Dodaj do ulubionych

świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :)

18.04.05, 08:45
I pierwsze co rzuca się na oczy moje - nie zmącone Okocimiem Palonym - to
zapowiedź, że w KLANIE pojawi się kolejny samiec, któremu zaczną wariować
hormony z powodu Agnes Lubicz!!!! Będzie to asystent Miszcze, który w jego
zastępstwie ma być czasowym Miszczem i zapoda Agnes - cytuję - 'niewyszukany
komplement, czym wywoła jej irytację' :)))
Czytam dalej... Herbatka i Żywiecka z Constaru na śniadanie (pięciokrotnie
oliwiona)
Obserwuj wątek
    • humprey_bogart Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 08:46
      brr, choć podobno oliwa bardzo zdrowa to jednak brr.
    • gianni_vonsacze Re: mjm 18.04.05, 08:48
      Chochoł Pavulon powita Nowy Rok w towarzystwie pana Dziduszko, który zapewni
      Chochołowi opiekę lekarską, gdyż ten rozłoży się na zapalenie płuc, po melanżu
      w Grabinie (huczne poprawiny w pubie).
      :)
    • dzidzia_bojowa Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 08:52
      Agnes, jak ta Merlin Monroł, rozpala męskie zmysły. Nie dają bidulce przejść
      spokojnie obok. Ach iluż niezaspokojonych pozostawiła ona, iluż w swym łożu
      miała a następnie nogą z łoża zepchnęła?! Jak ta Messalina plus Kleopatra plus
      wspomniana Merlin . Muszę to zobaczyć...
      • feber Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 08:54
        moze te ubrania Agnes dzialaja tak na facetow? albo jakies feromony czy cus?
        • mozambique Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 10:16
          Agnes reprezentuje nowy gatunek kobiet : Ta Co Musi Robić Duże Kroki - żeby
          przekraczać bezkolizyjnie te wszystkie męskie zwłoki ścielące sie jej do stóp.
          Jej poprzedniczką była niejaka Eliza , zameldowana czasowo w Rivombrozie, a u
          nas : Stefcia Rudecka. Mozemy złożymy sie na jakieś cwiczenia streczingowe dla
          biednej Agnes , bo jeszcze nam zakwasów dostanie , co ?
          • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:51
            napisali coś o NW?
            Coś mi się obbiło, że Hoffer Marty gwałciciel odzwiedzi ją na chacie nawet ;)
            A w sprawie wędlinki z Constaru - widzieliście wczoraj tego księdza w Pod
            Napięciem? huehue ;)
            • lezka_z_posen Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:54
              kazzol napisała:

> napisali coś o NW?
              > Coś mi się obbiło, że Hoffer Marty gwałciciel odzwiedzi ją na chacie nawet ;)
              > A w sprawie wędlinki z Constaru - widzieliście wczoraj tego księdza w Pod
              > Napięciem? huehue ;)

że Wrony tam pracownicy Constaru nie ukamienowali,to cud,lincz był naprawdę
              blisko;)
              ksiądz był wporzo-13 lat biedni wędliny z Constaru jedzą i nikt się nie otruł;)
              • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:59
                od razu przypomiała mi się akcja z innym kiełbasianym baronem - senatorem
                Stokłosą ;)
                Wrona to się wczoraj wczuł w tego zjadacza zielonych kiełbasek ;)
                • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:03
                  Stokłosa jednak miał puszczane wąty, że środowisko truje - co do świezości itp
                  rzeczy chyba tam zarzutów nie było.. Zresztą jadam habas właśnie od Heńka i mi
                  smakuje - parówki a'la Gianni wychodzą mi od zawsze boskie z sortu Stokłosy :)
                  • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:12
                    no no ;)
                    Ale identyczna była demonstracja.Nazwozili ludzi, dali im identyczne
                    transparenty i kazali drzeć ryja ;)
                    Koleś z TVP miał identyczny młyn jak Wrona wczoraj ;)
                    Mam kumpla co w Polmosie w Starogardzie robi.Jak raz zobaczył co pijemy, zabrał
                    i wylał hehe ;)
                    • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:16
                      Starogardzka w moim ulubionym mini-markecie 'U Blusa' najlepiej z gorzały
                      schodzi - bo najtańsza chyba jest (setki idą w największej ilości). Ja raz ją
                      kupiłem - połakomiłem się na cenę, ale smakowo faktycznie to taki 40% Constar..
                      • lezka_z_posen Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:24
                        gianni_vonsacze napisał:

> Starogardzka w moim ulubionym mini-markecie 'U Blusa' najlepiej z gorzały
                        > schodzi - bo najtańsza chyba jest (setki idą w największej ilości). Ja raz ją
                        > kupiłem - połakomiłem się na cenę, ale smakowo faktycznie to taki 40%
                        Constar..

bo główną bazą dla droższej gorzały są dorodne pyry z pól wielkopolski,a te z
                        dolnej półki produkowane są z obierek po pyrach;)
                      • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:25
                        U mnie chłopaki z okolicy jak mają więcej floty piją Krajową albo Z Czerwoną
                        Kartką ;)
                        A Starogardzka - tak jak piszesz ;)
                        • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:41
                          W ogóle to ostatnio przeglądając ofertę Selgrosu z działu do którego koncesja
                          jest potrzebna ;) to byłem w szoku, że aż tyle rodzajów gorzały jest, tzn. nazw
                          konkretnie... Ja tam mam trzy marki, których się trzymam i finito (Absolwent,
                          Żołądkowa i Balsam Pomorski [Dębiński]. Zresztą, gorzałę pijam od święta -
                          browar za to w ilościach większych (do PPPP mógłbym należeć - btw - szkoda, że
                          tej partii już nie ma... Kris Plagiator do niej chyba należał swego czasu...
                          • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:50
                            Balsam Pomorski i Przepalanka Krakowska - jak dla mnie, to jedne z większych
                            szitów jakie w ustach miałem.
                            Jak już mam pić gorzałę, to Luksusowa tylko wchodzi w rachubę.
                            A Kris, to w ławach na Wiejskiej przecież zasiadał! ;)
                            • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:55
                              Balsam jest dobry cenowo ;)
                              Z browarów jak stoisz?? ;)
                              Swego czasu - jakieś 6 lat temu - jak kanikułę spędzałem nad morzem, niedaleko
                              Danzigu - to Gdańskie pijałem w sporych ilościach (nawet git było) - 'plebs'
                              pijał tam w dużych ilościach czarnego Specjala :)
                              • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 14:56
                                no, ale od 9 lat jestem wierny dla Kaperka (wcześniej Kaper Królewski, teraz
                                samo Kaper) - a to od Was z Danzigu pierwotnie było chyba...
                              • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 15:04
                                Z wybrzeżowymi browarami jest cieniutko. Specjal nam chyba tylko został, bo
                                zlikwidowali Gdańskie i Heweliusza (może jeszcze gdzieś chodzi, ale nie
                                spotkałem).Jak dla mnie, to Specjal czarny jest jednym z lepszych
                                browarków.Wyrobił się ;)
                                Normalnie Tyskie pociągam, chociaż ostatnio Żubr mi podpasił.
                                • kazzol Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 15:09
                                  Kapera, to teraz chyba w Elblągu robią.
                                  Ale z tego typu, to dobry jest Koźlak z browaru Amber ;)
            • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:54
              Hoffer Marty gwałciciek istotnie - złoży kurtuazyjna wizytę na Wspólnej -
              wcześniej zaczai się także na Hoffer Martę pod jej koledżem i tam będzie ją
              namawiał do tego, by się zabawili, to znaczy bzyknęli się po prostu (ma tupet
              gościu, nie ma co!!). A jak się zjawi na Wsplnej to Hoffer Roman zachwycony nim
              będzie i zadowlony, że ten fajfus Filip już w odstawkę poszedł...
    • ariwederczi Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:49
      Dali artykuł o "LOST", ale napakowali w nim tyle błędów (i kilka niepotrzebnych
      spoilerów), że szkoda czytać...
      • gianni_vonsacze Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 13:53
        ariwederczi napisał:

> Dali artykuł o "LOST", ale napakowali w nim tyle błędów (i kilka
        niepotrzebnych
        >
        > spoilerów), że szkoda czytać...

ja ŚS nie czytam - ja przeglądam ;)
        Seryjnie to tylko streszczenia czytam i listy od Czytelników (to jest mocna
        rzecz!!). Jedyne zastrzeżenie do tej gazety to marnowanie stron na latynoskie
        pierdy i postery z gwiazdami tamtych seriali - zamiast np. dać Chochoła
        leżącego pod Asconą z płomieniami... ;)
    • czesia-z-butiku gianni-pytanko 18.04.05, 15:38
      przepraszam,że tak nie na temat zupelnie,ale powiedz mi nio kochany,tak Iza,to
      jakaś Twoja milość skryta,albo jawna?
      bo tak się od jakiegoś czasu zastanawiam
      • dark.raven Re: gianni-pytanko 18.04.05, 17:42
        wlasnie przeczytalam uwaznie....
        nie wiem czemu zawsze myslalam ze ukochany Isaury to Leoncio...ale pewnie mala
        bylam i nic juz z tego nie pamietam:)

najbardziej mi sie podobal artykul o milosci uczennic do nauczycieli...jest
        taki zyciowy...tylko zapomnieli doczepic tam Klanowego watku Krysi i
        Vujkowica:P to chyba tez z tej samej beczki no nie?

a rozwalilo mnie spekulowanie o romansie Tamary i Lukasza
    • dama_karo Re: świeżutki numer ŚWIATA SERIALI :) 18.04.05, 19:35
      O Papudze coś jest? Bo ja czekam z zapartym tchem na rozwinięcie tych ciążowych
      rozmówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka