aankaa 08.03.05, 20:56 butelka mineralnej + trochę śmieci za 8.000 (po rabatach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 20:58 buuehehhe i ona tam prowadzi dokumentację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:05 Kasa jak w Tesco, 8 tys. pod ręką to chyba na gaziki trzymają. Nie dziwota ,że Maryja przetwórnie do ruiny doprowadziła. Czy ta mineralna to z Grabiny była? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:09 eh,nieograniczony jest tylko wszechswiat i glupota ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:10 miałam dwa identiko skojarzenia: głowa do interesów po mężu i czy ta woda to dar grabiny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soova Re: gazela biznesu bis 09.03.05, 09:17 Per saldo to chyba jednak sam Gazela więcej za te hrabiowskie okna kasy Filarskiego utracił, niż Małżonka jego na kalendarz i butelkę wody wydała. A swoją drogą Piotruś zupełnie w rodzicieli swoich nie wdał się, bo on z kolei forsę kutwi i Rydżowi na podejrzane inwestycje giełdowe dać nie chce. W pewnym sensie to sie chwali. BTW: w firmie, w której pracuję (nie koncern globalistyczny jakiś niecny, ale placówka jednak od przychodni znacznie większa) jest tzw. kasa podręczna, ale jeśli ktoś potrzebuje wydać więcej niż kilkaset złotych, to musi o tym dzień wcześniej powiedzieć, bo tak dużych kwot a vista tam nie ma. Że o fakturze czy pokwitowaniu nie wspomnę, którym potem wzięta kapustę pokryć trzeba. Z innej beczki: jeśli ktoś bedzie miał okazję oglądać powtórkę wczorajszego odcinka, niech zerknie na ujęcie przychodni (chyba przy tym, jak Bruce komplementuje Luz Maryi sukienkę): czy mi się zdaje, czy dworzyszcze dra Zombi z drewnianym przysiółkiem Nożycorękiej Janiny w realu sąsiaduje? Odpowiedz Link Zgłoś
wujek24 Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:13 A co robiła Janina w przychodni? Czy to oznacza, ze Santa Maria zostala wylana za te 8 tysi... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:16 a. sziedzi w domu z dzieckiem reni-zombie b. poszła w tango z arturem Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:19 E tam własny interes otworzy, ma baba głowę do robienia kasy Menadżerka jedna /nie mylić z nadżerką- mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
martynqa Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 22:08 wlasnie, co sadzicie o potencjalnym romansie Santa Marii z Arturem? wg mnie to baaardzo prawdopodone... ona nie moze byc az taka swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:34 • Re: gazela biznesu bis kazzol 08.03.2005 20:58 + odpowiedz buuehehhe i ona tam prowadzi dokumentację ;) === Maryja jest współwłaścicielką a może powinno się napisać "była..." Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:39 a Bruce to chyba naprawdę się zadurzył skoro był gotów za Maryję 8 000 wyłożyc Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:43 a czy do Daru Grabiny i makulatury za 8 koła był dołączony bilecik od Jaroszego??coś na kształt"pocałujta w dupę wójta"lub coś równie wyrafinowanego;)?ale może porażka Luz Matyji pocieszy Gazelę,że nie tylko on chrzani wszystko,czego sie dotknie;) przyjaźń nudenj i cierpiętniczej Hanuś z Alicze,drewno porownywalne z Tapirem, masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:56 Alicze ta podła żmija mnie rozczarowała. Myślałam nareszcie jakiś pozytywny charakter, dziki sex, żądza pieniądza, a co widzę; u św.Hanny na spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 21:47 swoją drogą fajny układ. Kobietę oszust wyczesał na 8 kawalków, a ona wraca do domu i mówi mężowi: "tyle się dzisiaj działo w przychodni", stwierdza, że opowie mu jutro i idzie pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 22:02 swoją drogą fajny układ. Kobietę oszust wyczesał na 8 kawalków, a ona wraca do > domu i mówi mężowi: "tyle się dzisiaj działo w przychodni", stwierdza, że > opowie mu jutro i idzie pod prysznic A co to 8 kawałków dla Maryśki, toż ona przyzwyczajona do rozpiżdrzenia cudzej kasy. Przetwórnia więcej warta była. Bożesz, chyba jej Gazela nr.łan nie zatrudni w oknach ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Sikorko 08.03.05, 22:08 Maryja jest współwłaścicielką tego interesu (chyba nie śledzisz MjM od początku) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: aanka no co ty 08.03.05, 22:20 Jeztem wstrząśnięta, chyba nie zasnę. A skad ona kasę wzięła ? Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: aanka no co ty 08.03.05, 22:22 zainwestowala to co jej zostalo z przetworni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: domcia... 08.03.05, 22:50 >domcia81 napisała: zainwestowala to co jej zostalo z przetworni ;-) a to co jej zostanie z przychodni zainwestuje w kalendarze. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: domcia... 08.03.05, 22:55 sikor_ka napisała: > >domcia81 napisała: > > zainwestowala to co jej zostalo z przetworni ;-) > > > a to co jej zostanie z przychodni zainwestuje w kalendarze. i biznes sie kreci ;-) a ile bedzie mogla w cv sobie wpisac - fiuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa chłopy przychodniane 08.03.05, 21:51 w ramach dawnej/obecnej estymy do paki "mineralna+śmiecie" się dołożą Gazela (nr 1) o niczym się nie dowie (przez najbliższych ...-dzieści odcinków) a Maryja ? Maryja będzie (nas/się) dręczyła przez kilka miesięcy szczepionką Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 22:23 aankaa napisała: > butelka mineralnej + trochę śmieci za 8.000 (po rabatach) zapomnialas o kalendarzu jako gratis ;-) ps. to samo pomyslalam: cos zarazliwe te biznesy u zdunskich... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa patrz, cholera, o bonusie zapomniałam ;) 08.03.05, 22:33 taki trójdzielny w gabinecie Reni zawiśnie ... będą od razu mogli kwartał zerwać Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: gazela biznesu bis 08.03.05, 22:32 Ta woda to bankowo "Dar Grabiny", na otrzeźwienie po popełnieniu głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave nie dość, że 09.03.05, 12:40 kasę przewaliła to jeszcze się obraziła na Kotwicza, że jej lekką awanturę zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: nie dość, że 09.03.05, 14:41 mojave napisała: > kasę przewaliła to jeszcze się obraziła na Kotwicza, że jej lekką awanturę > zrobił E, gdy tylko powiedział, że kasy nie trzeba spłacać, to się przeprosiła Odpowiedz Link Zgłoś