Dodaj do ulubionych

Witaj Zbych:)

12.03.05, 19:23
miło z Tobą pisać, zaczynamy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:29
      czesc malupo :)
      • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 19:32
        Ja Ci dam maupeee, świń jesteś :) i tak Cię lubie :)
        • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:40
          kiedy idziemuy w siną dal ???
        • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:49
          Trudno jest pogadac z facetem z pod znaku blizniat
          • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 19:55
            lepiej sie tańczy, rozmowa między wierszami, za to Cię lubie panie doktorze ...
            przyjaż to pierwszy krok do życia, wiemy o tym, kocham przyjaciół Ciebie
            teszszszsz :)
            • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:15
              Pomiedzy tancem a miloscia w jaki kolwiek sposob jest taka roznica ze tanczyć
              możemy zawsze nie zawsze kochać
              • Gość: piecyk gazowy 4 a while ;-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 20:18
                Taniec [definicja]: Wertykalna frustracja horyzontalnego pożądania.
                • Gość: Zbych Re: 4 a while ;-) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:27
                  Jezeli tanczyles kankana nago w dyskotece w rymanowie to chyba sie tam razem
                  bawilismy
                  • lunatyzm Re: 4 a while ;-) 12.03.05, 20:29
                    Zibi jedzoemy do Rymanowa ? tam jeszcze nie tańczyłam z Tobą, kto jeszcze
                    jedzie ?
                  • Gość: piecyk gazowy Re: 4 a while ;-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 20:30
                    Niestety nie tańczyłem. A tak poza tym to sorry, więcej nie będę Wam
                    przeszkadzał.

Pozdrawiam.
              • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:19
                lubimy się, to dużo, rozumiemy, też ważne,ech! moj Zibi :) wiatr w duszy,
                dumka, browar i co zycie przyniesie , ech, zatańczymy nie raz, dziękuję za
                Zielone wzgórza, proszę o jeszcze !!!!!!!!!
                • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:37
                  Kochaj zycie tancz baw sie bo nigdy nie wiadomo co moze jutro przyniesc ci
                  • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:41
                    Zibi, piosenka dla Ciebie dumka ech,
                    • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:43
                      jedna jedyna w swym rodzaju, niedościgniona złodziejka serc
                      Ocean wolnego czasu.... każdy ..... kac
                      • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:50
                        Anka potrafie nawet zatanczyc 5 synfonie na stole operacyjnym
                        • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:53
                          wiem, jesteś siłaczem, lubie Cię za to, ech, taniec zycia, to widzę w Tobie za
                          to Cię lubię, na Forum nie jest żle, :)
    • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 21:01
      taniec życia był w Usroniu Śląskim, przyjechałam karnie skierowany, miałem to w
      du.., w ciagu czerech dni miałem to załawić, zdążyłem tajemnie jakoś sobie
      poradziłem, wiesz że potrafię zakrecić, co można. Ja tylko tańczyłem onabyła
      za, fajna facetka, bzyyy tez było, była zadowolona, ech
      • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 21:03
        jesreś świrem !!
        • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 21:29
          robię kolację, jemy małe co nieci, co Ty na to ?
          • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 21:38
            Mysle ze chyba jest cos co tym steruje a moze mam tylko takie sny
            • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 21:41
              echh, Ty Zibi, gdzie byłeś???
              • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:03
                kończymy na dzisiejszy wieczór robi się smutno
                • Gość: zBYCH Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:17
                  dZISIAJ JEST GRZEGORZA I ZIMA IDZIE DO MORZA MIALEM KOLEGE PRZYJACIELA i jutro
                  zapale mu swiece bo może mam jakis dlugi ze nie pozegnalem sie z nim
                • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 22:19
                  On musiał odejsc, Ty nie wiedziałeś, tęsknisz za Nim, On Cię kocha, On to
                  rozumie
                  • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 22:23
                    Zibi czy wies,z ja też :)
                    • lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 22:26
                      ifdziemy Ty, Ania, ania i reszta kochajmy to co mamy siebie tez, jutro jest
                      dzień . Zibi jest DZIEŃ Twój i mój
                      • Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:37
                        Znalem jednego faceta ktory widzial
                        • Gość: Zbych Ilona nogi na pagony:)) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 23:04
                          to było w Polańczyku, płyniemy na Solione, remiza, wciągnęło nas
                          • Gość: .............. Re: Ilona nogi na pagony:)) IP: *.stnet.pl 13.03.05, 04:56
                            no i to forum siegnęło dna......skoro facet sam z soba przeprowadził rozmowe
                            wieczorna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka