lezka_z_posen 30.03.05, 00:12 dlaczego tyle nicków robi tylko za "czytaczy"zamiast się udzielać??wstyd;))! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 00:22 Nie chcą być lamerami. Ja to doskonale rozumiem i wyrażam szacunek. Ale. To nie jest dawne forum Telewizja, gdzie nowe osoby bywały ostentacyjnie ignorowane. To jest zadziwiające, przyjazne, nowatorskie forum, zupełny fenomen. Piszcie, piszcie. I wpisujcie się do spisu, będzie wiadomo, komu wysyłac kartki na święta! Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 00:36 Ja z pewna taka niesmialoscia czasem cosik wtrace ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jim01 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 00:43 Są tacy co umieją czytać i tacy co umieją pisać:-). Fakt, że forum podoba mi się bardzo i czasem na pewno coś skrobnę. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 00:45 Są też tacy co umieją i czytać i pisać:) I wbrew pozorom wcale nie jest to jakaś wybitna sztuka...:P Odpowiedz Link Zgłoś
jim01 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 07:45 No ba! Pisać wszak nie sztuka, ale napisać coś sensownego to już chyba jednak tak Odpowiedz Link Zgłoś
meegrena Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 08:04 No, ja własnie do niedawna byłam z tych tylko czytających, ale na ambicję mi zaczęliście wjeżdżać z tymi swoimi talentami pisarskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 13:29 jim01 napisał: "No ba! Pisać wszak nie sztuka, ale napisać coś sensownego to już chyba jednak tak" oj tak, tak...już ja to wiem najlepiej.... dlatego postanawiam.... od dzisiaj ...milczę!!!....może wytrzymam... ...... ...... ...... do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 13:31 drzejms-buond napisał: > dlatego postanawiam.... > od dzisiaj ...milczę!!!....może wytrzymam... > ...... > ...... > ...... > do jutra > :) NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymuj, plissssssssssssssssssss ani nawet do jutra..... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 13:31 byle by tylko obchód się skończył i możesz klikać dalej drzejms! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 13:42 no własnie.. przez to zamieszanie na forum nie dostałem jeszcze dzisiejszej porcji pigułek... różowe, żółte i czopek... sztuk raz! wszystko się dzisiaj opóźnia, obiad też ,a podobno mamy przesunięcie w czasie o godzinę do przodu? NO TO GDZIE MÓJ POSIŁEK???? ja nie wiem jak tak można..?wszak pacjent też człowiek..? hmm a moze znowu cuś mi się pomerdało? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 17:27 drzejms-buond napisał: > no własnie.. przez to zamieszanie na forum nie dostałem jeszcze dzisiejszej > porcji pigułek... > różowe, żółte i czopek... sztuk raz! > wszystko się dzisiaj opóźnia, obiad też ,a podobno mamy przesunięcie w czasie o > > godzinę do przodu? NO TO GDZIE MÓJ POSIŁEK???? > ja nie wiem jak tak można..?wszak pacjent też człowiek..? hmm a moze znowu > cuś mi się pomerdało? A kroplówki nie pamiętasz? Wszystko idzie dożylnie to i papu nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 17:29 drzejms-buond napisał: > różowe, żółte i czopek... sztuk raz! A czopków trza było nie zjadać, to by obiadek był ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
jim01 Re: ad.spis powszechny:) 31.03.05, 08:09 Napisałem tak żeby usprawiedliwić swoją - raczej bierną - na forum postawę - myślę jednak, że to forum to miejsce gdzie milczenie akurat nie jest złotem, więc sam nieaktywny - do innych apeluję o jak najwięcej postów Odpowiedz Link Zgłoś
puma53 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 10:46 dobra to już się nie wstydzę i przyznam się w ramach pokuty do dwóch rzeczy po pierwsze - studiowałam na jednym roku z Saszką, czyli wspaniałym Ivanem a po drugie - i słowo daję nie łżę nic a nic mieszkam na Łowickiej i muszę przyznać że bardzo zabawnie się czyta, że MJM bez Łowickiej to odcinek stracony Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:20 i dopiero teraz mowisz o znajomosci z Ivanem?? Odpowiedz Link Zgłoś
puma53 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 14:23 wstyd się przyznać ale nie przepadałam za nim specjalnie specyficzny gość to jest bardzo, a przynajmniej był parę lat temu no image bardzo zmienił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:12 ja nie mam za bardzo o czym pisac, bo tv oglądam bardzo rzadko a gdy już próbuję z samozaparciem polukac w MJM to wymiękam po 30 minutach :(( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:18 o właśnie! ja przykładowo jestem i czytaczem i udzielaczem :P Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:20 ty tu bez ściemy, tylko nawijaj co z papą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:19 ale tu nie m obowiązku pisania o tv,o wszystkim napisac można;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 12:27 Oleena, to pisz co robisz jak NIE ogladasz tv..... hm... to tak mozna? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 16:30 kurna, sprawa jest prosta- nie oglądam tv bo siedzę na forum komp i odbiornik tv stacjonują niestety w różnych pomieszczeniach i nie da siem zezować z ekranu na monitor z z powrotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 13:40 oleena napisała: > ja nie mam za bardzo o czym pisac, bo tv oglądam bardzo rzadko > a gdy już próbuję z samozaparciem polukac w MJM to wymiękam po 30 minutach :(( ja mam dopiero drugi miesiac polska tv, wczesniej wiec tylko sobie czytalam o MjM, dzieki temu jestem calkiem dobrze na biezaco;-))) poza tym juz ktos w tym watku zauwazyl - na tym forum nie musisz pisac tylko o tv:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 16:33 to by się działo;)Dwie zazdrośnice BB i owad plus zazdrośnicy chhochoł i Rydż... Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 19:05 Gianni nie dopiszesz się do listy forumów ? Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: ad.spis powszechny:) 30.03.05, 19:18 jestem czytacz, bo akurat jak to forum powstalo, ja stalam sie wolna od tw;) jestescie teraz dla mnie pelnym zrodlem info, jesli chodzi o mjm;) taka odpowiedzialnosc!;) lezka_z_posen napisała: > dlaczego tyle nicków robi tylko za "czytaczy"zamiast się udzielać??wstyd;))! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: ad.spis powszechny:) 31.03.05, 00:38 ja zbyt rzadko ogladam tv zeby czesciej pisac, ale was kofam :P Odpowiedz Link Zgłoś