around_the_sun 23.03.05, 15:55 Bo ja co łatwo zauważyć przede wszystkim R.E.M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka82 Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 15:56 ja tez:) ale lubie tez Muse i la musica italiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 15:57 Ty mi tu tematu na muzę nie zmieniaj,tylko ten wiek zdradź;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:02 ..samotny męęęęęęęęęęęczy bieeeg...' Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:04 www.bbc.co.uk/1xtra/drumbass/ nałogowo!!!!!! codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:10 A jekiejżby? 1. M jak miłość wiele imion ma 2. Z niepokoju drżę, piękny Wrocławiu 3. Jak pory roku Vivaldiego Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:29 m jak maruda :P:P:P słuszne trafienia :D, no to ja przyznam, że jeszcze "pensjonat pod różą, bo tu można kochac, tu można żyć....." lala :P Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:42 no jak to jakiej? kociej, ma się rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:49 aga_ata napisała: > m jak maruda :P:P:P słuszne trafienia :D, no to ja przyznam, że jeszcze > "pensjonat pod różą, bo tu można kochac, tu można żyć....." lala :P Ja też, choć w czwartki wciąż jeszcze zapominam. A tak naprawdę to bez pozycji 2 i w szczególności, nie daj Panie Boże, 3 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:53 ja w czwarteki w ogóle zapominam o pensjonacie, przypominam sobie o 20 :P a co powiecie na "Samo życie, samo życie, takie właśnie jest...jeeeeeeee", ja sporadycznie słucham tej music :P ale do tematu, żebym wredna nie była, ja słucham rock`a :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:56 "dziewczyyyyno maaa pamietaj że wygrywa ta, co pierwsza da.... oczyyyyma znak..." "PALCE LIZAĆ"...ale chyba się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 16:57 w labiryncie ludzkich spraw... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:00 drzejms-buond napisał: > "dziewczyyyyno maaa > pamietaj że wygrywa ta, co pierwsza da.... > oczyyyyma znak..." ja wole to : "Dziewczyno z klubu disco...dziewczyno nieznajoma...oddałbym chyba wszystko...byś była w mych ramionach" niejaki Zenon Martyniuk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:02 a tego hiciora nieznam..tamto śpiewał kowalewski chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:03 bo to hicior z disco relaxu raczej ;) a te "Palce lizać" to wyjątkowo szpetny serial był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:15 FAKT! za pierwszym razem też mi się nie podobał..ale za drugim to już weszło... a jak się okazało,że u moich znajomych z ŁOSIA kręcili...to już nie wypadało nie oglądać.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:02 niedobry wrocławiu czy coś tam jest najlepsze :P a np. "Na wspólnej znajdziemy to miejsce gdzie miłośc...", ale the best of all bezsprzecznie "na dobre i na złe znajdę wreszcie ...... " :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:06 na dobre i na złe znajdę wreszcie czy tego chcę czy nie moje szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:19 ona i on niebo i grom czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:23 kochaj mnie mocno i czule..... - oglądałam to normalnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:27 esmeraldaaa flor del campo la noche y el dia coś tam coś tam :D Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 21:52 kazzol napisała: > drzejms-buond napisał: > > > "dziewczyyyyno maaa > > pamietaj że wygrywa ta, co pierwsza da.... > > oczyyyyma znak..." > > ja wole to : > "Dziewczyno z klubu disco...dziewczyno nieznajoma...oddałbym chyba > wszystko...byś była w mych ramionach" niejaki Zenon Martyniuk ;) Nie znam. Ale skojarzyło mi się z: Dziewczino z pee-erelu, wierz mi proszę na słowo, że w żadnym Kaa-deelu, gdzie bywałem służbowo Nie ma takiej jak tyyy nie ma takiej panienki. Dziewczino z pee-erelu Bądź mi wierną. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:23 zapłacono za wysoka cena taki gest nie powinno byc przykro zaapominaj lub zmieniaj temat tego już nie ma to już znikło Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:26 ..deeeeeeeszcze niespokojneeee potargaaaały saaad... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:27 a my na tej wojnie łaaaaadnych pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:29 do domu wrócimy, w piecu napalimy... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:34 nakarmimy psaaaaaaaaaaa ... najlepiej sukę..na JOT i żeby ER miała w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 17:42 w labiryncie.....cos tam, coś tam :P (aaaa pomysły mam na wyczerpaniu) :P Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 18:23 Cambio dolor por liberta taratararat traraa cambio dolor coś tam coś tam- to był hicior moja mała to aż z radości skakała w łózeczku... Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 21:39 aga_ata napisała: > w labiryncie.....cos tam, coś tam :P (aaaa pomysły mam na wyczerpaniu) :P Przyznam ci się, że mnie teksty "coś tam, coś tam" tyż najbardziej rajcują. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 21:53 bo wszyscy na forum to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: A jakiej muzyki słuchacie? 23.03.05, 22:00 around_the_sun napisała: > bo wszyscy na forum > to jedna rodzina > starszy czy młodszy > chłopak czy dziewczyna :) hej, hej bawmy się hej, hej fajno jest ;) haa wiedziałem, że ktoś jeszcze kocha chodnikowe przeboje na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 10:52 a to znacie? ciekawe kto rozpozna, jest tylko melodia: tum dum dum dum, tum dum dum dum, tum dum dum dum,tum dum dum dum tuuu duuuuuuuuuuuuuuum tuuu duuuuuuuumuuuuuuuuuuuuuuu............ na zwycięzców czekają nagrody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 10:54 drzejms-buond napisał: > a to znacie? ciekawe kto rozpozna, jest tylko melodia: > tum dum dum dum, tum dum dum dum, tum dum dum dum,tum dum dum dum > tuuu duuuuuuuuuuuuuuum tuuu duuuuuuuumuuuuuuuuuuuuuuu............ > > na zwycięzców czekają nagrody!!! Cóż, drzejmsik, te górki to trochę nieczysto bierzesz, i brek ci TEJ BLASZKI, ale jestem na tak! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 10:56 Hymn w wykonaniu E. Górniak? Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 10:56 mision impossible:):):) czy jak to się kużwa pisze?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:01 tylko Ciooooooooorneeeeeeeeeee ocziiiiiiiiiiiiiii śnią się Ciooooooooorneeeeeeeeeee ocziiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:03 nieeeeeeeeeee no, serial miał być!!!tak? tak... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:06 to jak najbardzie się kwalifikuje do MjMu-chyba tam juz to w tle szło Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:19 NIE! CZOŁÓWKA!!!! HICIOR ,MÓWIE WAM ..ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:32 Ale to jakiś serial? Idący obecnie czy coś z archiwów? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:38 NAJLEPSIEJSZY POLSKI SERIAL..żadnych podpowiedzi więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:40 Najlepszy Polski Serial to komisje śledcze, ale tam chyba melodyjki niet... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 11:57 no to juz nie wiem, moje typy to 07 zgłos się, czterdziestolatek glina daleko od szosy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 12:02 w zero siedem było "da dyyylu di daaaam, taaa dammm..." w czterdziestolatku był tekst glina nie jest najlesiejszym serialem w daleko od szosy było paraparapara para pa pam.." NO CO WY NUT NIE ZNACIE? Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 12:04 ja nie znam i slon na ucho nastapił.... nie wiem wież już powiedz co to niby na być Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 12:09 NO DOBRA ! NAGRODA ZOSTAJE U MNIE. STAWKA, KOCHANI...STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 12:37 a wiesz, że myślałam o Stawce ale ktoś z pacjentów zagadał i zapomniałam napisać. Trudno, przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 12:39 oooo to jak jesteśmy w klimatach kryminalno-przygodowych to "Golden eyeeeeeeeeeeeeee ", tylko , że trzeba być patriotą, a ja kurczę, żadnego polskiego tytuła już nie pamiętam :P w Alternatywach 4 nie była chyba żadnego tematu muzycznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ochudzka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 24.03.05, 23:03 nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu, wszystkim pomoże o każdej porze oo mój Booooże no i śpiewaczka miała kilka świetnych wstawek absolutnie kwalifikujących się na hity ---- a irusia.. będzie teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 09:16 qrczaki, nie było mnie 2 dni i nagroda przeszła mi koło nosa, bo od razu rozpoznałam Hansa Klossa (takich motywów się nie zapomina!) No to ja też mam dla ciebie zagadkę. Co to za melodia? tam tam tam tararirarirarira raara tararirarirarira raara tararirarira raara raara raara raara tarirarirara ? Drogi Drzejmsie, jeśli odnajdziesz w sobie dziecko na pewno poznasz ten hicior. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 09:17 to jest łatwe,ale niech drzejms sie wykaże;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 09:44 Dżejms ma pewnie kabaretowe świąteczne tournee po Wybrzeżu, więc do sieci zajrzy chyba za jakiś czas. Tymczasem trzymajmy kciuki aby ludziom z Pomorza brzuchy nie popękały od śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond oj gianni gianni... 25.03.05, 11:11 ja wiem...moje "poczucie humoru" jest specyficzne.... ale cóż zrobic skoro moimi idolami są BRACIA ZUCKEROWIE ("nagie bronki", "ściągany" i takie tam...) wstyd się przyznać ale czasem moje "dowcipy" najbardziej bawią mnie! ...ale skoro jest mi z tym dobrze, to chiba wszystkow porządku? ...hmmm ale skąd to Wybrzeże? toć dla mnie tajemnica wielka.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 10:52 romana_polka napisała: > qrczaki, nie było mnie 2 dni i nagroda przeszła mi koło nosa, bo od razu rozpoz > nałam Hansa Klossa (takich motywów się nie zapomina!) > No to ja też mam dla ciebie zagadkę. > Co to za melodia? > tam tam tam tararirarirarira raara > tararirarirarira raara > tararirarira raara > raara raara > raara tarirarirara ? > > Drogi Drzejmsie, jeśli odnajdziesz w sobie dziecko na pewno poznasz ten hicior. wg mnie "Janosik"-zgadłam:)? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 11:04 MOZE BYĆ JESZCZE PODRÓŻ ZA JEDEN UŚMIECH skoro "TARIRA" to MUSI TRĄBKA.... TAK! "PODRÓŻ!!!! reksu ma na końcu ..umpa umpa um e e... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 11:05 Drzejms, a jak będzie Mission Impossible? Zaśpiewaj plizzz... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 11:12 tum tum tum tu du tum tum tum tum tu du tum tida daaaaa........ tida daaaaa........ tida daaaaa........ ta da dam.... to proste 8) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 11:13 tu by się przydał doktor Kidler.. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 11:23 a teraz 007 pora na zaspiewanie wszystkim Bonanzy.... to jest dopiero muzyka mniodzio..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 12:34 nie no..GIANNI mnie zabije.... ale cóż.. mówisz i masz... tam pa ta tam pa ta tam pa ta tam bonaaaaaaaaaaaanzaaaaaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 12:57 jak na razie nikt nie zgadł,a przecież sugerowałam,że trza sie cofnąc w dzieciństwo to jest taki hicior że chyba nie ma na forum osoby, która by go nie znała a Janosika to na ten przykład nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zagadka dla Drzejmsa 25.03.05, 14:12 Oj prowokujesz panno.. tuuudiiiiiiiiiiiiu tabataba tiu tiu tuuudiiiiiiiiiiiiu tabataba tiu tiu... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Bez zagadki dla Drzejmsa 29.03.05, 11:28 a na poważnie.... www.flaminglips.com/main.php www.brucewang.com/122301.jsp breakbeat.co.uk/listen/search.asp?q=pendulum&show=more lambstar.net/comp/ www.alanis.com/main.html www.bbc.co.uk/1xtra/drumbass/ można słuchac do woli na żywca albo sobie zgrać niektóre rzeczy.... tego słucha dżejms! łot co... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Bez zagadki dla Drzejmsa 27.04.05, 11:43 ach..dawnych wspomnień czar.... a tu..po balu... Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika tylko rock! 27.04.05, 11:52 glownie polski: kult,klaus mitffoch,janerka,ostatnio odkrylam come,roze europy, z zagramanicznych to kiedys bylam fanka marilyn mansona,ale juz mi dawno przeszlo ;).teraz to depeche mode,i troche ostrzejszych brzmien (evereve) i podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:28 oj ogrooomna roznorodnosc jak o mnie chodzi :) z polskiej muzyki to np. Soyka, Krafczyk, Turnau, Kayah, SDM czasem, Łona / Tede albo inny śmieszny hiphopik... a z zagranicznych to jazz, swing, r&b, soul, jakies poludniowoamerykanskie rytmy - ogolnie czarne głosy o przeroznych nazwiskach :] to wszystko zalezy od pory roku, poziomu zakochania / przygnebienia, pogody, tego czy moge sie bezstresowo powydzierac sluchajac... umarlabym bez muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:34 Jak w nicku +Iron Maiden+ The Cult + U2 + janerka, Kult, czasem Fatboyslim, Nosowska Stary dobry Rock rządzi!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:36 a forumowicz słucha klasycznej i bardzo sobie chwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:44 klasycznej powiadasz... no sam zobacz co ja dzisiaj pisać musiałem.. aż mi się odciski porobiły... rooozumiem jeden język znać..ale tyle? i błędu nie zrobić... bożżżżżżżżzz, H.Isaac- “Wstałem pewnego ranka” A.Corelli-”Gigue” z sonaty d-moll op.5 G.F.Haendel-”Alla Hornpipe”ze suity D-dur “Muzyka na wodzie” J.S.Bach-”Aria na strunie G”ze suity orkiestrowej D-dur nr3 W.A.Mozart-”Eine kleine Nachtmusic” cz.III Menuetto J.B.Singelee-”Premiere Quatuor” op.53 cz.I Andante-allegro A.Dworak-”Humoreska” op.101, No 7 E.Grieg-”Taniec Anity” ze suity nr1 I.Albeniz- “Sewilla” ze suity hiszpańskiej G.Faure-”Pawana” P.Itturalde-”Pequena Czarda” A.Piazzolla-”Histoire du Tango”cz.I A.Piazzolla-”Oblivion” G.Gershwin-”Summertime” G.Gershwin-”The man I love” V.Williams-”Prelude and Beguine” P.A.Nagle- “Jive for five” “When the Saints go marching in”-spiritual H.Eccless-Sonata g-moll J.B.Senaille-Allegro-Spirotoso C.Reinecke-Trzy Fantazje op.43 G.Faure-”Kołyski” G.Faure-”Przebudzenie” C.Debussy-”The Golliwog’s cake-walk” M.Karłowicz-”Mów do mnie jeszcze” M.Karłowicz-Serenada G-dur S.Rachmaninow-Wokaliza S.Prokofiew-Tarantella J.Brahms-Allegro-Scherzo zapraszam do Gródka na koncerta,(8.05) to będzie w tym kościole co go wczoraj w EMJOTYŹMIE POKAZYWALI Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:49 dzejms,ty to jestes chyba Santana z mjm w przebraniu? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:53 ciiiiiiiiiiiiiiiiii...bo się wyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 13:59 drzejms-buond napisał: > klasycznej powiadasz... > no sam zobacz co ja dzisiaj pisać musiałem.. > aż mi się odciski porobiły... > rooozumiem jeden język znać..ale tyle? i błędu nie zrobić... > bożżżżżżżżzz, > H.Isaac- ?Wstałem pewnego ranka? > A.Corelli-?Gigue? z sonaty d-moll op.5 > G.F.Haendel-?Alla Hornpipe?ze suity D-dur ?Muzyka na wodzie? > 8221; > J.S.Bach-?Aria na strunie G?ze suity orkiestrowej D-dur nr3 > W.A.Mozart-?Eine kleine Nachtmusic? cz.III Menuetto > J.B.Singelee-?Premiere Quatuor? op.53 cz.I Andante-allegro > A.Dworak-?Humoreska? op.101, No 7 > E.Grieg-?Taniec Anity? ze suity nr1 > I.Albeniz- ?Sewilla? ze suity hiszpańskiej > G.Faure-?Pawana? > P.Itturalde-?Pequena Czarda? > A.Piazzolla-?Histoire du Tango?cz.I > A.Piazzolla-?Oblivion? > G.Gershwin-?Summertime? > G.Gershwin-?The man I love? > V.Williams-?Prelude and Beguine? > P.A.Nagle- ?Jive for five? > ?When the Saints go marching in?-spiritual > H.Eccless-Sonata g-moll > J.B.Senaille-Allegro-Spirotoso > C.Reinecke-Trzy Fantazje op.43 > G.Faure-?Kołyski? > G.Faure-?Przebudzenie? > C.Debussy-?The Golliwog?s cake-walk? > M.Karłowicz-?Mów do mnie jeszcze? > M.Karłowicz-Serenada G-dur > S.Rachmaninow-Wokaliza > S.Prokofiew-Tarantella > J.Brahms-Allegro-Scherzo > zapraszam do Gródka na koncerta,(8.05) to będzie w tym kościole co go wczoraj > w EMJOTYŹMIE POKAZYWALI drzejms, pychota ale jest kilka buondów:) te które żem wyłapał to: W.A.Mozart-?Eine kleine Nachtmusik? cz.III Menuetto A.Dworzak-?Humoreska? op.101, No 7 (albo Dvorak) A.Piazzola-?Oblivion? E.Grieg-?Taniec Anitry? ze suity nr1 (żeby się z Anitą Werner nie kojarzyło;)) rozumiem,że organy bedą grały?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 14:09 czy dworzak a dworak to duża różnica bo do druku już poszło? a co do reszty..to tak mam napisane...co jest nie hallllo? królu złoty poradź? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 14:12 www.google.pl/search?hl=pl&q=eine+kleine&btnG=Szukaj+w+Google&lr= jeżżżżżżżz wstrzymuję i poprawiam.. dziękuła Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 14:19 ale w piazzolli to błędu nie moge sie dopatrzeć.... 3 osoby sprawdzały i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 14:21 drzejms-buond napisał: > czy dworzak a dworak to duża różnica bo do druku już poszło? > a co do reszty..to tak mam napisane...co jest nie hallllo? > królu złoty poradź? nie są to wielkie buondy ale jak się trafi meloman ortodoks i purysta to może kręcić nosem:) dworzak to wersja spolszczona czeskiego dvorak (pisanego z daszkiem nad r i kreską nad a) - najlepiej pisać albo dworzak albo dvorak z tymi właśnie znaczkami - no bo sam dworak to wiadomo:)...jaśnie panujący prezes TVP:) eine kleine nachtmusiK a nie music (bo to z niemieckiego) PiazzoLa a nie Piazzolla taniec AnitRy a nie Anity:) jak już poszło to trudno to nie filharmonia,szansa, że ktoś będzie analizował pod względem poprawności językowej i się burzył z tego powodu, mniejsza może Ci po premii nie polecą;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 14:42 paczpan..sprawdzaliśmy te anitre tyle razy..rzeczywiście.. ale w googlach jest PIAZZOLLA i filharmonia też nam dała przez 2L... ale anitrę lece poprawiać... dzięx Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 15:02 drzejms-buond napisał: > paczpan..sprawdzaliśmy te anitre tyle razy..rzeczywiście.. > ale w googlach jest PIAZZOLLA i filharmonia też nam dała przez 2L... > ale anitrę lece poprawiać... > dzięx w googlach jak widze jest i piazzolla i piazzola, czasami na tej samej stronie:) chyba obie wersje są poprawne(?!) no ale skoro filharmonia dała przez 2 l to tego się trzeba trzymać to może jeszcze jeden w zamian:) J.B.Senaille-Allegro-Spirotoso nie znam tego utworu ale stawiam dolary przeciw orzechom że powinno być spiritoso a nie spirotoso Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 27.04.05, 16:53 a mnie ŁUKASIKI przysłali spiro... znowu musze googlać... ale dzięki po raz trzeci i gratuluję sprawdnego oka i ..chyba ucha też... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: the Smiths!!!!! 27.04.05, 14:53 pamiętamy i znamy..nawet gdzies mamy 2, słownie,DWA ANALOGI!!!w sensie...czarnej płytydłuuuuuuuuuuugogrającej Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: the Smiths!!!!! 27.04.05, 14:55 kurde... pomysl 007, to sie kiedys longiem nazywalo... a co to za long w porownaniu z mp3, he? to raczej szorty byli.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: the Smiths!!!!! 27.04.05, 16:50 ale long przynajmiej DWIE STRONY MIAŁ I OKŁADKIE DUŻOM KOLOROWOM,ŻE MOZNA BYŁO DO RENKI WZIONĆ a emperójeczki NIEEEEEEEEEEE! bo to była sztuka, prosze szanownej!!! a tu tylko same zerojedynki.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond takie tam cudo.... 29.04.05, 12:53 www.ninjatune.net/videos/index.php jest tez nasz SKALPEL duuuuuuuuuużo oglądania i słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: A jakiej muzyki słuchacie? 29.04.05, 13:45 powiem tylko: Megadeath, Death, Metallica, Opeth, Iron Maiden, Black Sabath, i...Mozart -i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 29.04.05, 14:51 łaaaaaaaaaaał.. normalnie łaaaaaaaaał ale ty to dzidzia Z GRUBEJ RURY DAŁAŚ!!!! łaaaaaał... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: A jakiej muzyki słuchacie? 29.04.05, 14:55 może oprócz ostatniego:) ale reszta to łoi,panocku,łoi niemożebnie symfonyyyyyyyyyyyyyofdestrakszyyyyyynnnn!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 14:21 ALE ZNALAZŁEM!!!!jeeee to przez te wasze bondowe gupoty wszystkie kawałki z Bonda do pobrania!!!! www.jamesbondmm.co.uk/index.php ale hity!!! jeeeeeeeeeeeeee!!!! de werd iz noooot enaf..... i ten numer z orkiestooo ju onlyliftłajs...no i temat gówny..ach UCZTĘ MAM....! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 14:45 A ja Maleńczuka słucham właśnie i odpływam... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 14:52 o nieeeeeeeeee, maleńczuk zakazanym jest u mnie ale z zespołem starym to jeszcze jak cie mogie... mój ulubiony przebój to... "szuuuuuuuuuuuuwaaaaryyyyy" Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:02 ja od staroci do teraz, ale pamietam że jak byłam nastolatka to bardziej mnie kręcił. Nic na to nie poradzę ten facet od wielu wielu lat na mnie po prostu działa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:04 no no - Maleńczuk fajny jest :) niekoniecznie wizualnie, ale przez uszy - zaiste :] Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:10 Nie wizualnie??? kobieto gdzie Ty oczy masz. jak ja go widzę to kolana mam miekkie a tego demona w jego zaćpanych oczach po prostu uwielbiam w połączeniu z jego głosem... lepiej nie bede kontynuować bo w pracy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:17 pomme napisała: > Nie wizualnie??? kobieto gdzie Ty oczy masz. jak ja go widzę to kolana mam > miekkie a tego demona w jego zaćpanych oczach po prostu uwielbiam w połączeniu > z jego głosem... > lepiej nie bede kontynuować bo w pracy jestem no yo ja wam się nie spodobam...daleko mi do maleńczuka przez uszy????????????????????????????????????? a fuuuuuuuuuuj dziewczyno... opanuj się... przez uszy? to chyba boleć musi.....obie strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 16:26 nie nie, no bes pszesady - piekny to on nie jest zbytnio.. jesli jusz tak extremalnie to ja wole zarosnietych, brudnych i spoconych od zacpanych i niebardzo_obecnyh_tu_duhem ;) ale Drzejmsie - ty nie buj nic - i tak mi sie podobasz :] Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:15 pomme napisała: > ja od staroci do teraz, ale pamietam że jak byłam nastolatka to bardziej mnie > kręcił. Nic na to nie poradzę ten facet od wielu wielu lat na mnie po prostu > działa:-) nie mów tego głośno przy dziecku...że o słuchaniu "muzyki" nie wspomnę.. chcesz żeby ci się fasolek wypaczył???? JUŻ TERAZ TRZEBA DZIECKO WYCHOWYWAĆ a ty mu takie hardkory posyłasz..no ja nie wiem, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 15:27 Dla fasolka to mam Diane Krall, Eve Mendes, norah jones i tym podobne. Meleńczuk jest mój, też mi sie coś za dźwiganie gfasoli nalezy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A jakiej muzyki słuchacie? 18.05.05, 16:25 Cholewka jasna, stojąc krok od Maleńczuka i patrząc w te jego zakaprawione z letka oczy nic mi się ugina :) Homo- Twistów słuchałam, obecnego Maleńczuka nie daję rady. Ale może kiedy fasolek zacznie słuchać muzyki juz poza mamusinym brzuszkiem Maleńczuk znowu odnajdzie się w jakiejś fajnej muzyce chociaż chyba sama nie bardzo wierzę w to co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś