Dodaj do ulubionych

...co mam zrobić...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:36
Moja żona pracowała w firmie i dużo opowiadała o swojej szefowej( mężatka),
poprostu szefowa lubi się zabawić. Ja ją znałem tylko przelotnie wzrokowo a
ona mnie nie. Ale przyszedł czas że zwolniła moją żone z pracy chyba z
zazdrości ponieważ odwiedzający mężczyżni firmę bardziej uśmiechali się do
mojej zony. (tak twierdzi moja żona) Postanowiłem się zemścić i zbajerowałem
kilkakrotnie byłą szefową mojej żony i w końcu powiedziałem jej o co mi
chodzi. A ta zadzwoniła do mojej żony i zaproponowała prace za duże
wynagrodzenie . Żona zastanawia się co ma zrobić i prosi mnie o radę. a co ja
mam doradzić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Eksperd Re: ...co mam zrobić... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:48
      Żona bierze te robotę,co potem-będziecie mieli czas się zastanowić choc ciezko
      powiedziec czy atmosfera w pracy bedzie znośna-nie sprawdzisz na własnej (żony)
      skórze-nie dowiesz się,a wsztystkie opisywane przypadki przez moim następców
      będa przypadkami jednostkowymi,nie mogace przenosic się na sytuacje innych.Pozdr
      • Gość: jurek_ronczy_jelen Re: ...co mam zrobić... IP: *.c-max.co.jp 16.03.05, 08:02
        nie no z tego nie bedzie nic dobrego, jak zona jest dobra w zawodzie, znajdzie
        lepsza prace, po co pchac sie w bagno, a Twojego postepowania z szefowa nie
        rozumiem... wet za wet, co ty zorro? zona tylko prace stracila, a jak szefowa
        jest z mafii to mozecie stracic wiecej... co za swiat
        • Gość: Wojtek Re: ...co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 08:08
          ....a co do tej szefowej to co żona mi opowiadała to w pracy w wolnych
          chwilach to temat tylko męszczyżni, sex itp. A z rana to zawsze pytanie . -
          "jak było coś itp.." - moje wrażenie to zachowywała sie jak mężczyzna..
          • Gość: jurek_ronczy_jelen Re: ...co mam zrobić... IP: *.c-max.co.jp 16.03.05, 08:14
            stary dobrze ze twoja zona juz tam nie pracuje... no chyba ze znow chcesz
            sluchac tych opowiadan...
    • najswietsza.panienka napisać list do Jetem 19.03.05, 10:52

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka