Gość: boćka IP: *.osk.enformatic.pl 26.03.05, 18:29 smutasy! start zamknij i spacer!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wietka Re: wiosna! 26.03.05, 18:44 Świeta, Bajeczko! to każdy chce okazać bliżniemu trochę miłosierdzia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: wiosna! 26.03.05, 18:47 Sory Ciebie, ale mam to w d... Od wczoraj tylko słucham rozkazów, nawet tu : uśmiechnij się, idź na spacer .. Zrobię co zechcę, a święta są dla ... w każdym razie nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisanka Re: wiosna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:49 Wesołych Świąt i miłego spaceru. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: wiosna! 26.03.05, 18:53 aleś dzisiaj zbuntowana! a znając Ciebie, to rozkazow słuchasz, a myslisz i robisz swoje ;) widze, ze udzielasz sie "odjazdowo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: wiosna! 26.03.05, 18:56 Długo mnie tu nie było. Wróciłam i widze jakieć pitolenie. A to, ze mnie coś dopadło to fakt, a nic mnie tak nie wku..wia jak "dobre rady" Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: wiosna! 26.03.05, 18:58 fakt, nieciekawie sie tu zrobiło... czasami nie ma do kogo " ust otworzyć" Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: wiosna! 26.03.05, 19:03 Dokładnie tak. Dziś się zastanawiałam, może byśmy tak założyły swoje forum. Na tych zamknietych zawsze jest ciekawiej, bo zapraszasz tego kogo chcesz, a nie jak ktoś coś napisze. Jak jeszcze raz ktoś napisze, że wiosna to rzygnę. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: wiosna! 26.03.05, 19:35 oki, można pomyśleć nad prywatnym... ide poklikac trochę pilotem, moze znajdę coś ciekawego w TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: wiosna! 26.03.05, 19:47 Ja tylko czekam na Shreka i mojego kochanego osiołka. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: wiosna ach to ty! 26.03.05, 19:06 ludzie jaka wiosna zima wraca hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boćka Re: wiosna ach to ty! IP: *.osk.enformatic.pl 26.03.05, 21:10 bałwanów pełno, nawet bez zimy nie ma jak łoły koły wiosna, wiosna, wiosna, i nadal wio- sna:) ktoś musi być przekor wiosenny pozdrafiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HolyDeath Re: wiosna! IP: *.zax.pl 26.03.05, 21:22 Siemano geje i lesby:)więc lesby na kolana i do laski:-) Odpowiedz Link Zgłoś