Dodaj do ulubionych

Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ??

• doktor_kidler Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 02.04.05, 20:35
      Warszawa - Ursynów
    • szafirek7 Gdańsk n/t 17.04.05, 08:07
    • marck2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 17.04.05, 18:00
      wawa ursynów okolice Eklerka :-)
      • doktor_kidler Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 10:58
        No proszę, sporo tu Ursynowian :) Ja zamieszkuję tak naprzeciwko Marcpolu (tego
        koło Zorby).
    • marck2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 17.04.05, 18:14
      jesli pracowalas-pracujesz na woro, to jest szansa że sie nawet znamy
      ale nie bede sie opisywał :-)
      • modotv WIEŚKA!!!!! 17.04.05, 20:39
        Dawaj, poznajcie się, nie powiem nic twojemu hasbendowi, pomyśl, że marck2 to
        ten sam co na zdjęciu!!!!
    • frygija krakow! 17.04.05, 22:45
      a ja se stukam z krakowa. cesarsko-krolewskiego poki co. tego co to niedlugo ma
      miec papieska tiare w herbie.
      • modotv Re: krakow! 17.04.05, 22:56
        Frygija, no popatrz, w końcu znalazłem kogoś ze swojego miasta:} Bliżej ci do
        Galerii Kazimierz czy do Carrefour Zakopianka??
        • frygija Re: krakow! 19.04.05, 03:14
          krakusiki tu w mniejszosci, nie ma co sie oszukiwac ;)

a najblizej to mi do makro i ikei :)

jest tam naprzeciwko takie osiedle zwane przez co niektorych bigbrother, z tego
          prostego powodu, ze sobie tu wszyscu w okna zagladamy :( albo w zasadzie to
          moze byc tak :), bo to ekscytujace czasem zobaczyc jak sie sasiad przebiera ;)
          albo chodzi w niezbyt gustownym szlafroku :))

a Ty co z okna po przebudzeniu widzisz? (bo ja oprocz sasiadow to jeszcze tory
          kolejowe ;))
          • modotv Re: krakow! 19.04.05, 09:01
            Bigbrother<lol> A nazwa tego osiedla nie kojarzy się z l. mnogą od popularnego
            psiego imienia:> ??
            Moje osiedle to taki mały, spokojny zakątek obok wielkiego osiedla z blokersami
            i latającymi nożami zwanego Kurwanowem :] Jak wieje halniak to z okna widzę Tatry.
            • around_the_sun Muszyna Zdrój 19.04.05, 10:44
              A ja i bez halniaka widzę Tatry :)
              • frygija Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:06
                w Muszynie to na pierwszej w zyciu kolonii bylam :) Pensjonat Mimoza to jeszcze
                stoi? (az sie teraz zdiwilam ze jeszcze nazwe pamietam :)
                I jeszcze tory kolejowe na pewno byly i ujecie wody naprzeciwko jakiegos
                boiska :)
                • around_the_sun Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:19
                  Mimoza stoi, tory kolejowe też są, a ujeć wody to jest tak dużo, że nie wiem o
                  które chodzi, może to naprzeciw stadionu, to Grunwald.
                  • frygija Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:42
                    nie wiem czy to byl stadion czy nie, bo kojarze tylko, ze siedzialm z innymi
                    dziewczynkami na skraju boiska, patrzylam jak nasze chlopczyki graja w pilke
                    (vs Miejscowi) i krzyczalam - Pepsi Kola Kola Pepsi Nasi Chlopcy Sa Najlepsi!!!
                    (albo cos w ten desen ;)) I pozniej pobieglam do zrodelka, zeby im wody
                    przyniesc :)
    • titerlitury Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 09:31
      Ja już pisałam: w godz. pracy Mirów, poza godzinami Ursynów, wsio w Warszawie:)
      • mnietka.kokietka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 10:27
        bosz by pracować tam gdzie sie mieszka eh..
        a ja taki dżetseter jestem że jak w tym samym mieście pracywszy, to mam
        szczenście....
        • feber Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 11:02
          ja pracuje 10 minut od domu :)
    • sokowirufka a z Konstancina :) 19.04.05, 10:31
      to taka sobie ot miejscowosc pod Warszawa jakby ktos nie wiedzial :)
      • mnietka.kokietka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:35
        ty sokowirufka, ty nam tu z Dynastią nie wyjeżdżaj!
        coż za burzzzzżłazja!!! mieszka w beverli hills warszawy i jeszcze sie chwali!!!
        :)
        • sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:42
          hehehe - jak to dobrze ze jeszcze chociaz na zewnatrz nasza gminka
          (miejsko-wiejska swoja droga) jest postrzegana jako burżujska :]

bo tak naprawde to poza naprawde imponujacymi willami panstwa Bogatych, ktore
          sa tak sprytnie pochowane w lesie ze trzeba sie niezle nagimnastykowac zeby tam
          trafic i jeszcze bez problemu wrocic skad sie przyszlo, Konstancin jest brudny,
          krzywy, niebezpieczny i w ogole straszny tu balagan :/
          • mnietka.kokietka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:46
            soko, to może się przeprowadź. z czego mi wiadomo to rywin wyjechał w dłuższe
            delegejszon i jego lwi palas stoi pusty:)
            możesz nawet zrobić impreze. nie obrazimy się:)
            • sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:51
              spoko spoko :)
              jak tylko zdam te cala mature to bardzo chetnie wyprawie huczna impre
              dla ziomkow z forum :] oczywiscie w rezydencji Lwa - jedynym problemem
              moze byc to ze ta jego chalupa jest tuz obok kosciola hihi... trzeba bedzie
              proboszcza zaprosic bo inaczej sie nie zgodzi na impreze :P
              • modotv Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:09
                Lanserka sokowirufka:P:P:P Dobrze, dobrze, zapraszam do KRK:)
                • sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:46
                  o ile dobrze rozumiem ze KRK to Kraqf to baaaardzo chetnie wpadne :]
                  zazdroszcze mieszkania w tak pieknym miejscu... ech...

ale na pewno nie macie tam tężni! :P ha!
              • frygija Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:17
                trzymajac sie terminologii rodem z Dynastii/innych popularnych produkcji made
                in USA to w konstancinskiej West Beverly High zdawalam kiedys jakies dziwne
                testy na inteligencje (cos w stylu amerykanska matura :)) I nijak sie ta szkola
                miala do mojego skromnego LO na wschodnich rubiezach kraju ;)
                • sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:45
                  pewnie - ta szkola jest kosmicznie droga a poziomem nie dorownuje
                  niejednemu "zwyklemu" ogolniakowi :)
                  ale tych, ktorzy do niej chodza (a raczej ich rodzicow) pociaga chyba co innego
                  niz poziom nauczania - luksusowe warunki (basen, bieznia, mnostwo dziwnych
                  boisk do jeszcze dziwniejszych sportow, komputery itp.) plus zupelnie inna niz
                  w polskich szkolach atmosfera i sposoby nauczania. i ja to po czesci rozumiem -
                  tez bym chciala miec w klasie kolezanki i kolegow z calego swiata o innym niz
                  typowo polskie nastawieniu do zycia :)
                  • frygija Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:59
                    nie wiem jak to wyglada na co dzien, ale jak tam bylam trzy razy to w grupie ok
                    20 zdajacych w mojej klasie, zagranicznych bylo zawsze tylko kilka osob, a na
                    korytarzu przed egzaminem to tez raczej sami nasi :)

ale jesli chodzi o warunki to rzeczywiscie jest im czego pozazdroscic, a poza
                    tym cale wyposaznie wyglada jakby ktos je przeniosl z typowej ameykanskiej
                    szkoly i postawil w centrum WaWy - te plakaty, flagi, cale sciany poobwieszane
                    nie wiadomo czym i po co ;) Jak dla mnie troche to infantylne, bo moja ponura
                    szkola wydawala mi sie dostojniejsza taka nieupstrzona ;)

