Dodaj do ulubionych

PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.06.02, 08:45
Czort przełożył imprezę u siebie, ale wczoraj naród warszawski zgodnym głosem
zarządał zabawy w ten piątek. Tak więc zapraszam wszystkich 28 czerwca o
godzinie 20-tej w moje skromne progi z jedzonkiem i napitkiem, a Motor ma mieć
róże obowiązkowo :)))
Proszę się zgłaszać szybciutko, usprawiedliwienia nie będą przyjmowane :)
adres dostępny jest mailowo laelia@wp.pl
Obserwuj wątek
    • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 08:49
      To jakaś dyskryminacja - dlaczego tylko ja?
      Może wszyscy?
      Albo choć co drugi?
      • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 08:53
        to moja impreza i mogę sobie dyskryminować kogo chcę :)
        • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 08:55
          Coś Ci leży na żołądku?
          • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 08:59
            nie, lubię róże :)))
            • kitek1 Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:05
              tym bardziej trzymane,
              w wydechowej motorowej rurze:)
              • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:08
                trzymane w kociej łapce też by mi się spodobały :)
    • saqqara Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:01
      ze mna jak z dzieckiem, wiesz jak jest, byc bede:))

a jesli chodzi o kwiaty od Motora... nie liczylabym, fcale a fcale;)))
      • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:03
        ale pomarzyć mogę :)
        • saqqara Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:05
          a i owszem:)))
      • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:41
        saqqara napisał(a):

> a jesli chodzi o kwiaty od Motora... nie liczylabym, fcale a fcale;)))

A Tobie co się stało?
        Czy ja kiedyś przychodziłem z pustymi rękoma?

• saqqara Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:51
          z pustymi nie, ale czy byly w nich kwiatki?
          • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 10:57
            saqqara napisał(a):

> z pustymi nie, ale czy byly w nich kwiatki?

Zapytaj Czorta
            • saqqara Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:23
              a to Czortowi obiecales kwiaty za sprawdzenie miejsca na grill??? ciekawe...
              • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:37
                Oj kobiety, kobiety - będę pamiętał w piątek by wykupić kwiaciarnie
    • Gość: onlyania Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 09:51
      juz zamowilam specjalnie dla cie laelio tone cukru i dwie tony ogorkow, zebys
      miala czym zakaszac....
      powiedzieli ze mnie dadza tylko poltorej tony ogorkow, a te pol zebym sobie ze
      smietnika wygrzebala.....
      moze byc?????
      jak znajde przy okazji jakies zgnile kartofle, to i spirytus bedzie, a jak nie
      to nie!!!!
      • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 09:57
        ogórki z cukrem? Bardzo dobrze, to przyciągnie Czorta na 100% :)
        a bimber to się upędzi do piątku, czy mamy te kartofle wcinać na surowo?
        • Gość: onlyania Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:08
          no bimber to przeca rodzinna tradycja u mnie jest....
          jak ociec se poje pifka i w drzemke z pluskawi pojdzie, to sie napedzi
          troche....mam nadzieje ze nie spartole, bo mnie ociec z rodziny wypisze...
          a tak poza tym to ty uwazaj, i nie szantazuj mnie tam pocichu, bo wszystko
          ujawnie w odpowiednim watku!!!!!
          • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:47
            only, nie możesz wydać wszystkich moich mrocznych sekretów :)
            • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:50
              I kogo ty chcesz z siebie zrobić Kwiatuszku?
              • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:56
                jeszcze nie zdecydowałam, masz jakieś propozycje? :)
                • Gość: onlyania Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:58
                  moze storczyka z pawika?????
                  :)))
                  • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:11
                    kaktus?
                    • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:28
                      krzew ciernisty
                      • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:32
                        sie znaczy róża?
                        • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:56
                          jakiś Ty jednak domyślny :)
                          • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:58
                            to jeszcze Ci potrzebny ptak
                            • mathildae Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 13:08
                              ptaka ma Saqqara i zdecydowanie powinna Ci go odstapic, bo inaczej grozi to
                              rozpadem pozycia;)
                              • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 13:37
                                Mathi, lepiej napisz, czy będziesz :)
                                • saqqara Mati nie ma co kombinowac... 25.06.02, 13:40
                                  po wczorjaszym moze powiedziec tylko jedno: TAK!!!

• motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:28
                                to ma być ptak ciernistego krzewu - czy ten co o nim mowa spełnia wymagania?
    • Gość: mario2 Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:48
      Przyjde, jak zalatwicie gitare!

Laila zapodaj adres i dojazd na @
      • onlyania Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:04
        no wlasnie, laelia podala adres na wp, gdzie ponoc mozna dostac namiary na nia,
        probowalam wejsc, ale hasla nie znam.....
        laelio, czy bylabys tak dobra i podala tez haslo do tego konta na wp????
        :)))
        • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:34
          Only nie bądź za cwana, bo Ci ktoś betonowe butki sprawi :)
          • onlyania Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:38
            kapelusik tyz kcem...:))))
      • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:07
        wysłałam :)
        jak nie znajdę gitary to nie przyjdziecie? :(((((((
        • saqqara ja moge spiewac 25.06.02, 14:12
          kocie spiewy mam we krwi, wczoraj niektorzy juz slyszeli...;)))
          • motor Re: ja moge spiewac 25.06.02, 14:38
            ja raczej zatańczę przy zlewie
            • saqqara Re: ja moge spiewac 25.06.02, 14:42
              z krawatem?
              • motor Re: ja moge spiewac 25.06.02, 14:44
                być może - zazdrośnica
                • saqqara Re: ja moge spiewac 25.06.02, 14:45
                  byc moze - chcialbys
                  • motor Re: ja moge spiewac 25.06.02, 14:54
                    buć może - nie (to nie ładna cecha)
                    • saqqara Re: ja moge spiewac 25.06.02, 15:04
                      byc moze - niekotrzy uwazaja inaczej
    • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 08:10
      • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 11:09
        Jasminka powiedziała, że może przyjdzie
        • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:17
          No to kogo masz na liście?
          • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:22
            czort
            saqqara
            only
            jasmina(po pracy)
            ronja
            mathi
            M2
            motor
            i ja
            • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:28
              i niech mi kto powie, że to kobiety nie mają chęci do zabawy :))
              • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:29
                A Rayoff?
                • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:46
                  wyjeżdża :(
                  • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:47
                    To gnojek - zabić go siekierą
                    • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 12:52
                      nie możemy się trwale pozbywać facetów, jest Was za mało na forum.
                      Ale będzie miał piekło na ziemi :)
                      • saqqara Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 13:40
                        to pieklo to on juz ma! ze mna:)))
                        • laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 13:48
                          to dopiero pierwszy krąg :)
                          • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 13:49
                            Tak czy inaczej deficyt występuje
                            • mathildae Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 18:25
                              Mathi chce byc (tez po pracy) i chyba nie ma innego wyjscia
                              bo inaczej nici z dzieci!;)

ps. a Rayoffowi zrobimy siedem kregow piekielnych:
                              Saqqara bedzie pierwszym, ja drugim itd.;)
                              • Gość: leziox Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 26.06.02, 18:32
                                Podanie:
                                Uprzejmie proszem o wypicie manierki metanolu za moje zdruuffffko i rozpoczęcie
                                treningu przed wyjazdem na obóz szkoły przeżycia 20 lipca.
                                No i pijta dzieci,chlajta,siem dymajta,nie przynieście wstydu wujkowi.
                                • mathildae Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 18:37
                                  ta ktora wujka Lezia sisotrzenica jest, niech pamieta;
                                  jak przed polnoca nie bedzie w obycm lozku, to sie nie ma wujkowi na oczy
                                  pokazywac!
                                  ps. dobrze, ze mego wnusia nie bedzie. po takiej balandze, jaka sie szykuje,
                                  znowu zaczalny brac viagre;)

• laelia Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 08:04
                                    Leziu, chyba nie spodziewałeś się po nas nic innego :)))
                                    Sławek się zapowiedzieł być tyż :)))
                                    • motor Re: PSEUDOPARAPETÓWA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 08:24
                                      Niech żyją faceci z jajami!!!!
                                      Przecież potrzebuję wsparcia by poskromić te niewyżyte kobiałki
                                      • Gość: samanta jesli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:05
                                        ktos jest w posiadaniu helikoptera to prosze wskoczyc jutro po mnie to tyz siem zabawie u laelii;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka