Gość: vera IP: *.se.com.pl 06.09.01, 09:58 do przytulania..., na dlugie jesienne wieczory...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: szukam misia IP: 212.33.74.* 06.09.01, 11:13 a co będzie jak trafisz na grizzly ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 06.09.01, 12:04 hmmmm, najpierw postaram sie wyczuc co to za mis.., a jesli sie pomysle to moze da sie uglaskac...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 06.09.01, 12:05 ups.., oczywiscie mialo byc jesli sie pomyle.... no i licze na to ze u nas grizzly nie wystepuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: szukam misia 06.09.01, 23:09 a co bedzie jak mis sie znudzi, pojdzie w kat, czy wydlubiesz mu oczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 07.09.01, 10:26 jesli to bedzie taki najukochanszy mis to nigdy sie nie znudzi.... to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: szukam misia IP: 193.227.223.* 07.09.01, 10:45 Gość portalu: vera napisał(a): > jesli to bedzie taki najukochanszy mis to nigdy sie nie znudzi.... > to niemozliwe... koniec koncow, jak mowia spadachroniarze nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko takie co zajmuja troche wiecej czasu :-))))))))) no i ja mowie wszystkim fachowcom od remontow, jak kresle przed nimi moje chore wizje lazienki, ze nie ma rzeczy nie mozliwych - oni uprzejmie kiwaja glowami - i mowia ze to oczywiscie kwestia ceny mi sie misie znudzily - taka zyzn pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 07.09.01, 11:30 pewnie masz troche racji, ale trzeba sie postarac zeby misio sie nie znudzil...., przeciez zycie jest takie ciekawe - szczegolnie we dwoje.. samej smutno..., ale widze ze chyba moje poszukiwania nie przyniosa efektu :-(((( chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: szukam misia IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 07.09.01, 11:35 nie chlipaj! zawsze pozostaje Ci Mis o Bardzo Malym Rozumku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 07.09.01, 11:45 :-)) uwielbiam misia o bardzo malym rozumku,, i mozna z nim zjesc male co nieco.... a potem pobrykac...;-) ech to z tygrysiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: szukam misia IP: 193.227.223.* 07.09.01, 11:58 Gość portalu: vera napisał(a): > :-)) uwielbiam misia o bardzo malym rozumku,, i mozna z nim zjesc male co > nieco.... a potem pobrykac...;-) ech to z tygrysiem... no i wyszlo szydlo z worka mowilas ze chcesz misia do przytulania a ty go chcesz do jedzenia ?!!!! wszystkie misie slyszac ze sa potrzebne do jedzenia uciekaja bo lekko dewiancka to sklonnosc do bycia schrupanym nawet w tak pieknych usteczkach :-)))))) polecam haribo one sie tylko kleja - nie uciekaja jak zmienisz zamiary napisz bachuu@gazeta.pl pozdr dla misiow FUTURA JEST NASZA !!!! tygrysek stoi obok i bryka bo coz innego moze robic jak misia jedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 07.09.01, 12:05 no cio TY... ja nie chce zjesc misia!!! wole zjesc pyszna kolacje z misiem.. powtarzam z misiem:-) a tygrys niech lepiej nie bryka;-) ps. haribo faktycznie dobre:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: szukam misia IP: *.mst.gov.pl 07.09.01, 12:11 misie enerdowskie polecam :) haribo są takie banalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: szukam misia IP: 193.227.223.* 07.09.01, 12:12 fe jaki mis zgodzi sie byc kanibalem nawet w tak uroczym towarzystwie jak twoje zeby na kolacje przepysznie slodkie haribo jesc ? moze jakies inne propozycje na menu ? aczkolwiek jak mowia tygryski gdy nie brykaja niewazne co robimy (brykamy ) wazne zeby to robic (brykac )razem ale zeby od razu pobratymcow spozywac ? moze peknijmy balonik ? uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 07.09.01, 12:20 Gość portalu: bachuu napisał(a): > fe jaki mis zgodzi sie byc kanibalem nawet w tak uroczym towarzystwie jak > twoje zeby na kolacje przepysznie slodkie haribo jesc ? oczywiscie:-) kto widzial,zeby jest haribo na kolacje????, co najwyzej na jakis marny deser:-) a inne menu.. pyszna chinszczyzna, szalone fondue... no sama nie wiem... > aczkolwiek jak mowia tygryski gdy nie brykaja > niewazne co robimy (brykamy ) wazne zeby to robic (brykac )razem > ale zeby od razu pobratymcow spozywac ? > moze peknijmy balonik ? > uklony hmmm, chyba lepiej nie pekacic balonikow.. to sie moze zle skonczyc;-) ale brzmi.. niczego sobie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ironia Re: szukam misia 07.09.01, 21:44 Gość portalu: vera napisał(a): > do przytulania..., na dlugie jesienne wieczory...... czy moze byc z wyprzedazy? z naderwana lapka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 10.09.01, 16:20 a kto Ci taka krzywde biedny misio zrobil? moze mozna jeszcze naprawic...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: szukam misia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:50 Jestem prawdziwym niedźwiedziem, który uwielbia wspólne kolacje z winem i przy świecach. Nie zawsze co prawda jestem skłonny do przytulania, ale każdy ma swoje dobre i złe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: szukam misia 08.09.01, 04:21 prosze Panstwa oto mis, mis jest bardzo grzeczny dzis.. dlaczego sie smucisz, zobacz ile misiow,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: szukam misia IP: 195.94.206.* 10.09.01, 16:49 a chętnie podasz łapę? mackie napisał(a): > prosze Panstwa oto mis, mis jest bardzo grzeczny dzis.. > dlaczego sie smucisz, zobacz ile misiow,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 10.09.01, 16:18 hmmm nio troszke misiow sie odezwalo.... tylko jak sprawdzic ktory to TEN wlasciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: szukam misia IP: 213.77.81.* 10.09.01, 16:22 Gość portalu: vera napisał(a): > hmmm nio troszke misiow sie odezwalo.... > tylko jak sprawdzic ktory to TEN wlasciwy? najlepiej po kolei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: szukam misia IP: *.se.com.pl 10.09.01, 16:25 ... :-) ale od ktorego zaczac.... i tak wszyscy pewnie gdzies daleko na drugim koncu POlski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie Re: szukam misia IP: *.ports.pol.pl 22.09.01, 02:37 ja jestem mis z warszawy, otatnio byl spor o wybieg ,ale teraz wszystko ok lapki tez wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: szukam misia 10.09.01, 18:18 jesli ciagle szukasz - jestem czy jestes niedzwiedzica do pary dla misia? Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: szukam misia 10.09.01, 18:29 Gdybys chciala przytulic sie do brynatnego misiego futra, w realu czy tez wirtualanie pisz na bigda@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek Re: do Bigdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 19:53 to w końcu chudzielec z ciebie czy miś przytulanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigda Re: do Pączka IP: 10.0.0.* / 212.160.117.* 10.09.01, 20:17 TRoche chudzielec, ale z czasem przybieram na ciele. POza tym lubie sie przytulac Odpowiedz Link Zgłoś
wodnikjaqb Re: szukam misia 22.09.01, 14:48 hmmm witaj! a co bedzie wiosna? czy misio dostanie eksmisje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: szukam misia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 23:35 TO SIE DO MNIE ZGLOS, JA CIE PRZYTULE Odpowiedz Link Zgłoś