a i zagluszaja komorki w budynku, czyli prawie tak jak w Kaplicy Sykstynskiej
                    teraz ;)
                    • drzejms-buond Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 14:09
                      cheloł!!! Gródek-Grabina się kłania!!! to my od siebie 5 kilo jesteśmy...
                      witam-witam...
                      niedawno był reportaż o ołtarzu papieskim ukradzionym z zakopca-jakiś
                      zomowiec wybudowal sobie z niego u was domek, nawet ładny, wiesz moze na jakiej
                      ulicy?- bo mnie tu molestują znajomi,żeby ich na wycieczki prowadzać....
                      • sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 14:14
                        eee...?? to do mnie? zomowiec ukradł ołtarz w Zakopanem zeby w Konstancinie
                        zbudowac z niego domek?? hmmm ;) nic mi o tym nie wiadomo

ale owszem - witam :]
                        • modotv Sokowirufka 19.04.05, 14:35
                          Co tam tężnie, mamy Nową Hutę.
                          KRK (Krakuff) to faktycznie piękne miasto, ale w sumie mała dziura- zawsze gdy
                          nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!!
                          • frygija Re: Sokowirufka 19.04.05, 14:59
                            <<zawsze gdy
                            > nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!!>>

to to jest fakt potwierdzony naukowo?! a ja myslalam, ze to tylko nade mna
                            takie fatum ciazy, ze im bardziej wolalabym kogos nie spotkac to spotykam ;)
                            • around_the_sun Re: Sokowirufka 19.04.05, 16:32
                              Święta prawda z tym Krakowem, albo spotkasz kogoś kogo nie chcesz, albo dowiesz
                              się, że cię w Krakowie widziano, a nawet jak kogoś nie widujesz lata całe,
                              wystarczy pojechać do Krakowa i spotkanie pewne jak w banku.
                              • drzejms-buond Re: Sokowirufka 19.04.05, 17:18
                                a ja tam w krakał byłem po wielokroć i turnaua nie widziałem..nawet na bracką
                                śmy poszli i nic tylko deszcz....
                                a w konstancinie trudno kogoś spotkać bo całe towarzystwo limuzynami z ciamnymi
                                szybamni jeździ, poza tym ..ba...całe dnie śpią .wszak prowadzą bujne zycie
                                towarzyskie późnonocne jak donoszą wybitne gazety typu FUCK'T i inne ekszpresy
                                a w Krakowie, jednak,żeby na rynek wejść to z auta wydostyać się trzeba...
                                ech w krakowie to fajno majom i wyzywienie klawe...
                                a u nasz... ech, taka gmina...
                          • sokowirufka Re: Sokowirufka 19.04.05, 15:27
                            modotv napisal:
                            KRK (Krakuff) to faktycznie piękne miasto, ale w sumie mała dziura- zawsze gdy
                            nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!!

hehe - to co ja mam powiedziec?? ;) Konstancin to taki jest wielki ze hoho :P
      • sokowirufka ha! :D 23.04.05, 12:07
        ha! ha! tak sie nabijacie i nabijacie, ale to wlasnie nie gdzie indziej tylko
        w Konstancinie widziano (bo to niestety nie ja widzialam, tylko moj tata i moja
        siostra, ale i tak sie liczy) ostatnio Chochołową Asconę!! :D :D
        ou jea :]
    • fanta9 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 21.04.05, 14:56
      Mentalni zawsze z Kalisza.
      • czekolada72 Kraków 03.05.05, 17:06
        Kraków - Pradnik Czerowny

bardziej czytam niz klikam
    • ewaq Re: W-wa Wawer 03.05.05, 17:26
      A poza tym to czytam Was od baaaardzo dawna (jeszcze na ottkowej), ale dopiero
      wczoraj odważyłam się zarejestrować i odezwać :-)
      • lenka21 Lublin 04.05.05, 11:38
        "pikne" forum---zostaję na dłużej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka