around_the_sun 24.03.05, 22:01 bo się już doczekać nie mogę?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:06 Już od trzech dni w zajawach reklamują, że zadziała i nic się nie dzieje ;/ Dzisiaj po odcinku też było jakieś smyranko ;) może jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:10 nic nie chcę wiedzieć;)czekam na dawkę 5-odcinkową w sobotę-może coś się wyjaśni:)i już niedługo zobaczę grzecha live na deskach teatru polskiego w posen-wrażenia moge odsprzedać,jakby co;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:12 Grzecha live?? O ja cię kręcę, to sprawozdanie musi być ze szczegółami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 23:05 Phi! Ja to żywcem spotkałam Grzecha w Deja Vu na Woźnej...ha! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 25.03.05, 09:00 serio???? To ulica ode mnie, raz nawet byłem w deja-vu!!! Muszę tam wlecieć na jedno-szybkie, to może Grzecha spotkam i smyrnę chociaż o jego golf przypadkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 25.03.05, 09:03 ciekawe,gdzie grzechu mieszka?można by się przyczaić,w końcu kiedyś smieci wyrzucić musi;)a jak na parterze,to nawet golf można mu skroić,kiedy się suszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: leszek lichota 25.03.05, 09:05 mozna dryndnąć na informację 118 913, albo zaraz szpeknę w knigę telefoniczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: leszek lichota 25.03.05, 09:07 gianni_vonsacze napisał: > mozna dryndnąć na informację 118 913, albo zaraz szpeknę w knigę telefoniczną ; w informacji nie podadzą adresu-ochrona danych osobowych;) już dzwoniłam;) żartuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: jest ich 4 25.03.05, 09:07 ul. Świt, Piastowskie, św. Marcin i Raszyńska :) geograficznie rzecz biorąc to na Woźną miałby najbliżej z Marcina :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jest ich 4 25.03.05, 09:08 gianni_vonsacze napisał: > ul. Świt, Piastowskie, św. Marcin i Raszyńska :) > geograficznie rzecz biorąc to na Woźną miałby najbliżej z Marcina :) dzwoń i umów nas na melanż;)!! tez przyjdziemy w golfach:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: jest ich 4 25.03.05, 09:11 golf jak golf, ale jednego nie mogę odżałować cholera jasna - że nie negrałem odcinka, w którym Grzechu stwierdził brak karty bankomatowej, po tym melanżu z Sikorem i Morwą i taki cudny okrzyk wydał z siebie!!! To było tak boskie, że po prostu nie do opisania!! Jako dzwonek do esów w komórce takie coś mieć to byłoby coś jak życzenie Walentyny Wnuk w CO MI ZROBISZ... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jest ich 4 25.03.05, 09:14 to wydarcie kasty piekne było,tez jako dźwiek w budziku było by na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: jest ich 4 25.03.05, 09:10 eee, mi sie wydaje, ze ma zastrzezony fanki by przeciez ciagle dzwonily :), i ciagle golf by ktos kradl Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jest ich 4 25.03.05, 09:13 może nie przewidział sławy i nie zastrzegł;) ja mam i stacjnarny,i komórkowy zastrzeżone-przewidujaca jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: jest ich 4 25.03.05, 09:16 a nie pomyslalas, ze teraz moze Grzechu szuka Twojego nr tel? co? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: jest ich 4 25.03.05, 09:18 feber napisała: > a nie pomyslalas, ze teraz moze Grzechu szuka Twojego nr tel? co? ja Go namierzę-to juz postanowione;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:11 No właśnie tak podpuszczają, podpuszczają i nic. A jutro nie ma NW, dopiero we wtorek, to sobie poczekamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:26 napiszmy własny scenariusz Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 22:30 hehehehehe, dokładnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 24.03.05, 23:09 chłop jest wyposzczony, to prędzej czy później ruszy. Jak mu Nalany będzie skąpił zapłaty to sam se weźmie. A szefowa też chyba pości, to sie złoży do kupy, no chyba, że majster wyprzedzi. Tez go świerzbi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 25.03.05, 09:36 ehhh, mam słabość do Grzecha... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 25.03.05, 09:38 a kto nie ma;))?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 25.03.05, 09:40 Już mój ślubny zaczyna się wkurzać,że tak się w Grzecha wpatruję :P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 29.03.05, 21:57 No już prawie, prawie, jutro za rękę się potrzymają montując szafki kuchenne, przynajmniej tyle pokazali w zajawce. No i Beatką Grzechu jakby już nie zainteresowany. Mogłoby się w końcu dziać, oj mogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 30.03.05, 00:24 a o co chodziło z tymi perfumami??nalany poszedl aż tak bezczelnie,że kupił zonie parfumy takie,jakich używa ragazza italiana??bo nie zajarzyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 30.03.05, 00:25 a może tak się nazywały? jak tamta ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 30.03.05, 00:28 A mi sie wydaje, ze znowu nieudolnie probowano przypomniec kto sponsoruje serial. Bo ten tekst to mi do nieczego nie pasil. Ale moze cus przegapilam... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czy Grzechu w końcu zadziała w kierunku "szef 30.03.05, 00:31 a to jest bardzo możliwe. zaraz się okaże, że avom puścił włoską serię wszystkiego. bleeeh. Odpowiedz Link Zgłoś