lunatyzm 12.03.05, 19:23 miło z Tobą pisać, zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:29 czesc malupo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 19:32 Ja Ci dam maupeee, świń jesteś :) i tak Cię lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:40 kiedy idziemuy w siną dal ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:49 Trudno jest pogadac z facetem z pod znaku blizniat Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 19:55 lepiej sie tańczy, rozmowa między wierszami, za to Cię lubie panie doktorze ... przyjaż to pierwszy krok do życia, wiemy o tym, kocham przyjaciół Ciebie teszszszsz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:15 Pomiedzy tancem a miloscia w jaki kolwiek sposob jest taka roznica ze tanczyć możemy zawsze nie zawsze kochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy 4 a while ;-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 20:18 Taniec [definicja]: Wertykalna frustracja horyzontalnego pożądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: 4 a while ;-) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:27 Jezeli tanczyles kankana nago w dyskotece w rymanowie to chyba sie tam razem bawilismy Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: 4 a while ;-) 12.03.05, 20:29 Zibi jedzoemy do Rymanowa ? tam jeszcze nie tańczyłam z Tobą, kto jeszcze jedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 4 a while ;-) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 20:30 Niestety nie tańczyłem. A tak poza tym to sorry, więcej nie będę Wam przeszkadzał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:19 lubimy się, to dużo, rozumiemy, też ważne,ech! moj Zibi :) wiatr w duszy, dumka, browar i co zycie przyniesie , ech, zatańczymy nie raz, dziękuję za Zielone wzgórza, proszę o jeszcze !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 20:37 Kochaj zycie tancz baw sie bo nigdy nie wiadomo co moze jutro przyniesc ci Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:43 jedna jedyna w swym rodzaju, niedościgniona złodziejka serc Ocean wolnego czasu.... każdy ..... kac Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:50 Anka potrafie nawet zatanczyc 5 synfonie na stole operacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 20:53 wiem, jesteś siłaczem, lubie Cię za to, ech, taniec zycia, to widzę w Tobie za to Cię lubię, na Forum nie jest żle, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 21:01 taniec życia był w Usroniu Śląskim, przyjechałam karnie skierowany, miałem to w du.., w ciagu czerech dni miałem to załawić, zdążyłem tajemnie jakoś sobie poradziłem, wiesz że potrafię zakrecić, co można. Ja tylko tańczyłem onabyła za, fajna facetka, bzyyy tez było, była zadowolona, ech Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 21:29 robię kolację, jemy małe co nieci, co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 21:38 Mysle ze chyba jest cos co tym steruje a moze mam tylko takie sny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:03 kończymy na dzisiejszy wieczór robi się smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zBYCH Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:17 dZISIAJ JEST GRZEGORZA I ZIMA IDZIE DO MORZA MIALEM KOLEGE PRZYJACIELA i jutro zapale mu swiece bo może mam jakis dlugi ze nie pozegnalem sie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 22:19 On musiał odejsc, Ty nie wiedziałeś, tęsknisz za Nim, On Cię kocha, On to rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyzm Re: Witaj Zbych:) 12.03.05, 22:26 ifdziemy Ty, Ania, ania i reszta kochajmy to co mamy siebie tez, jutro jest dzień . Zibi jest DZIEŃ Twój i mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Witaj Zbych:) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 22:37 Znalem jednego faceta ktory widzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Ilona nogi na pagony:)) IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 23:04 to było w Polańczyku, płyniemy na Solione, remiza, wciągnęło nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: Ilona nogi na pagony:)) IP: *.stnet.pl 13.03.05, 04:56 no i to forum siegnęło dna......skoro facet sam z soba przeprowadził rozmowe wieczorna. Odpowiedz Link Zgłoś