doktor_kidler Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 02.04.05, 20:35 Warszawa - Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś
marck2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 17.04.05, 18:00 wawa ursynów okolice Eklerka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 10:58 No proszę, sporo tu Ursynowian :) Ja zamieszkuję tak naprzeciwko Marcpolu (tego koło Zorby). Odpowiedz Link Zgłoś
marck2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 17.04.05, 18:14 jesli pracowalas-pracujesz na woro, to jest szansa że sie nawet znamy ale nie bede sie opisywał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv WIEŚKA!!!!! 17.04.05, 20:39 Dawaj, poznajcie się, nie powiem nic twojemu hasbendowi, pomyśl, że marck2 to ten sam co na zdjęciu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frygija krakow! 17.04.05, 22:45 a ja se stukam z krakowa. cesarsko-krolewskiego poki co. tego co to niedlugo ma miec papieska tiare w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: krakow! 17.04.05, 22:56 Frygija, no popatrz, w końcu znalazłem kogoś ze swojego miasta:} Bliżej ci do Galerii Kazimierz czy do Carrefour Zakopianka?? Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: krakow! 19.04.05, 03:14 krakusiki tu w mniejszosci, nie ma co sie oszukiwac ;) a najblizej to mi do makro i ikei :) jest tam naprzeciwko takie osiedle zwane przez co niektorych bigbrother, z tego prostego powodu, ze sobie tu wszyscu w okna zagladamy :( albo w zasadzie to moze byc tak :), bo to ekscytujace czasem zobaczyc jak sie sasiad przebiera ;) albo chodzi w niezbyt gustownym szlafroku :)) a Ty co z okna po przebudzeniu widzisz? (bo ja oprocz sasiadow to jeszcze tory kolejowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: krakow! 19.04.05, 09:01 Bigbrother<lol> A nazwa tego osiedla nie kojarzy się z l. mnogą od popularnego psiego imienia:> ?? Moje osiedle to taki mały, spokojny zakątek obok wielkiego osiedla z blokersami i latającymi nożami zwanego Kurwanowem :] Jak wieje halniak to z okna widzę Tatry. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:06 w Muszynie to na pierwszej w zyciu kolonii bylam :) Pensjonat Mimoza to jeszcze stoi? (az sie teraz zdiwilam ze jeszcze nazwe pamietam :) I jeszcze tory kolejowe na pewno byly i ujecie wody naprzeciwko jakiegos boiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:19 Mimoza stoi, tory kolejowe też są, a ujeć wody to jest tak dużo, że nie wiem o które chodzi, może to naprzeciw stadionu, to Grunwald. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Muszyna Zdrój 19.04.05, 13:42 nie wiem czy to byl stadion czy nie, bo kojarze tylko, ze siedzialm z innymi dziewczynkami na skraju boiska, patrzylam jak nasze chlopczyki graja w pilke (vs Miejscowi) i krzyczalam - Pepsi Kola Kola Pepsi Nasi Chlopcy Sa Najlepsi!!! (albo cos w ten desen ;)) I pozniej pobieglam do zrodelka, zeby im wody przyniesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 09:31 Ja już pisałam: w godz. pracy Mirów, poza godzinami Ursynów, wsio w Warszawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 10:27 bosz by pracować tam gdzie sie mieszka eh.. a ja taki dżetseter jestem że jak w tym samym mieście pracywszy, to mam szczenście.... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 19.04.05, 11:02 ja pracuje 10 minut od domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka a z Konstancina :) 19.04.05, 10:31 to taka sobie ot miejscowosc pod Warszawa jakby ktos nie wiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:35 ty sokowirufka, ty nam tu z Dynastią nie wyjeżdżaj! coż za burzzzzżłazja!!! mieszka w beverli hills warszawy i jeszcze sie chwali!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:42 hehehe - jak to dobrze ze jeszcze chociaz na zewnatrz nasza gminka (miejsko-wiejska swoja droga) jest postrzegana jako burżujska :] bo tak naprawde to poza naprawde imponujacymi willami panstwa Bogatych, ktore sa tak sprytnie pochowane w lesie ze trzeba sie niezle nagimnastykowac zeby tam trafic i jeszcze bez problemu wrocic skad sie przyszlo, Konstancin jest brudny, krzywy, niebezpieczny i w ogole straszny tu balagan :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:46 soko, to może się przeprowadź. z czego mi wiadomo to rywin wyjechał w dłuższe delegejszon i jego lwi palas stoi pusty:) możesz nawet zrobić impreze. nie obrazimy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 10:51 spoko spoko :) jak tylko zdam te cala mature to bardzo chetnie wyprawie huczna impre dla ziomkow z forum :] oczywiscie w rezydencji Lwa - jedynym problemem moze byc to ze ta jego chalupa jest tuz obok kosciola hihi... trzeba bedzie proboszcza zaprosic bo inaczej sie nie zgodzi na impreze :P Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:09 Lanserka sokowirufka:P:P:P Dobrze, dobrze, zapraszam do KRK:) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:46 o ile dobrze rozumiem ze KRK to Kraqf to baaaardzo chetnie wpadne :] zazdroszcze mieszkania w tak pieknym miejscu... ech... ale na pewno nie macie tam tężni! :P ha! Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:17 trzymajac sie terminologii rodem z Dynastii/innych popularnych produkcji made in USA to w konstancinskiej West Beverly High zdawalam kiedys jakies dziwne testy na inteligencje (cos w stylu amerykanska matura :)) I nijak sie ta szkola miala do mojego skromnego LO na wschodnich rubiezach kraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:45 pewnie - ta szkola jest kosmicznie droga a poziomem nie dorownuje niejednemu "zwyklemu" ogolniakowi :) ale tych, ktorzy do niej chodza (a raczej ich rodzicow) pociaga chyba co innego niz poziom nauczania - luksusowe warunki (basen, bieznia, mnostwo dziwnych boisk do jeszcze dziwniejszych sportow, komputery itp.) plus zupelnie inna niz w polskich szkolach atmosfera i sposoby nauczania. i ja to po czesci rozumiem - tez bym chciala miec w klasie kolezanki i kolegow z calego swiata o innym niz typowo polskie nastawieniu do zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 13:59 nie wiem jak to wyglada na co dzien, ale jak tam bylam trzy razy to w grupie ok 20 zdajacych w mojej klasie, zagranicznych bylo zawsze tylko kilka osob, a na korytarzu przed egzaminem to tez raczej sami nasi :) ale jesli chodzi o warunki to rzeczywiscie jest im czego pozazdroscic, a poza tym cale wyposaznie wyglada jakby ktos je przeniosl z typowej ameykanskiej szkoly i postawil w centrum WaWy - te plakaty, flagi, cale sciany poobwieszane nie wiadomo czym i po co ;) Jak dla mnie troche to infantylne, bo moja ponura szkola wydawala mi sie dostojniejsza taka nieupstrzona ;) a i zagluszaja komorki w budynku, czyli prawie tak jak w Kaplicy Sykstynskiej teraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 14:09 cheloł!!! Gródek-Grabina się kłania!!! to my od siebie 5 kilo jesteśmy... witam-witam... niedawno był reportaż o ołtarzu papieskim ukradzionym z zakopca-jakiś zomowiec wybudowal sobie z niego u was domek, nawet ładny, wiesz moze na jakiej ulicy?- bo mnie tu molestują znajomi,żeby ich na wycieczki prowadzać.... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: a z Konstancina :) 19.04.05, 14:14 eee...?? to do mnie? zomowiec ukradł ołtarz w Zakopanem zeby w Konstancinie zbudowac z niego domek?? hmmm ;) nic mi o tym nie wiadomo ale owszem - witam :] Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Sokowirufka 19.04.05, 14:35 Co tam tężnie, mamy Nową Hutę. KRK (Krakuff) to faktycznie piękne miasto, ale w sumie mała dziura- zawsze gdy nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!! Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Sokowirufka 19.04.05, 14:59 <<zawsze gdy > nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!!>> to to jest fakt potwierdzony naukowo?! a ja myslalam, ze to tylko nade mna takie fatum ciazy, ze im bardziej wolalabym kogos nie spotkac to spotykam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Sokowirufka 19.04.05, 16:32 Święta prawda z tym Krakowem, albo spotkasz kogoś kogo nie chcesz, albo dowiesz się, że cię w Krakowie widziano, a nawet jak kogoś nie widujesz lata całe, wystarczy pojechać do Krakowa i spotkanie pewne jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Sokowirufka 19.04.05, 17:18 a ja tam w krakał byłem po wielokroć i turnaua nie widziałem..nawet na bracką śmy poszli i nic tylko deszcz.... a w konstancinie trudno kogoś spotkać bo całe towarzystwo limuzynami z ciamnymi szybamni jeździ, poza tym ..ba...całe dnie śpią .wszak prowadzą bujne zycie towarzyskie późnonocne jak donoszą wybitne gazety typu FUCK'T i inne ekszpresy a w Krakowie, jednak,żeby na rynek wejść to z auta wydostyać się trzeba... ech w krakowie to fajno majom i wyzywienie klawe... a u nasz... ech, taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Sokowirufka 19.04.05, 15:27 modotv napisal: KRK (Krakuff) to faktycznie piękne miasto, ale w sumie mała dziura- zawsze gdy nie chcesz kogoś spotkać, natkniesz się na niego!! hehe - to co ja mam powiedziec?? ;) Konstancin to taki jest wielki ze hoho :P Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka ha! :D 23.04.05, 12:07 ha! ha! tak sie nabijacie i nabijacie, ale to wlasnie nie gdzie indziej tylko w Konstancinie widziano (bo to niestety nie ja widzialam, tylko moj tata i moja siostra, ale i tak sie liczy) ostatnio Chochołową Asconę!! :D :D ou jea :] Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 21.04.05, 14:56 Mentalni zawsze z Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Kraków 03.05.05, 17:06 Kraków - Pradnik Czerowny bardziej czytam niz klikam Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: W-wa Wawer 03.05.05, 17:26 A poza tym to czytam Was od baaaardzo dawna (jeszcze na ottkowej), ale dopiero wczoraj odważyłam się zarejestrować i odezwać :-) Odpowiedz Link Zgłoś