cwi 12.03.05, 09:32 Dziękuję przybyszom i przystolnym (nakanapim) za wczorajszy wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya Re: Bardzo 12.03.05, 13:27 ...Załuję, że nie mogłam przybyć. Ale czasem real za mocno przydusza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Bardzo 12.03.05, 17:37 dziękuję: arcycwiskupowi, prezjensowi, bosstouli, rekinbizgregu, sw.lampce, cantrymanagmavu, kżwmorsu, a także magnifirubi za spotkanie na temat wpływu kluczowych stanowisk na to, co ma sie do powiedzenia na czacie. Dyskusja upłynęła w owocnej atmosferze, gulasz się nie przypalił, spaliśmy dobrze. Chłopaki, a teraz cisza, mam wam coś ważnego do powiedzenia: fajni jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: Bardzo 12.03.05, 23:39 to bylo jedno z najbardziej udanych, dla mnie, spotkan, Agni usiadla obok mnie, to bylo przyjemne :-)za bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Bardzo 15.03.05, 06:00 targaja mna uczucia z pogranicza: - radosci, ze tak Wam ladnie bylo - wqqqqqqqqqq, ze mnie z Wami nie bylo - zalu, ze jestem tak pierunsko daleko, wiec. - uciechy, ze moge sobie wyobrazic, co sie dzialo, a i tak wyobrazni mi nie stanie pewnie, hahaahahahahahahaah A na najsamszy koniec mysle sobie, ze fajnie (co za lichutkie slowo) ze jestescie/smy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Bardzo 15.03.05, 09:02 cwi napisał: > a obiecane mi oczy? * juz wylupuje. Odpowiedz Link Zgłoś