Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:17 Ryjo mi się śmieje zawsze kiedy dnieje, a chrumkolę z rana, bo jestem wyspana :) Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Chrumkolę! IP: 62.246.100.* 12.06.02, 06:20 Ależ jak najbardziej dzień topry/akcent saksoński/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! Leziox! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:32 I tu zaszła zmiana w polu mojego widzenia : Od wczoraj znalazłam porannych rozmów kolejnego amatora! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Chrumkolę! Leziox! IP: *.arcor-ip.net 12.06.02, 06:36 To tylko czasowy napad debilizmu u mnie,niedługo wszystko wróci do normy.Ty,a oprócz nas to niby nikt nie wstał,czy jak mam to rozumieć? Cała Polska śpi jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 06:43 A cholera ją wie! Ja się na kuranta polskiego nie zgłaszałam. Za słaba w ryju jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:02 slicznie chrumkolisz od rana maryjko:) A szczecina kielkuje juz czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:05 Zaczęła. Ale jak będzie rosła w takim tempie, jak dziś net działa, to ja to chromolę! Zdepiluję do żywego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:26 Stracisz na powabie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Chrumkolę! IP: 62.246.100.* 12.06.02, 07:29 Samanta,ty lepiej grzej do szkoły,małych psychopatów kształcić,coby należyte bandziory z nich wyrosły,a nie wymądrzasz się tutaj,czas tracąc.Kraj potrzebuje silnych ludzi do rządzenia,więc husz husz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:33 kochnie ty moje,juz ty sie tak nie zamartwiaj o przyszlosc narodu .Po cholere mam juz gnac do pracki skoro mam na 8.50? nie wiesz ,ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:31 Żeby tylko! Nie będę miała czym Maria między udami łaskotać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:33 Nie mow glosno bo zgorszysz Kitka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:37 Kitka? A od kiedy Kitek taki "korekt" się zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:40 chyba od wczoraj.Teraz bedzie na moj widok spluwal 3 x przez lewe ramie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:45 U-ha-ha! Przez lewą stronę kitki chyba! I tak nie wierzę w kitkową przemianę. To pewnie czysta podpucha, jak mi Kitek miły! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Chrumkolę! 12.06.02, 07:49 dzien dobry wszystkim, tym zaspanym i wyspanym rowniez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chrumkolę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:54 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > U-ha-ha! > Przez lewą stronę kitki chyba! I tak nie wierzę w kitkową przemianę. To pewnie > czysta podpucha, jak mi Kitek miły! Tak przekonywujaco sie oburzal, ze az zaczelam go przepraszac za sianie zgorszenia;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chrumkolę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:02 Nie wierz nigdy Kitkowi, dobrą radę Ci dam, z niego stary wyjadacz oraz podpuszczacz Dam :) Tu ukłony dla Kiteczka, który chyba poszedł na wymianę z Leziem. Pytanie: czy tylko na ranne wstawanie się zamienili, czy metamorfoza pójdzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 juz wstalem.............................. 12.06.02, 08:08 troche zaspalem, bo wczoraj samantke dobrych manier uczylem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: juz wstalem.............................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:13 kitus ,toz ty masz doswiadczenie i powinienes wiedziec ze wariata nie przekonasz .A ja nadal lubie byc perwersyjna ,blahahahahaha;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz wstalem.............................. 12.06.02, 08:16 nie z takimi, sobie poradzilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: juz wstalem.............................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:30 Wow! uwazaj bo to brzmi jak obietnica!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja słyszałam, Kitku, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:20 że się w ciotkę - cnotkę zamieniasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chciałby , ale nie te czasy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:24 No i to nieprzyzwoicie tak się pchać na przyzwoitkę :) Odpowiedz Link Zgłoś