gocha221 09.03.05, 20:35 przed chwila na TVP 1 widziałam, po raz pierwszy,. Moze niekorzystnie podzielili majątek (tzn. ona i Brad)i teraz musi dorabiac:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: reklama z Jennifer Aniston n 09.03.05, 22:09 I to w polskiej reklamie - toż to grosze zaledwie musiał jej Brad zostawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: reklama z Jennifer Aniston n 09.03.05, 22:24 Słynne polskie piwo Heineken :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: reklama z Jennifer Aniston n 10.03.05, 15:18 stała strategia: u siebie, czyli w Iu Es EJ reklamuja elegancka bizuterie perfumy itp, a w Azji i Europie całą resztę, której reklamowanie na swoim najwazniejszym rynku mogłoby zaszkodzic ich reputacji. Motyw wykorzystany w Lost in translation, na przyklad. A kiedys czytałam o tych reklamach, kręconych głownie dla Japończyków.Gwiazdy reklamuja glownie piwo i inne napoje. Reklamy starsznie były szmirowate, a reklamowali min. Arnie, Micheal J. Fox, Bruce oraz, co bardzo mnie zdziwiło, Jodie Foster. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: reklama z Jennifer Aniston n 10.03.05, 17:36 a bo Japończycy nieźle im płacą...to się łamią... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: reklama z Jennifer Aniston n 10.03.05, 17:39 Arnie za reklame jakiegoś napoju typu Red Bull dostał 20 mln $!! ja bym się za tyle tez chętnie skusiła, tylko propozycji brak. Pewnie przez mojego przecietnego Dziadka i brudną klawiaturę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: reklama z Jennifer Aniston n 10.03.05, 18:22 u nas na japońskim forum kiedyś nawet o tym rozmawialiśmy , o tych reklamach dla Japończyków (chyba właśnie po filmie "Lost in Translation). Myślę, że po prostu Czekasz na swoją szansę;)) Chociaż może to ta babcia, co się miała bać taksówki ( o matko, ale argument swoją drogą:)) Odpowiedz Link Zgłoś