romana_polka 18.04.05, 21:02 Nawet Łowicka nudnawa była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:05 za to przygotowania do srodowego wystepu byly ciekawe;-))) Bracia brekdensowali w dresach:D Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:07 A owad ćwiczący talię to co?? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:09 właśnie miałam to napisac - kulisy były ciekawsze niż odcinek.chochoły wywijały aż miło! trzeba koniecznie ten specjalny programik obaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:10 a ten choreograf Czajkowski to tez calkiem niczego;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:14 pewnie gej,jak już facet mniam mniam to zaraz się okazuje że go kobitki nie kręcą :( Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:31 a najgorsze był fragment z janinką czy jak jej tam, ktora dziekowala najpierw maryji 100 godzinn za rpasce, potem mowila o tym co myslala, a potem jeszcze ten szalik, lzy wzruszenia w oczach i ogolne wzniebowziecie, bo koles zdjał z klamki szalik i wział. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:35 no, straszne to było i ciagnęło sie w nieskończonośc Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:45 na janince i jej siostrzyczce poszlam do kibelka - a to rzadko na emce sie zdaza Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:44 Wy sie tu nabijacie z szalika i jej wlascicielki, a moze to byl jakis symbol, ktorego my nie zrozumielismy??? :-) Ja Wam mowie, od tego szalika zacznie sie kolejny wielki romans... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:46 niech i bedzie, ale czy ty placzesz ze zwruszenie, rozswietla cie jasność wiekuista a anielskie chóry ci w uszach śpiewają, gdy ktoś po prostu podniesie rzecz którą zgubiłaś, i to w dodatku nie da tobie tylko kolezance z pracy? :) tzn przepraszam. wspaniałej cudowtówrczyni która uratowała życie janinie. kiedy będzie odcinek bez polgodzinnego dziekowania janiny (ona ma jakas ksywke na forum? bo jakos nie wyłapałam jeszcze)? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:47 no tak Janina i facet od szalika to będzie big love!!!! W kulisach jakiś czas temu było... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:47 Toż to już dawno wiadomo, że będzie romans. Kulisy jak zwykle przegapiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:47 o romansie to my juz dawno wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:50 A ja o romansie nie wiedzialam. Dzis ten szalik mnie natchnal;-) I kto by pomyslal, ze zwykly szalik okaze sie tak wazny;-) Ja tam po zgubie nie placze, ale tez i moje zycie to nie je naciagany serial;-) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:50 Janina ma ksywke Nożycoręka,choc nie wiem dlaczego,może mi ktoś wyjaśni przy okazji A Lubaszenko to po dzisiejszym odcinku Szalikowcem może zostac Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Wielki zieeew czyli dzisiejsze MjM 18.04.05, 21:53 Niezłe,niezłe... Ona Nozcoręka,bo może ma chude ręce?? Też nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina ksywka Janiny 18.04.05, 23:03 ja sie tylko domyslam, ze ksywka byc moze sie wziela od tego ze Janina ciagle w tym ogrodzie swoim cos mieszala, jak Edward Nozycoreki(pamietacie jakie porobil cuda) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: ksywka Janiny 19.04.05, 10:25 ale tej swojej wiedźmowatej siostrzyczce przynajmniej sie postawila. A to nam Janinka hardzieje Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ksywka Janiny 19.04.05, 10:26 narowi się. Trzeba będzie ją zastrzelić !!! Odpowiedz Link Zgłoś