Dodaj do ulubionych

...... Pamiętniczki bohaterów MJM .......

• gianni_vonsacze Re: Janina - Nożycoręka 27.04.05, 12:35
      Oh, znowu czuję się młoda!!! A to wszystko za sprawą pana Nowickiego, mojego
      nowego absztyfikanta - człowieka kulturalnego, z nienaganną kindersztubą i
      naderwanym rwem kulszowym. Wczoraj przysłał mi kwiaty przez posłańca. Posłaniec
      zrywał je podobno w stawie parku Gródkowskiego - niczym Toliboski Józef w
      NOCACH I DNIACH. Tak podejrzewam, bo chłopiec, który dostarczył te kwiaty był
      zmoczony od pasa w dół. Poza tym pan Teodor mówił, że NOCE I DNIE to jego
      ulubiony film... Jakie to romantyczne!!!
      Dzisiaj mam się spotkać z panem Teodorem na gadu-gadu. Całe szczęście,że
      komputer w przychodni posiada podłączenie do intenetu - inaczej nie mielibyśmy
      kontaktu przez te 4 godziny, które jestem w pracy. Ma do mnie napisać równo o
      godzinie 13, pod nickiem Teo65do_wziecia. Poza tym zrobił już rezerwację na bal
      sylwestrowy, na który się wybieramy do Gródkowskiej restauracji Bohema. To ma
      być bal maskowy - doprawdy nie mam pomysłu za co się przebrać?? Może za
      chryzantemę??? Albo za konewkę???
      • feber Re: Janina - Nożycoręka 27.04.05, 12:37
        swietne Gianni
        a sygnaturka przednia :)
        • aga_ata Re: Janina - Nożycoręka 27.04.05, 17:00
          Brakowało mi tego :)
    • dzidzia_bojowa Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 09.05.05, 09:04
      wyciągam do góry , coby Gianni, gdy się wreszcie pojawi(!) nie musiał długo
      szukać. A propos, no co jeeest? Gdzie jest? chory?
      • monia515 Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 09.05.05, 11:54
        dzidzia_bojowa napisała:

> wyciągam do góry , coby Gianni, gdy się wreszcie pojawi(!) nie musiał długo
        > szukać. A propos, no co jeeest? Gdzie jest? chory?
        • feber Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 09.05.05, 13:21
          tez widzialam - zastanawiam sie czemu tam;)
          • around_the_sun Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 09.05.05, 18:08
            podbijam wątek z wielką nadzieją, że Gianni wróci, że nas nie opuści, że
            jeszcze coś dla nas napisze, że... aż łezka się w oku kręci. No właśnie Łezka,
            a Tyś gdzie???
            • gregorz Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 10.05.05, 09:35
              Gianni napisale ale na forum seriale :((
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=17281724&a=23714308
              • ganja_luki Re: ...... Pamiętniczki bohaterów MJM ....... 10.05.05, 14:35
                No i generalnie chyba się tam już przeniósł z całym kramem...
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=23713855
                • romana_polka Parrot-boy 10.05.05, 21:19

Łoł, wreszcie powiedziałem mojej mam, że nie chcę wracać do juesej.
                  Wszystko sobie przemyślałem, men. Przecież nie mam tam już nic do roboty.
                  Wszystkiego się już nauczyłem, jea. Englisz langładż aj hef in lytyl fynger.
                  To nic, że starzy wybulili już kaskę na następny semester. Na łajt tresz nie trafiło. U nich hajsu jak ajsu. A tu się teraz tyle dzieje.
                  W tyle spraw mógłbym się wfakować.
                  Mader z faderem się wreszcie spiknęli. Old men nawet wsadził jej niu bejbi w ten,
                  no... no brzuch. Cziken! Zapomniałem jak to jest po englisz. Dozynt meter, enyłej.
                  Przecież starzy w takiej sytuacji nie poradzą sobie beze mnie. Noł łej.
                  Muszę przypilnować żeby mama znowu się nie rozmyśliła i nie wystawiła taty do łinda.
                  Wprawdzie ten madafaka, Jacek jest u niej definitywnie finiszed, ale ten dziwny
                  tjulip Rafał wciąż się kręci po horajzonie. Więc nie ma mowy żebym gdzieś teraz
                  wyjechał. Muszę trzymać oko na tym pulsie.
                  • humprey_bogart Re: Parrot-boy 11.05.05, 09:26
                    baj de łej, z moim super engliszem będę naprawde kól w polskiej skól, suczki
                    będą mnie kochać, oł je, lajf is fantastik.
                    • dzidzia_bojowa Re: Parrot-boy 11.05.05, 09:41
                      inglisz ma w małym palcu, on little finger, po pół roku się nauczył! Zdolna
                      bestia, inni się uczą pięć lat i cały czas się muszą uczyć, bo jak nie to
                      kaput, tzn ni huhu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka