Gość: cfiatushek. IP: 213.212.204.* 12.03.05, 15:13 Polscy faceci, wezcie moze przyklad z Arabow, co?? W kwestiach stroju, higieny czy wyksztalcenia nigdy im nie dorownacie, palanciarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 15:19 powiedziala co wiedziala :DDDDDDDDDDDDDDDDD sie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 15:21 no i na pewno nie pilotujemy boeingow tak jak oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Re: Polacy smierdza :/ IP: *.cac.psu.edu 12.03.05, 15:25 Polskie kobitki tyz niezle jada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfiatushek. Re: Polacy smierdza :/ IP: 213.212.204.* 12.03.05, 15:28 Zgadzam sie, skoro ktos cuchnie zeszlorocznym potem, temu francuskie perfumy jada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfiatushek. Re: Polacy smierdza :/ IP: 213.212.204.* 12.03.05, 15:26 :D:D:D A propos boeingow - czemu wy sie nie myjecie nawet jak lecicie samolotem? Szkoda, ze widac kodu kraju z jakiego pisze, nie gadalibyscie moze, ze nie wiem co mowie, smierdzace, szkaradne debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Polacy smierdza :/ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 15:32 Gość portalu: cfiatushek. napisał(a): > Szkoda, ze widac kodu kraju z jakiego pisze, Przecież widać, że piszesz z Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 15:34 no przecie mnie za raz cholera wezmie, ile jeszcze jady bedzie sie wydobywalo z tej zakochanej-w-arabach super-inteligentnej, pelnej refleksji i bon-tonu damy? kur..a pani mac, szanowna damo! nikt nie zmusza do siedzenia w Polsce, a jezeli chodzi o linie lotnicze, to zawsze mozna leciec tadzyckimi. mimo wszystko pozdrawiam, Insz Allah Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland tak przy okazji... 12.03.05, 15:24 ... czy z arabami tez prowadzisz tak glebokie intelektualnie rozmowy? posrod kadzidel, pachnidel, czystych koszul itp? no poprostu wyluzdana orgia intelektu... beheuehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^(- -)^ Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:27 Miałas przyjemnośc z Arabem? I źle go zrozumiałaś! On nie mówił,że pachniesz morzem.... jemu chodziło o zapaszek śledzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfiatushek. napisalam tego posta, IP: 213.212.204.* 12.03.05, 15:29 bo jeszcze nigdy nie dusilam sie od smrodu w samolocie. WSTYYYYYYYYYYYYYYYD!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: napisalam tego posta, IP: .48.242.* / 80.51.176.* 12.03.05, 15:38 na pewno w samolocie dusiłas sie od smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Re: napisalam tego posta, IP: *.cac.psu.edu 12.03.05, 15:38 Arab wzor niedoscigniony dla cfiatuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland a moze tam smierdzialo kiedy weszlas? 12.03.05, 15:47 a jaka masz pewnosc, ambitna kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: napisalam tego posta, 12.03.05, 16:16 widocznie wstdzili sie do Ciebie podejsc i zwrocic Tobie uwage ze cuchniesz a Ty glupia myslalas ze to ktos inny smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 to po co przytulasz sie do tych co śmierdza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 12.03.05, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: to po co przytulasz sie do tych co śmierdza 12.03.05, 15:46 Oj cfiatuszku poszukałabys troche rozumu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland POLSCY FACECI!!!! 12.03.05, 15:49 BIEZMY PRZYKLAD Z ARABOW ROBMY UCIEKAJMY Z POLSKI I ROBMY ARABSKIM NASTOLATKOM BRZUCHY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 15:55 jestem Polakiem, nie mylem sie od tygodnia, zeszloroczne skarpetki wrosly mi w skore na nogach, wypralbym slipy ale nie moge ich oderwac od ciala... ale mam pewien genialny plan... tak! przelece sie samolotem, moze kogos wkurxxxe!? no, ludzie, w jakim swiecie my zyjemy... zenada, wstd mi za Ta POLKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mydełko FA Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:01 A wiecie dlaczego Polak nie myje nóg?... Zeby mu dziur w czarnych skarpetkach nie było widać!!!!!!!!!hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 17:06 no bo ciezko umyc noge nie sciagajac karpety... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mydełko FA Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:14 skarpeta z dziurą, sztywna i w dodatku śmierdzi... horror. A tak zupelnie poważnie, generalnie... niezaprzeczalnie SMIERDZIMY... PRYSKAMY SIE kiepskimi wodami, dezodroantami.. mydło, wodę oszczędzamy - bo dziś szkoda każdego grosza... na zachodzie (kiedyś dawno bywałem) poznawali tubylcy Polaków po specyficznym zapachu(hmm). Co tu gadać... kiedyś kobiety chodziły bez majtek, bo łatwiej było wietrzyć cipę... dziś chodzą bez majtek, bo niby, że je to podnieca... hahaha...Ogólnie : apel MYJCIE SIĘ CHŁOPCY I DZIEWCZYNY, bo nie znacie ani dnia ani godziny!!!!!!!!!(: Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Polacy smierdza : 12.03.05, 17:17 coz, to nasze COUNTRYSIDE, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:19 Prosze jesli możesz to mów za siebie Ja nie utożsamiam sie z Twoim "My":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:27 smierdzą jak cholera i to nietylko polacy ale i polki (przynajniej cześć) - czasamijak rozmawiam z takim delikwentem to potem wietrzę pokój godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Polacy smierdza :/ IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.03.05, 17:31 to fakt a szczególnie...jak buty ściągną.......koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 18:10 Dziękuję, ale postoję :))))). Generalnie uważam, że jestem wporzo i to potwierdziło wiele dziewczyn. Inne opinie "w ciemno" i zgeneralizowane w stopniu porównywalnym do natężenia woni piecioletnich onuc mnie nieszczególnie interesują. Poza tym Arabowie mnie biorą z wyglądu za swojego, a zwłaszcza jak się przyoblekę w jakieś marne łachy :)))))))). Co do higieny, to mamy generalnie inny zapach ciała niż Arabowie, co jest nieco upierdliwe i to ze wzajemnością. Z tą różnicą, że oni przez grzeczność o tym nie wspomną, a już na pewno nie zrobiłaby tego Arabka :)))))). A jeśli chodzi o wykształcenie .... ech .... wiesz co? Zmień środowisko, poznaj nowych ludzi - po prostu miałaś pecha i trafiłaś na jakąś dolinę :))))))))). A tak w ogóle, to kto naubliżał Twojemu narzeczonemu Arabowi, że Cię to tak wkurzyło? :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: Polacy smierdza :/ 12.03.05, 19:43 no tak...rozumiem...sobota wieczór...siedzisz sama przed telewizorem i wcinasz trzecią torbę czipsów... no bywa, zdarza się najlepszym ...ale czy to od razu powód żeby tak z grubej rury na tych naszych facetów poczciwych..:-)). I do kogo ty ich porównujesz??? do Arabów..no daj spokój...ja ci mówię ty zmień dilera bo on ci coś miesza w tym stuffie..;-DDDDDD proponuje tez sprawdzać czy pieczarki to napewno pieczarki bo może ci straganiarz halucynki wciska a ty sosik z nich robisz i potem pieprzysz takie głupoty że nie wiadomo co ci odpisać. To może tak: Polacy podobnie jak Arabowie, Francuzi, Niemcy, Amerykanie (i prosze nie każ mi wymieniać wszystkich nacji) itd. czasem śmierdzą. Sa to odosobnione przypadki śmierdzieli, niemyjących się obrzydliwców uprzykrzających życie innym ludziom. Takie uogólnienia są śmieszne i wręcz irytujące. A już porównanie z Arabami to po prostu rozkłada mnie na łopatki...leżę i tarzam się ze śmiechu :-DDDDDDDDDDDD. Słowo...nie wiem ile masz lat ale proponuję przetestować jeszcze jakiegoś Polaka (prócz tego jednego jedynego do tego śmierdzącego co ci się trafił). Odpowiedz Link Zgłoś
cfiatushek BUHAHHAHAHH!! 22.03.05, 21:06 Kretynka. I tak na marginesie - ogladanie telewizji to narodowy sport Polakow i wszelkiej masci niemyslacych polglowkow. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland WITAJCIE W SMRODOWIE!!! 12.03.05, 19:57 tak owinno sie nazwac ten watek koledzy i kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:55 Coś mi tu zalatuje prostytutką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:43 to zwykła kur..., a ty tak ładnie napisałeś prostytutka.:))))))))))hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA_KRK Re: Polacy smierdza :/ IP: *.net.pl / 62.233.214.* 13.03.05, 11:51 dziecko mialas tu nie wracac!!! ja tam nie narzekam na polskich mezczyzn a na arabie to Ty sie dzieciaku jeszcez przejedziesz..i prosze nie wlaz na to forum bo jak zauwazaylam mile widziana tu nie jestes!!!przeciez obiecywalas ze wyjezdzasz z tego kraju i juz wiecej Cie tu nie zobaczymy..a bylo tak fajnie...bez Ciebie!!! oj malutka za pare miesiecy pojawisz sie na tym forum i bedziesz narzekac ze twoj arabski kochas Cei traktuje jak smiecia -poczytaj sobie forum na wakacje.pl zobaczysz co tam pisza kobiety po lub w trakcie zwiazkow z arabami.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfiatushek. Re: Polacy smierdza :/ IP: 62.193.105.* 18.03.05, 23:43 kosomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :D wracam bo mi sie podoba :) I zeby udowosnic, ze moj arabski maz pod kluczem mnie nie trzyma... a co polacy mysla mam gdzies :) i bede ich tepic jak tylko sie da :)na sama mysl o polsce rzygac mi sie chceeeeeeeeeeسورية تقضي برحيل Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 22.03.05, 21:16 no to co Cie powstrzymuje? upusc troche jadu z siebie, ulzyj sobie ( skoro musisz..) my jestesmy tolerancyjni... Odpowiedz Link Zgłoś
cfiatushek Re: Polacy smierdza :/ 22.03.05, 21:54 > no przecie mnie za raz cholera wezmie, ile jeszcze jady bedzie sie wydobywalo z > > tej zakochanej-w-arabach super-inteligentnej, pelnej refleksji i bon-tonu damy? > kur..a pani mac, szanowna damo! nikt nie zmusza do siedzenia w Polsce, a jezeli > > chodzi o linie lotnicze, to zawsze mozna leciec tadzyckimi. > mimo wszystko pozdrawiam, Insz Allah Ot, cala Twoja tolerancja, smierdzielu! Sprawdz w slowniku polglowku co znaczy "insh`allah", to sie przekonasz, jaki z ciebie glupek, bo mnie pewnie nie uwierzysz. I tak na marginesie - JA nie jestem (juz) toleranycjna. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Polacy smierdza :/ 22.03.05, 22:22 nie musze niczego sprawdzac, wiesz tak patrze na to co soba reprezentujesz, ciekaw jestem jak sie oceniasz... reprezentujesz soba najwieksze dno, kloake, jestes obraza wszelkiej inteligencji. mam nadzieje ze faktycznie jeste w jakims Arab-landzie i dlugo w Polsce Cie nie bedzie. tak, jestm tolerancyjny, gdybym nie byl wyrazalbym sie troche mniej subtelnie... czy przynosi Ci ulge bluzganie blotem, siedzisz gdzies tam w muzulmanowie i taka madra jestes, ciekaw jestem czy u tego araba sprzatasz czy poswiecasz sie dla pieniedzy, mam to gdzies, ale dziwi mnie fakt ze poprstu nie wstydzisz sie swoich wypowiedzi, ot tyle. I prosze nie pisz wiecej, jedynie siebie sama ponizasz, nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:45 brak okreslen na ciebie,tego co ty masz sie nawet leczyc nie da!widocznie cie ten arab niezle tlucze,ze takie debilizmy tu piszesz,masz z mozgu zgnite jablko!wcale cie nie pozdrawiam gnido arabska ty jedna Odpowiedz Link Zgłoś
cfiatushek Re: Polacy smierdza :/ 22.03.05, 21:50 "wakacje.pl"? nie porownuj mojego zwiazku do wakacyjnego wypadu po seks, kretynko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:00 a dziwisz sie arabska gnido?rozumu nie masz to pewnie d...pą niezle ruszasz i tyle!po cie ten arab wziął?bedziesz kuchara ,praczka ,baba do wyra! Odpowiedz Link Zgłoś
cfiatushek Re: Polacy smierdza :/ 22.03.05, 22:07 Gdyby to ode mnie zalezalo, to skutecznie eliminowalabym takich durrrrrrrnych ksenofobow jak ty, nie powiem jak. Mam tylko nadzieje, ze nie masz dzieci i nie namnozylas polglowkow; chociaz zaraza ma to do siebie, ze latwo sie roznosi, blleeeeeeeeeeeeeeeeee. Nie udzielam sie tu wiecej. Kretynom doradzam zdobywac wiedze o zyciu w praktyce, a nie z programow sensacyjnych w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:13 lafiryndo jedna nie udzielaj sie nigdzie w Polsce,obrazasz wszystkich Polakow ! sama juz szans na nauke nie masz,przesralas swoje zycie wiazac sie z arabem,co on w tobie widzial?naklepie ci dzieciakow i nawet praw do nich miec nie bedziesz,widac ze juz sie stalas podludziem.Polacy ci smierdza?w Polsce moze bys byla szanowana i na rekach noszona a tam u tego araba bedziesz szmata,ale jak widac tam jest twoje miejsce!siedz i nie wracaj nigdy,nawet nie przyznawaj sie skad pochodzisz bo wstyd przynosisz TY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:24 Chciałam tylko zapytać, czy mężowie od Szanownych Pań juz pouciekali? Sądze, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:26 Twoj nadal z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:32 Mam łagodniejszy charakter, jeszcze mnie toleruje. I do psychiatry mi raczej daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:38 super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:40 ja Kobieto nie łagodnieje kiedy komus chce sie rzy...ć na Polske i Polakow! Taka juz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:43 Ale z tym mężem, to zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:48 nie,nie zgadlas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:50 Cisza, to chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:52 Naprawdę są faceci kórzy wytrzymują z taka kłótliwa, zajadłą kobietą? Musi Cie bardzo kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:09 jasne ,ja wcale w to nie watpie i ze wzajemnoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA_KRK Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:09 dziecko Ty to masz jakies kompleksy..odrazu nazywasz mnie "kretynka"..czy obrazanie kogos swiadczy o tym ze jestes silniejsza?? ja tylko nei rozumiem po co wchodzisz na to forum jak po pierwsze pisalas ze sie jzu tu nie pojawisz a po drugie wchodzisz tu zeby sobie ulzyc ,czy jak?? chcialam jescze zapytac jak tam ..odnalazlas jzu te strefy erogenne u swojego araba (dla zainteresowanych ta nasza przedojrzala gwiazda na forum pyta GDZIE MA FACET STREFY EROGENNE..- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=45&w=20452471&a=20452471 i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=45&w=21181503&a=21181503) pomimo wszystko zycze Ci dziecko zebys do konca byla taka przekonana w idealizm arabusow..bo zobaczysz ze w to co weszlas to nic wiecej jak gowno...jescze glupie dziecko wyjechalo z arabem na obczyzne-dziecko z arabami mozesz miec wzglednie dobrze ale u siebie w kraju a nie u niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:59 Druga Pani też zamilkła. Pewnie wstydzą się za swoje paskudne charaktery. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polacy smierdza :/ IP: *.129.2.228.tisdip.tiscali.de 22.03.05, 23:02 ale sie usmialam...:-)biedne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:10 bardzo biedna jestem........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:12 Twoj charakter Droga Pani zapewne idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:18 Nie idealny, ale w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:28 co to znaczy norma?umiesz budowac teorie ,ktora bedzie pasowala do wszystkiego?norma w.g. Ciebie?ktos inny moze miec inne zdanie ,mierzyc granice po swojemu.Masz na uwadze normy spoleczne,obyczajowe ,kulturowe?Ciekawe jak one sie odnosza do nie szanowania swego kraju i ludzi w nim zyjacych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:48 Mam na uwadze normy społeczne, obyczajowe, kulturowe. Norma to ustalona, ogólnie przyjeta zasada, reguła. Pytasz jak owe normy odnosza się do nieszanowania kraju i ludzi w nim żyjacycch. Tak samo jak do braku szacunku dla drugiego człowieka. Czy w podoby sposób kłócisz sie ze wszystkimi ludźmi? Ta zajadłość jest porażająca, dlatego podejrzewałam, że żaden mężczyzna nie wytrzyma z Tobą. Ale jak widać jesteś szczęśliwą żona. Myliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:59 jestem szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 00:21 To wspaniale. Gdyby jenak mąż Cie kiedyś zostawił, to możesz podejrzewać, że zraziłi zniechęcił go go Twój niemiły charakter, a tego niestety nie da się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polacy smierdza :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 06:48 O jakich arabach mówisz.Szejkach czy motłochu? Pierwsi mają intymny zapach.Drudzy śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzec Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 07:14 To naturalne. Szejk ma wpajaną potrzebe higieny od dziecka, a motłoch, różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:45 Kobieto! jestes wrozka czy moralistka?kazdego TY oceniasz? zachowanie ,charakter?Odczep sie od mego meza,pilnuj swego jesli go masz.Radia Maryja sie nasluchalas, ze taka swieta jestes?Sama sie zastanow nad soba!Nie robisz niczego lepszego niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Polacy smierdza :/ 23.03.05, 10:13 mydełko FA poproszę brudy puszczaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:17 Nie oceniam nikogo innego. Proponuję, abyś przeczytała jeszcze raz cały wątek. Wnioski same się nasuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:56 tak wnioski nasunely mi sie same wobec Ciebie,tez mi wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:08 Czyli żadnych wniosków dla siebie nie wyciągnęłaś. Szkoda, Twoja strata. Skoro Ci nie pomogłam, trudno. Dobrze że chociaż mąż Cię kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta1 Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:11 podać gabkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:37 Ty chcialas mi pomoc??? dobrze sie czujesz?czy ja cie prosilam o pomoc?Zadnej straty nie widze !Ty naprawde nie masz co robic?umoralniasz wszystkich na tym forum?a teraz z innej beczki.Zal mi Ciebie ,musisz byc strasznie samotna skoro na sile szukasz kogos komu moglabys byc pomocna.Nawet przykro mi z tego powodu,ja mam kochajacego meza,rodzine ,a Ty kogo masz?-komputer?Brak Ci dziewczyno dystansu do wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:29 Żal mi Ciebie, chociaż pewnie nie jesteś tego warta, żal mi czasu na rozmowę z Tobą. Dowartościowuj się dalej na Forum, bo chyba tylko to Ci w życiu osobistym pozostało. I nie zaśmiecaj Forum wyzwiskami. Dla Ciebie są one prawdopodobnie na porządku dziennym, tak zwracasz się do męża, do dzieci i jest to dla Ciebie normalne. Prostactwa wokół nas i tak za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: Polacy smierdza :/ IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.05, 19:17 Kobieto!!! Mów za siebie Ja tam nie smierdzę Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Polacy smierdza :/ 23.03.05, 20:56 droga szmato.nie wracaj do tego kraju już nigdy siedz sobie tam -dawaj dupy komu chceż!! mam takie pytanie po co tu arabowie przyjeżdzają???? pozdrawiam -SS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Polacy smierdza :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:40 Nie pisz do mnie więcej. Przed nami piękne rodzinne Święta, wiosenne aura i szkoda naszego życia na jałowe, śmieszne dyskusje, które zamiast pomagać irytują. Życie jest zbyt piękne i krótkie, aby spedzić je na kłótniach. Dlatego życzę Tobie i pozostałym osobom, które zaangażowały się w ten wątek Wesołch Świąt i dozobaczenia w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś