gph 11.04.05, 12:22 z Bielskiem Białą. nono.. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boldhead ej złośniku, złośniku... 12.04.05, 11:19 no rzeczywiscie poniósł sromotną klęskę 0:4 i dlatego przy najbliższym spotkaniu, obiję Ci twarz w obronie swojej drużyny, w imię pojednania oczywiście... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ej złośniku, złośniku... 12.04.05, 11:21 z Bielska mam jedynie połowicę co nie jest kibicem. no, ale w imię pojednania... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead wlasnie w imie pojednania.... 12.04.05, 13:42 to teraz takie modne, szczegolnie wypaczone... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wlasnie w imie pojednania.... 12.04.05, 14:49 boldhead napisał: > to teraz takie modne, szczegolnie wypaczone... ale chyba nie masz zamiaru wcześniej splątać hm.. szalików :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sabba a bayern 13.04.05, 10:25 wczoraj wygralo z chelsea ale pozegnalo sie ze kstraklasa czy czyms innym nie wiem dokladnie ale jeki przezd TV byly wielkie... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a bayern 13.04.05, 10:34 sabba napisała: > wczoraj wygralo z chelsea ale pozegnalo sie ze kstraklasa czy czyms innym nie > wiem dokladnie ale jeki przezd TV byly wielkie... z Ligą Mistrzów droga kobieto ;) się pożegnali. a jęki być powinny. brakło... niewiele. jak rzadko kibicowałem niemieckiemu klubowi no, ale radzieckie pieniądze znów górą :DD Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a bayern 13.04.05, 11:33 no mowie przeciez: z Liga MIstrzow:)) Ale dziekuje za objasnienie:) a co z tymi radzickimi pieniedzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Chelsea 13.04.05, 11:42 to klub Romana Abramowicza rosyjskiego mylionera wybulił na to kileś tam - set milionów funtów noi zakupił tego bufona Mourinho zapewne za mało to, żeby wzbudzac niechęć, niemniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Chelsea 13.04.05, 11:50 pilkarskie konekcje straszna rzecz. a oto z czego znane jest moje miasto tak od sportu abtsrahujac (wlasnie przegladam wyborcza) serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2648565.html Odpowiedz Link Zgłoś
gph no cóż. 13.04.05, 12:03 śmiem podejrzewać, że naturatrzyma na nas jeszcze niejeden bicz. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no cóż. 13.04.05, 12:10 sabba napisała: > natura? Ma sami skrecamy sobie te biczyki:) ja nic nie skręcam. nawet jointy zarzuciłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no cóż. 13.04.05, 12:17 sabba napisała: > to tak w ramach masochizmu. te biczyki:) jak następnym razem odwiedzisz Kraków, to zabierz ze sobą. z pewnością znajdzie się ktoś chętny, zeby ich na Ciebie użyć. z przyjemnością dla masochistki :D Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: no cóż. 13.04.05, 12:24 taaak?? a znasz takich co by chcieli uzyc??? no prosze prosze....:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no cóż. 13.04.05, 12:52 sabba napisała: > taaak?? a znasz takich co by chcieli uzyc??? no prosze prosze....:) znam wielu takich, co by sobie chcieli poużywać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: no cóż. 13.04.05, 13:11 a co was tak wzięło na rozmowy o futbolu? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph musi częściej Beł.. przegrywać 14.04.05, 12:37 świadomosć futbolowa w narodzie wzrośnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead przestań bo mi agresja w imię pojednania 14.04.05, 15:06 rośnie... :) nie moze przegrywac bo musi wejsc do I ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: przestań bo mi agresja w imię pojednania 14.04.05, 16:08 boldhead napisał: > rośnie... :) > nie moze przegrywac bo musi wejsc do I ligi. ja bym tam wolał Szombierki Bytom :D (czy jakóś tak się nazywały.) Odpowiedz Link Zgłoś