fka5 09.03.05, 08:28 widzieliście te ruchy a la wczesny george michael? mnie poruszyly na tyle, ze postanowilam sie ujawnić. witam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humprey_bogart Re: To Rydż pojechał 09.03.05, 08:32 giętki i obrotny i muzykalny, Just geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: To Rydż pojechał 09.03.05, 08:36 zalotne ruchy tyłeczkiem w dżinach wariant marmurki też przykuły moją uwagę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: To Rydż pojechał PROŚBA PIOTRKA 09.03.05, 08:37 Rydż super, luz i sex, ale drewniane pytanie Piotrka o drogę do uatrakcyjnienia związku powala na kolana. Widać, za kogo wydała się BB i jakie geny przekazał synowi Gazela Biznesu. Like father, like son. Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: To Rydż pojechał 09.03.05, 08:38 witam :) i wyznaję że George złamał mi serce :), kiedy wyszło na jaw że to kurde gej :) to może i z Ridża jakaś tajemnica wyjdzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: To Rydż pojechał 09.03.05, 08:45 Przy czym zsróćcie uwagę, jaki uczynny z niego kumpel, zainwestuje twoją kasę bez ryzyka, winko do wyra przyniesie, uśpi, jak w tym powiedzonku: goli. pierd..li, wstążki wiąże i przerywa ciążę. Przy czym zaznaczam, że postać ta wzbudza moją sympatię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: To Rydż pojechał 09.03.05, 10:20 jaki tam seks u Szczurzego Ryja ? te płaskie półdupki i dzinsy-biodrówki ? i miętki nadgarstek .Łeee... lecę do klopa. Dziewczyny , on was naprawdę kręci ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś