sergevna 10.03.05, 15:31 Po cycatej reklamie Plusa nareszcie my, dziewczyny, mamy coś dla siebie :). Za Beckhamem średnio przepadam, ale jak najbardziej jest na czym oko zawiesić, a Clooney to już w ogóle przystojnacha pierwsza klasa :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha221 Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:35 Beckham to dla mnie takie mięcho na raz, bo ma mało inteligentny wyraz twarzy. Ale Jureczek-mniam, mniam!!! Gdzie on reklamuje i co?? jezu, zdenerwowalam sie, ze jeszcze nie widziałam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:42 Reklamuje samochód, ale chyba mam sklerozę, bo nie pamiętam jaki... może ktoś podpowie :). Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:48 Ach co tam! samochod niewazny! wazne, ze Clooney w srodku :)) Tak sie teraz zastanawiam, ze nie wiem czy ta reklama spelnia swoje zadanie, bo ja tez bardziej zapamietuje George'a niz co to za marka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:01 gdzie mozna Jurusia obejrzec?? Czy to reklama telewizyjna (mam taką nadzieje) czy tez jakas w postaci papierowej tylko!! Ile ja sie tego głupiego ostrego dyzuru dla niego naogladałam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudne_babsko Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:51 reklamuje fiata. i (niestety) w reklamie uprzedzają, że boski George nie należy do wyposażenia samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:52 paskudne_babsko napisała: > reklamuje fiata. i (niestety) w reklamie uprzedzają, że boski George nie należy > > do wyposażenia samochodu ale za drążek można go chwycić :) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudne_babsko Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:04 z drążkiem Clooneya (w dłoni i nie tylko) to każda kobieta jest w stanie wspiąć się na wyżyny sztuki... eeee... jeździeckiej :) ( to do tych, którzy przeklinają baby za kierownicą) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:07 paskudne_babsko napisała: > z drążkiem Clooneya (w dłoni i nie tylko) to każda kobieta jest w stanie wspiąć > > się na wyżyny sztuki... eeee... jeździeckiej :) > ( to do tych, którzy przeklinają baby za kierownicą) Masz zamiar jeździc po krzakach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudne_babsko Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:12 > Masz zamiar jeździc po krzakach? ;) prawdziwy kierowca nawet krzaków się nie boi. trzeba trenować jazdę w różnych warunkach ;) widocznie ten nowy fiat zniesie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:24 Widocznie George C. dobry na wszystko... Lub... "Georege C. boski na wszystko"... Yeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssss ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:04 paskudne_babsko napisała: > reklamuje fiata. i (niestety) w reklamie uprzedzają, że boski George nie należy do wyposażenia samochodu Nigdy bym nie kupiła Fiata a teraz tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:11 paskudne_babsko napisała: > reklamuje fiata. i (niestety) w reklamie uprzedzają, że boski George nie należy > > do wyposażenia samochodu A szkoda, szkoda... :). Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 16:22 I, dlatego, która kobieta kupi fiata, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 15:52 Ja się nacieszyłam Saprykiem w pace, teraz czekam na Bodo Koxa. Ale na osłodzenie Clooney moze być. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Beckham i Clooney w reklamach 10.03.05, 18:22 tez widzialam te reklame. george boski jak zwykle. gdyby mozna go tak razem z samochodem zanabyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś