc mojego hasła kino kaczego
          niepokoju!!!!!:):):) w zasadzie jak chcesz robic koszulki to chyba "tantiemy"
          od ciebie wezmę hę
          • drzejms-buond Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 12:32
            o nie! kino kaczego niepokoju to moje hasło!!!!!!!!!!!
            wyczuwam...proces sądowy...
            • drzejms-buond Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 12:37
              eeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
              zaczynam mieć wątpliwości...moje hasło??
              ale czy to ważne?
              NASZE HASŁO!!!!!! wszak KOMUNĄ JESTEŚMY!!!
              wspólne mamy wszystko!! tak?
              a kaczki i tak zrobią swoje...
              • kira_koslin Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 12:44
                kino kaczego niepokoju oficjalnie informuje jest moim hasłem ( KIRA)z dawien
                dawna, sam mistrz gianni nawet docenił i pogratulował błyskotliwości...a wiec
                bedę bronić do krwi ostatniej
                • drzejms-buond Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 13:16
                  no dobra..tantiemy z racji hasła do ciebie...
                  brałem udział w tamtej dyskusji i mogło mi sie pomerdać...
                  kto co powiedział...
                  czyli co? na koszulkach nie zarobię???????
                  • kira_koslin Re: O W MORDĘ !!! 04.03.05, 13:32
                    no co Ty przecie taka wredna nie jestem, zarobisz na koszulkach, po prostu
                    odpalisz mi jaki jakiś procent hę, bo produkcja koszulek to juz Twoja idea:):)
      • irmelin Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:27
        a jedank maruda stawiam diagnozę ...skoro mimo wszystko, mimo tego że cię mdli
        jednak czytasz, znak że cierpisz na anoreksje i naszym kosztem wywołujesz u
        siebie wiadome odruchy,,,,,,,
        • humprey_bogart Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:32
          bulimię, przy anoreksji nie żre się.
    • bm_ka Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:26
      Hej, przeciez to nie nasza maruda! Ona nie pisuje w tym stylu, na miłość
      bossssssssssssską.... rozpoznajcie "swoich"!!!! :-)
      • krem-cytrynowy Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:36
        Jak widać Maruda jest jednak chora psychicznie, skoro najpierw pluje jadem w
        innych watkach, pisze jakieś bzdurne odezwy do Wiesi i zakłada nowe nicki ( bo
        przecież Agata Christie to też ona). Idź babo się wreszcie leczyć.

Bmko- a kiedy ona była " nasza" ?
      • m_jak_maruda Re: Wieśka i jej towarzystwo wzajemnej adoracji 04.03.05, 12:46
        oj, no wreszcie. Dzięki bm_ka.
    • zgredek_ojejku Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 12:41
      dużo zniosę, ale nie wiem czy takie teksty też.....
      słówko i tematu brak....
      • scoutek Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 12:43
        Zgredek olej... bo jak zaczniesz kasowac to nie nadazysz... ale sama sobie
        maruda wystawila swiadectwo, wiec co tam... nikt zreszta ja o zbytni polot i
        inteligencje nie posadzal....
        • zgredek_ojejku Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 12:44
          Dłobła...... to nie..... dobrze że zamiast _ jest . bo bym się wystraszył :))
        • wieslawa-siemiankowska Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 12:45
          Zgredek, decyzja nalezy do Ciebie, ale z Marudą mógłbyś coś zrobić bo jej ataki
          na mnie robią się mało zabawne. Teraz już wiesz dlaczego rzuciłam wtedy taką a
          nie inną propozycję.
          • humprey_bogart Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 12:48
            Wiecie co skończmy ten wątek, bo się maruda cieszy. Zawsze można pogadać na
            innym. Nie będzie wpisów to spadnie w otchłań.
          • wien_freundin Do Marudy 04.03.05, 12:49
            Osoby z problemami emocjonalnymi zapraszamy na forum depresja tudzież
            psychologia. Moze tam uda Ci się ulżyć napięciu emocjonalnemu.
            • drzejms-buond Re: Do Marudy 04.03.05, 13:57
              ale że jej/jemu chciało się specjalnie nick tworzyć,żeby się podszyć?
              sie zdziwiłem...
              O! to na pewno o takich OWAD PISAŁ..na pewno... bo o nas z pewnością nie...
          • m_jak_maruda Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 16:06
            > Zgredek, decyzja nalezy do Ciebie, ale z Marudą mógłbyś coś zrobić bo jej
            ataki
            >
            > na mnie robią się mało zabawne

Chryste Panie. Wiesławo, a gdzież ja cie atakuję? Mania wielkości przez cię
            chyba przemawia. Atakowana to raczej maruda jest, Bogu ducha winna .
            • kapitan-nemo Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 17:07
              Psychiczna prowokatorko idź się wreszcie leczyć i zabierz ze sobą Agatkę
              Christie i drugą Marudę, a daj nam wreszcie spokój. Już zapomniałaś ile się
              wczoraj naplułas na Wieśkę, psychopatko ? Podać linki debilu ?
            • humprey_bogart Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 17:09
              to ty jesze tutaj, co wywalili na innych forach czy nikt nie chce na posta
              odpisać?
              • kapitan-nemo Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 17:11
                humprey_bogart napisała:

> to ty jesze tutaj, co wywalili na innych forach czy nikt nie chce na posta
                > odpisać?

Humprey, czy to było do mnie czy do tej raszpli Marudy ???
                • modotv WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:06

Co ty na to???
                  • wieslawa-siemiankowska Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:33
                    Modo, jak dla mnie super tylko co na to Twoja połowica ? :))
                    • modotv Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:39

Hmm, jeszcze nie dałem się zaobrączkować:]
                      • wieslawa-siemiankowska Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:41
                        No to świetnie, wszystko przed nami ! :))
                        • modotv Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:43
                          Może zaadoptujemy Marude?? Chyba bardzo chce wejść do grupy tylko nie wie jak....
                          • wieslawa-siemiankowska Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:46
                            A tam będziemy przybłędy ottkowe adoptować. Sami sobie zrobimy, ludzie
                            inteligentni i z poczuciem humoru powinni się rozmnażać ;))
                            BTW jak tam egzamin ?
                            • modotv Re: WIeśka, zostałem twoim kochankiem!!!!! 04.03.05, 18:52
                              Wieska nawet mnie nie denerwuj. Rudy małpiszon, ubrany w skórzane spodnie,
                              skurzaną kurtke i kowbojski kapelusz na głowie(!) ujebał mnie i kumpele.
                              Normalnie 45 minut stekaliśmy i nic!! Zaczynam być rekord w ilości podejśc- to
                              było czwarte, będzie i piąte. Niech szuka wulkanizatora, bo następnym razem
                              straci powietrze w oponach...
                • humprey_bogart Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 19:00
                  w życiu do ciebie, do tej krowy jednej!!!
                • humprey_bogart Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 19:07
                  wysłało mi się nie w tym miejscu, w życiu do ciebie, do tej krowy jednej,
                  rozmnożonej
                • humprey_bogart Re: Kasujemy czy zostawiamy?? 04.03.05, 19:22
                  kapitan-nemo napisała:

> humprey_bogart napisała:
                  >
                  > > to ty jesze tutaj, co wywalili na innych forach czy nikt nie chce na post
                  > a
                  > > odpisać?
                  >
                  > Humprey, czy to było do mnie czy do tej raszpli Marudy ???
                  Nemo, sorry ale jakoś nie mogę odpowiedzieć pod twoim pytanie, wywala mi jako
                  niezależny post. Tak czy inaczej NIE do ciebie, do tej maksymalnej porażki to
                  był, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka