Dodaj do ulubionych

Chrumkolę!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:17
Ryjo mi się śmieje
zawsze kiedy dnieje,
a chrumkolę z rana,
bo jestem wyspana :)

Dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Chrumkolę! IP: 62.246.100.* 12.06.02, 06:20
      Ależ jak najbardziej dzień topry/akcent saksoński/
      • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! Leziox! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:32
        I tu zaszła zmiana w polu mojego widzenia :
        Od wczoraj znalazłam porannych rozmów kolejnego amatora!
        :)

• Gość: leziox Re: Chrumkolę! Leziox! IP: *.arcor-ip.net 12.06.02, 06:36
          To tylko czasowy napad debilizmu u mnie,niedługo wszystko wróci do normy.Ty,a
          oprócz nas to niby nikt nie wstał,czy jak mam to rozumieć?
          Cała Polska śpi jeszcze?
          • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:43
            A cholera ją wie!
            Ja się na kuranta polskiego nie zgłaszałam.
            Za słaba w ryju jestem.
            • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:02
              slicznie chrumkolisz od rana maryjko:) A szczecina kielkuje juz czy nie?:)
              • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:05
                Zaczęła. Ale jak będzie rosła w takim tempie, jak dziś net działa, to ja to
                chromolę! Zdepiluję do żywego!
                • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:26
                  Stracisz na powabie;)))
                  • Gość: leziox Re: Chrumkolę! IP: 62.246.100.* 12.06.02, 07:29
                    Samanta,ty lepiej grzej do szkoły,małych psychopatów kształcić,coby należyte
                    bandziory z nich wyrosły,a nie wymądrzasz się tutaj,czas tracąc.Kraj potrzebuje
                    silnych ludzi do rządzenia,więc husz husz do roboty.
                    • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:33
                      kochnie ty moje,juz ty sie tak nie zamartwiaj o przyszlosc narodu .Po cholere mam juz gnac do pracki
                      skoro mam na 8.50? nie wiesz ,ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu?
                  • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:31
                    Żeby tylko! Nie będę miała czym Maria między udami łaskotać!
                    • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:33
                      Nie mow glosno bo zgorszysz Kitka;)))
                      • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:37
                        Kitka? A od kiedy Kitek taki "korekt" się zrobił?
                        • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:40
                          chyba od wczoraj.Teraz bedzie na moj widok spluwal 3 x przez lewe ramie;)))
                          • Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:45
                            U-ha-ha!
                            Przez lewą stronę kitki chyba! I tak nie wierzę w kitkową przemianę. To pewnie
                            czysta podpucha, jak mi Kitek miły!
                            • saqqara Re: Chrumkolę! 12.06.02, 07:49
                              dzien dobry wszystkim, tym zaspanym i wyspanym rowniez:))
                            • Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:54
                              Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> U-ha-ha!
                              > Przez lewą stronę kitki chyba! I tak nie wierzę w kitkową przemianę. To pewnie
                              > czysta podpucha, jak mi Kitek miły!
                              Tak przekonywujaco sie oburzal, ze az zaczelam go przepraszac za sianie zgorszenia;))))

• Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:02
                                Nie wierz nigdy Kitkowi,
                                dobrą radę Ci dam,
                                z niego stary wyjadacz
                                oraz podpuszczacz Dam :)

Tu ukłony dla Kiteczka, który chyba poszedł na wymianę z Leziem. Pytanie: czy
                                tylko na ranne wstawanie się zamienili, czy metamorfoza pójdzie dalej?
                                • kitek1 juz wstalem.............................. 12.06.02, 08:08
                                  troche zaspalem,
                                  bo wczoraj samantke dobrych manier uczylem,
                                  • Gość: samanta Re: juz wstalem.............................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:13
                                    kitus ,toz ty masz doswiadczenie i powinienes wiedziec ze wariata nie przekonasz .A ja nadal lubie
                                    byc perwersyjna ,blahahahahaha;)))))
                                    • kitek1 Re: juz wstalem.............................. 12.06.02, 08:16
                                      nie z takimi,
                                      sobie poradzilem:)
                                      • Gość: samanta Re: juz wstalem.............................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:30
                                        Wow! uwazaj bo to brzmi jak obietnica!;))))
                                  • Gość: maryjo2 Re: A ja słyszałam, Kitku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:20
                                    że się w ciotkę - cnotkę zamieniasz :)
                                    • men_ Re: A ja słyszałam, Kitku, 12.06.02, 20:21
                                      ciotkę-przyzwoitkę, hę ?:)
                                      • Gość: maryjo2 Re: Chciałby , ale nie te czasy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:24
                                        No i to nieprzyzwoicie tak się pchać na przyzwoitkę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka