Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 06:55 drętwo wszędzie, co to będzi, co to będzie?? Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm Re: Cicho wszędzie, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.06.02, 08:38 czesc maryjo:) jak ty to robisz, ze tak wczesnie wstajesz?:) przyznaj sie kto cie z lozka wywala!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 glod papieroskowy........ 16.06.02, 09:14 ja mam to sama zasade co maryjka, w lozeczku, mozna wszystko robic, ale lepiej nie palic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: glod papieroskowy........ IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.06.02, 09:23 tez jej przestrzegam:) jaracze.... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Aby wcześnie wstawać, 16.06.02, 09:55 należy wcześnie kłaść się spać. Po jakimś czasie to wchodzi w nawyk i po sprawie :) Poza tym rano jest tak spokojnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:06 Nie cierpie rano wstawac. Noca sie fajnie zyje.Cicho ,nikt pod nogami sie nie placze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:50 Ojej, to w tym wątku należało sięm przywitać.:) Dzień dobry jeszcze raz!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.arcor-ip.net 16.06.02, 12:25 Dzień topry jak dla kogo.Ale właśnie wygrzebałem z wyra swój nieestetycznie nieogolony ryj,oraz resztę ciała i właśnie przeżywam ciąg dalszy wstawania, chociaż już się snuję po chacie,potykając się o koty,oraz butelki po browarze porozrzucane wszędzie. Koło domu zrobili objazd trasy głównej i cała swołocz samochodowa przewala się teraz 15 cm od mojego wyra,również w nocy.Cały weekend w chuj przerąbany, dopiero w poniedziałek otworzą drogę główną znowu.Ale w poniedziałek,żeby nie było mi całkiem za dobrze,przychodzą z powrotem na trwającą już od roku budowę i od 7-ej zaczną napierdalać.A wy co?Już po porannym numerku,kawce i paczce szlugów?No to czas myśleć zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 12:59 tez sie zwloklam. ale pogoda!!! moze sie poopalac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Aby wcześnie wstawać, IP: 62.246.100.* 16.06.02, 13:02 Pewnie.Idź się opalać.Twoi przyjaciele kleszcze już na ciebie czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 13:03 opanowalam juz technike wyciagania! w lewo trzeba krecic. a do lekarza jednak poszedl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Cicho wszędzie, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.06.02, 15:00 Przetrzymałem was.Dopiero wstałem.Dzien dobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś