Dodaj do ulubionych

WAKAAAAACJEEE!!!!:))))

IP: *.tpnet.pl / *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:50
wlasnie pozegnalam sie z dziecmi i zaczelam wakacje .Kurcze ...ale
fajowo!!!!:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 11:52
      Zabierzesz mnie gdzieś? ;)
    • ronja swinioooooooooooo!:) 21.06.02, 12:17
      Jak możesz...:(((((((((
      • jasmina_tdi ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 12:20
        natychmiast!!!! tylko zeby ratownik byl fajowy :))) samanta................... jedzmy gdzies !!!!!!
        • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 12:21
          Ja byłem pierwszy:)
          • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 12:27
            A ja chcę rzucić wszystko w diabły i pojechać na Roztocze uczyć jazdy konnej...
            Ale dupa, takie fajne mam propozycje i gniję w wwie....:(((((((((9
            • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 12:57
              Ech Roztocze...To jest gdzieś w połowie drogi między nami.A potem w Dzikie
              Pola:)
              • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 12:58
                E, zakopałabym się w lesie na dwa miesiące i zdziczała:)))))))
                • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:00
                  Na Dzikich Polach są tylko burzany, ale zdziczeć można:)))
                  • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:01
                    ja o Roztoczu Crimenku pisałam. Nie ruszałabym się stamtąd dalej niz o dzień
                    drogi konno wierzchem:)
                    • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:03
                      Ale większa część Roztocza jest za kordonem, no i bagna Polesia:)
                      • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:09
                        Jezu, ale by było słodko, za dni bym prowadziła jazdy, wieczorami włóczyłabym
                        się po sklepach z piwem i tak na okrągło...:)
                        • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:13
                          Ostrożnie.Z jednego konia już wspólnie zrobiliśmy alkoholika:)))
                          • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:15
                            Jezu, mijaliby mnie turysci któzy na Roztocze z miast zjeżdżają, a ja Ronjeczka
                            byłaby leśną dziewczyną, która powoli zapomina jak to jest być w mieście...
                            • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:33
                              I tak wylazłaby z leśnej dziewczyny dusza ułana:)))
                              • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:35
                                Crimen ze mnie to dusza do ułanów wyłazi:))) A raczej przy ułanach, diabeł sie
                                cieszy, anioł smętnie spuszcza skrzydła...:)
                                Ostatnio na weselu mojej koleżanki okazało się, ze nadal zrobie dla nich
                                wszystko, ech, gupia cipa ze mnie;)
                                • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:38
                                  Nie narzekaj.Gorzej gdy już nic człowieka nie rusza.Namiętności są pięęęękne;)
                                  • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:41
                                    Ale ułani, cholera jasna jak żubry, prawie ich nie ma:(((
                                    :)
                                    • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:48
                                      Znam kilku w mojej okolicy, ale na lato uciekają w Bieszczady:)
                                      • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 13:52
                                        Co tam! Crimen liczy się wybujała fantazja w człowiekach, a nie jacyś tam
                                        ułani, no nie?;))))
                                        • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:56
                                          Pewnie, dlatego ja wolę Ciebie niż ułanów;)
                                          • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 14:02
                                            Żartujesz, naprawde wolisz mnie od takiego ułana, co się najpierw unurza z Tobą
                                            w oparach alkoholu, a potem zasypie kwiatami, wsiądzie na konia i odjedzie:)
                                            • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:06
                                              Może Cię to zdziwi, ale tak właśnie jest:)))
                                              • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 14:07
                                                Bozzzszszeeeeeeeeee:)
                                                • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:09
                                                  Biedactwo, co Ci się stało?Zakrztusiłaś się samogonem?:)))
                                                  • ronja Re: ja chce na kolonie!!!!! 21.06.02, 14:18
                                                    Ale wiesz, samogony jakie piłam w życiu były na ogół łagodniejsze w użyciu niż
                                                    zwykła wódka... Nie znam się na tym, więc nie wiem, w czym była różnica. Jedyne
                                                    co mi przychodzi do głowy to po prostu mniej stęzony roztwór:)
                                                  • Gość: Crimen Re: ja chce na kolonie!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:24
                                                    I mniej chemii.Też nie wiem na czym to polega, ale tak jest:)))
    • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 12:23
      a moze wczasy pod grusza?:) MAM GRUSZE:)
      • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 12:57
        A ja dowolnie wybrany bok:)))
        • Gość: leziox Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:21
          Samcia,nawet nie wiesz,że dzieci cieszą się bardziej,niż ty,wychwalając pod
          niebiosa Bozię,która zezwoliła im odpocząć od psychopatycznej belferki,
          wędrującej co dzień z bejsbolem po korytarzach.
          Co do zdziczenia,Ranja,to nie trzeba zaszywać się w lasach,by zdziczeć,wpadnij
          na zebranie PIPA,to i bez lasów zdziczejesz.Nie,no co ja gadam,toż lasów tam
          pełno.No dobra,to zdziczejesz dwa razy,a potem znajdziemy ładną jaskinię i
          będziemy pić długo i szczęśliwie,z przerwami na ujeżdżanie koni i naprawy
          motocykla,bo przecież ktoś musi czasem skoczyć po piwo do miasta.
          • ronja Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) 21.06.02, 13:30
            PIPA kusząca sprawa:)
            Ja tego ze swoich ciągot się zwierzałam - znajomy z kursu instruktorskiego do
            mnie ostatnio zadzwonił i mówi żebym mu przez wakacje ludzi na Roztoczu konno
            uczyła jeździć...
            Jezuuuuuuuuuuuuuuuu...
            Dlaczego ja już skończyłam studia i nie mam 3 miesięcy wakacji!!!!!!!!!!!:(((
            • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:37
              czuje ze w pipie zapowiada sie dluzsza impreza:) ile dni?
              • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:39
                To wie tylko Prezes Lezio:)))
                • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:41
                  i tak samo gdzie dokladnie to bedzie:( przy takiej czarnej magii nic nie mozna
                  zaplanowac!!!!:)
                  • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:49
                    Jedziemy w ciemno.Lezio zna jaskinię:)
              • Gość: leziox Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:41
                Możemy w ślad za Mickiewiczem urządzić wielką improwizację.W zależności od
                wytrzymałości uczestników można sobie kilka dni dyngolić i kąpać się naturalnie
                na golasa w jeziorku.Zwlaszcza rano o 6-ej jest to lepsze,niż pobyt w nawet
                najbardziej ekskluzywnej izbie wytrzeźwień.
                Kto jest zatwardzialcem,może w ten sposób spędzić nawet całe wakacje.
                • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 13:43
                  czyli pelen spontan:)
                  • Gość: leziox Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:47
                    No bo spontan.Ja,jako prezes organizacji PIPA nie muszę sobie nic planować.Tu
                    mała defraudacja,tam przekręcik i można się wakacjować,a co.
                  • ronja Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) 21.06.02, 13:50
                    tzn. spontan od chwili zamyslu wyjazdu - ja wsiadam w pociag do krakowa ty do
                    poznania, na miejscu, tak jak to było zakładane dzikie orgie każdy z każdym i
                    potem sobie na forum relacje zdamy:)
                    • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 13:55
                      Panterka właśnie stuka z Poznania:)))
                      • ronja Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) 21.06.02, 13:57
                        Faktycznie. Nie skojarzyłam. Sorry, wobec tego do Wrocławia?;)
                      • Gość: leziox Re: Pabterka czarna IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:58
                        Pabterka pewnie znowu w pubie siedzi ze zdjętym futerkiem i zastanawia się,czy
                        zamówić sobie 8-me piffko,czy jednak zostawić to i lecieć zapolować na cóś
                        ładnego i niepokojącego.
                        • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:01
                          Jej futerko jest u mnie w depozycie.Bliżej zimy wróci po nie:)))
                        • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:11
                          jasnowidz, jak ty to robisz!!!!
                          • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:16
                            Obstawiłem taką opcję i myślę że mam szanse na wygraną:)))
                            • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:25
                              kurna ja tez lubie wygrywac!!!
                              • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:29
                                Ale gdybym pozwolił Ci wygrać, to nie ucieszy Cię to? ;)
                                • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:31
                                  a przegrana rozbawi mnie do lez:) hihihihi twoje pomysly mnie rozwalaja!!!
                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:37
                                    I znowu grzbiecik? :)))
                                    • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:44
                                      mam nadzieje ze nie grozi mi przez to skrzywienie kregoslupa:) hihihi
                                      • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:46
                                        Nie wiem, ale bardzo często przyjmujesz tą pozycję obronną:)
                                        • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:06
                                          aaaa to ta zwierzeca natura:)
                                          • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:11
                                            Wabiąca bezbronnością? :)))
                                            • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:13
                                              czy taka bezbronna;)............hihihi
                                              • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:24
                                                Na pewno rozbrajająca:)))
                                                • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:26
                                                  mow mi saper:) hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:27
                                                    Dobrze, tylko się nie myl;)
                                                  • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:31
                                                    bo moge zginac?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:35
                                                    Saper myli się tylko raz;)
                                                  • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:39
                                                    dla tej adrenaliny......chyba warto:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:47
                                                    Z Tobą, zawsze;)
                                                  • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:53
                                                    zawsze to jedno oko tak ci sie dziwnie mruzy?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:57
                                                    To dlatego abym Cię lepiej drugim widział:)))
                                                  • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 15:58
                                                    hihihihi
                                                    mam jakies dziwne skojarzenia z czerwonym kapturkiem:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 16:07
                                                    Zastanów się.Doktor Freud twierdzi że bajka o Czerwonym Kapturku to wspomnienie
                                                    inicjacji seksualnej:)))
                                                  • Gość: hm Re: Pabterka czarna IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 21.06.02, 17:18
                                                    hahahahaha nie zastanawiam sie:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pabterka czarna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:39
                                                    Co też Ci się w tej ślicznej główce lęgnie?:)))
                    • Gość: leziox Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 13:56
                      NO właśnie tylko ty,jako na razie jedyna kobieta na forum,Ronja,pojęłaś
                      doniosłość zamierzanego spotkania.
                      Co do sprawozdań na forum,generalnie jestem za ,a nawet przeciw,szkoda,że nie
                      można tu publikować fotek,oj,szkoda...
                      • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:06
                        cos tu sie swieci za moimi plecami?:) !!!! futro nich sobie lezy, latem
                        niepotrzebne:) opcja lezia na golasa bardzo mi pasi:)hihihi chociaz jadac tak
                        pociagiem moge miec problem z dotaciem:)
                        • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:08
                          Wszystko jest do uzgodnienia:)
                          • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:15
                            wakacje za jeden usmiech?:)
                            • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:18
                              Boska wycieczka, bo tylko Bóg i Lezio wiedzą gdzie jedziemy:)))
                              • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:25
                                tak wlasciwie powinni nas zaopatrzyc w jakies swoje ciuchy, zebysmy mogli
                                znalesc ich po zapachu:), druga wersja to podchody - maja prawie caly lipiec na
                                rysowanie strzalek:)
                                • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:28
                                  Lezio wyznacza zbiórkę w Olsztynie, a potem zapadamy w lasy:)))
                                  • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:29
                                    czyli zubry i losie?:)))))
                                    • Gość: leziox Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.arcor-ip.net 21.06.02, 14:35
                                      Nie trzeba będzie kierować się po zapachu,tylko słuchem.W kierunku ryków oraz
                                      wrzasków,dobiegających z najbliższego zagajnika,oraz roznegliżowanych postaci,
                                      ganiających się z dzikim chichotem wśród krzaków i krzewów.
                                      Ps.uprasza się o nie dokonywanie aktów zoofilii na żubrach i łosiach,będących
                                      pod ochroną.
                                      • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:37
                                        ale poglaskac bede mogla?:) plisiuuuuuu
                                        • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:39
                                          To jest molestowanie:)
                                          • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:41
                                            wychodzi na to ze ja jestem zawodowym molestowaczem :) hihihihi
                                            • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:47
                                              A komu w głowie głaskanie?:)
                                              • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:57
                                                na ja tam zawsze chetnie:) ten tego ten....:)
                                                • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:02
                                                  Ciiiiicho.Przecież wiem:)
                                    • Gość: samanta Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:35
                                      W poniedzialek zostaje bezdzietna matka i ...sama nie wiem jak wykorzystac wolny czas. Chyba bede
                                      latac i randkowac nadrabiajac za caly rok,o!:)
                                      • Gość: Crimen Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:38
                                        Tylko wyhamuj przed piątym:)))
                                      • Gość: hm Re: WAKAAAAACJEEE!!!!:)))) IP: *.pozn.gazeta.pl 21.06.02, 14:39
                                        szczesciarooooooooo!!!!
                                        swiat nalezy do ciebie:)
                                        • Gość: samanta oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:42
                                          ze przed 5 tym wyhamuje ale tyle tylko ,zeby wytrzezwiec jako tako na 6 go:)
                                          • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:45
                                            Pijaną też Cię mogę wieźć.Będziesz mi śpiewać całą drogę:)))
                                            • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:48
                                              Spiewac to pol biedy ,gorzej jak zaczelabym ci rzygac w szerszeniu:))))
                                              • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 14:53
                                                Na wszystko jest sposób.Zastosowalibyśmy wariant Kosinskiego:)))
                                                • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:54
                                                  ni ma zadnych wariantow ! Worek pod rylo i bulgotalabym ci nad ucham.czyz to nie podniecajaca
                                                  perspektywa?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:01
                                                    Zawsze mnie podniecasz, a wariant Kosinskiego to worek założony troszeczkę
                                                    inaczej.Zabawa jest przednia, mówię Ci:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:03
                                                    skoro cie tak to rajcuje to moge puscic pawia ostatecznie;))) O worku zapomnij;)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:09
                                                    Bez worka już nie jest tak zabawnie.Kiedyś widziałem jak panienka topiła się we
                                                    własnym pawiu w masce pgaz:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:11
                                                    alez ja nic na ryjek nie ubiore.bede pawic w dal!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:26
                                                    Oczywiście.Myślałem tylko o założeniu woreczka na głowę i już możesz pawić w
                                                    dal:))):-*
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:29
                                                    cos siem tak przyczepil do tego woreczka? Paw w dal bez woreczka a pozniej dam ci buzi,hahahaha!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 15:37
                                                    I myślisz że się przestraszę?Najwyżej oddam Ci pawia:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 17:14
                                                    i tacy sa faceci! najpierw mowi co innego a pozniej kce mnie obrzygac! ;)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:40
                                                    Nie obiecuj sobie za wiele.Wiesz że jestem bardzo opanowany:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:46
                                                    Blahahahahahahaha!!!!!!!!!!!:))))))))) wiem!od razu przypomina mi sie ta kurewska zadymka na drodze
                                                    zakopane-koscielisko , moja wscieklosc i twoj dobijajacy spokoj! Ze ja ciem wtedy kurwa nie zabilam
                                                    to sama siem dziwie!!!!;))
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:50
                                                    To był Twój instynkt samozachowawczy.Do kogo przytuliłabyś się na tym
                                                    mrozie? :)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:51
                                                    instynkt samozachowawczy i owszem.kto kurwa wysiadal z samochodu i szukal drogi heee?
                                                    Zginalbys bez samci;))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 18:56
                                                    Chciałem Ci oddać kierownicę w łapki.To chyba ja straciłem instynkt:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 19:00
                                                    A tam !Poprostu wiedziales ze we mnie jedyna nadzieja juz pozostala i albo ja nas uratuje albo
                                                    zostaniemy w tym sniegu,o! :)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 19:03
                                                    Myślałem że zrobisz igloo:)))
                                                  • Gość: samanta Re: oczywiscie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 20:44
                                                    teraz to i ja moge sie juz z tego smiac ale wtedy mysli mialam mordercze;)
                                                  • Gość: Crimen Re: oczywiscie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.06.02, 20:53
                                                    Właśnie obrabiamy Ci dupę z Pomcią:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka