Dodaj do ulubionych

Cicho wszędzie,

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 06:55
drętwo wszędzie,
co to będzi, co to będzie??
Dzień dobry :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Cicho wszędzie, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.06.02, 08:38
      czesc maryjo:) jak ty to robisz, ze tak wczesnie wstajesz?:) przyznaj sie kto
      cie z lozka wywala!!!:)
      • kitek1 glod papieroskowy........ 16.06.02, 09:14
        ja mam to sama zasade co maryjka,
        w lozeczku, mozna wszystko robic,
        ale lepiej nie palic:)
        • Gość: hm Re: glod papieroskowy........ IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.06.02, 09:23
          tez jej przestrzegam:) jaracze....
    • maryjo2 Aby wcześnie wstawać, 16.06.02, 09:55
      należy wcześnie kłaść się spać. Po jakimś czasie to wchodzi w nawyk i po
      sprawie :)
      Poza tym rano jest tak spokojnie :)))
      • Gość: samanta Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:06
        Nie cierpie rano wstawac. Noca sie fajnie zyje.Cicho ,nikt pod nogami sie nie placze..
        • Gość: Pom Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:50
          Ojej, to w tym wątku należało sięm przywitać.:)
          Dzień dobry jeszcze raz!!!:)
          • Gość: leziox Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.arcor-ip.net 16.06.02, 12:25
            Dzień topry jak dla kogo.Ale właśnie wygrzebałem z wyra swój nieestetycznie
            nieogolony ryj,oraz resztę ciała i właśnie przeżywam ciąg dalszy wstawania,
            chociaż już się snuję po chacie,potykając się o koty,oraz butelki po browarze
            porozrzucane wszędzie.
            Koło domu zrobili objazd trasy głównej i cała swołocz samochodowa przewala się
            teraz 15 cm od mojego wyra,również w nocy.Cały weekend w chuj przerąbany,
            dopiero w poniedziałek otworzą drogę główną znowu.Ale w poniedziałek,żeby nie
            było mi całkiem za dobrze,przychodzą z powrotem na trwającą już od roku budowę
            i od 7-ej zaczną napierdalać.A wy co?Już po porannym numerku,kawce i paczce
            szlugów?No to czas myśleć zacząć.
            • Gość: mina Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 12:59
              tez sie zwloklam. ale pogoda!!! moze sie poopalac?
              • Gość: leziox Re: Aby wcześnie wstawać, IP: 62.246.100.* 16.06.02, 13:02
                Pewnie.Idź się opalać.Twoi przyjaciele kleszcze już na ciebie czekają.
                • Gość: mina Re: Aby wcześnie wstawać, IP: *.turboline.skynet.be 16.06.02, 13:03
                  opanowalam juz technike wyciagania! w lewo trzeba krecic.
                  a do lekarza jednak poszedl:)
    • Gość: Crimen Re: Cicho wszędzie, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.06.02, 15:00
      Przetrzymałem was.Dopiero wstałem.Dzien dobry:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka