dyzio_gwalciciel 19.04.05, 10:07 Nie wiem czy sie nie przeslyszalem wczoraj, ale Maryja walnela wczoraj u Luckow tekstem "Bede musiala zrobic prawo jazdy, albo Krzysztof kupi mi jakis maly samochod". Ktos slyszal to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:08 ja! i zastanawialam sie nad logika :) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:10 a moze mialo byc ..."albowiem Krzysztof kupi mi"...?? a moze ..."ale!! Bo Krzysztof kupi mi"... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:09 Może MAŁYM SAMOCHODEM po Gródku bez prawka wolno powozić? Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:10 Nieźli jesteście, chyba mało uważnie oglądałam. :) Muszę dziś to w powtórce usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:12 Może powiedziała "Będę musiała zrobić prawo jazdy, a bo Krzysztof kupi mi jakiś mały samochód" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:14 Nie. Rzekła tak jak na wstępie. Albowiem Marja ma TAAAKĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ DYKCJĘĘĘĘĘEEE, że trudno nie usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:16 też sie zastanawiałam o co jej chodzi. prawka nie ma, ale jak samochód będzie miała od Krzysia to po problemie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:17 gocha221 napisała: > też sie zastanawiałam o co jej chodzi. > prawka nie ma, ale jak samochód będzie miała od Krzysia to po problemie:-) moze santana będzie robił za szofera??:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 10:25 A zwróciliście uwage na ich droge powrotną? "Jedźmy tedy, bo to ładniejsza droga" ( a ciemno jak w dupie) Potem zauważyli piękną ziemie na sprzedarz - była cudowna - co z tego że nic nie było widać chyba że ja slepa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
naheli Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 11:21 Z tym prawkiem to też sie zastanowiłam, bo ona powiedziała chyba, że musi zrobić prawo jazdy, "no chyba, że mi Krzysiek jakieś małe auto kupi". Tez nie kapuje, gdzie tu logika, bezsens do kwadratu, no ale to Luz Maryja... I to "Krzysiek, tu jest nasze miejsce na ziemi..." normalnie łzę otarłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 11:25 a może to jest tak , ze jak sie w prywatnej przychodni pracuje, zastrzyki sie robi, wącha sie to co w tych fiolkach róznych jest, 8 tysiaków w palcach sie przelicza a farba drukarska szkodliwa , komputer właczony bez osłony przeciwpromiennej pół metra od twarzy sie ma to potem takie rózne synapsy w mózgu sie tworzą bez kontroli zupełnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 11:23 Pomme, nie jestes slepa.... chyba ze to zbiorowa slepota.... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 11:48 Ja też siedziałam z rozdziawioną gębą po tym tekście. Logika porażająca! Ciekawe kto piosał ten odcinek, bo był zdecydowanie bardziej kretyński niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 12:50 ..jak samochodzik mały to prawa jazdy nie trzeba...bo który policjant zauważy? taki melex np. ...niby dwuślad a jednak... za to na motorynki prawko trzeba mieć a niby jednoślad... życie w Grabinie skomplikowane jest... ale woogóle to u nasz ciekawie , szkoda tylko,że ciemno i niczego nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:04 przypomniało mi sie... a wy wiecie,że ja widziałem takie chochołowe auto w Gródku? jako żywo.. i teraz nie wiem co powstało dzięki czemu? to co jeżdiło , pod wpływem serialu czy odwrotnie... muszę spytać sołtysa...upss burmistrza... sołtys to na Grabinie siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:13 i swiatelka choinkowe juz w listopadzie sa zawieszane, zeby ludzie z miasta widzieli jaka ta wies "swiatowa"... adwent na kolorowo - a co! jk ludki ida na poranna msze, to maja ciut oswietlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:14 łooooł, prawie jak w LosAndżeles ...... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:16 bo u nasz nie ma latarni, sołtys zlikwidował żeby sodomy nie było i teraz te światełka prowadzą nas na roraty i inne nocne imprezy... to ułatwienie takie...dla ludności..znaczy się...a i zwirzynie lżej żeby wiedziała gdzie las się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:35 i kędy samotna Gosza z torebką gania ...... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ..bo u nasz w Grabinie.... 19.04.05, 14:44 kędy gosza? no jakto.. przez zboże...we wsi moskal stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:34 Moja koleżanka stwierdziła, że to pewnie było tak: "Krzysiek kupi mi jakiś mały samochód" i w domyśle "i prawko" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:37 gziczek napisała: > Moja koleżanka stwierdziła, że to pewnie było tak: "Krzysiek kupi mi jakiś mały > > samochód" i w domyśle "i prawko" :) a jaka pogoda w posen??bo za 1.45h wskakuje w banę i przyjeżdżam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:46 Pogoda przepiękna! :) Warto przyjechać - słońce świeci, ciepło w miarę, jest pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:48 gziczek napisała: > Pogoda przepiękna! :) Warto przyjechać - słońce świeci, ciepło w miarę, jest > pięknie :) ta, tyle, że jutro po 9 stopni a w nocy przymrozki... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:51 gianni_vonsacze napisał: > gziczek napisała: > > > Pogoda przepiękna! :) Warto przyjechać - słońce świeci, ciepło w miarę, j > est > > pięknie :) > > ta, tyle, że jutro po 9 stopni a w nocy przymrozki... to zrób coś,bo heca będzie jak przymrozi;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:52 Kretem nie jestem - cudów nie zrobię!! przyjdzie chyba się zalogować w domu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:53 gianni_vonsacze napisał: > Kretem nie jestem - cudów nie zrobię!! > przyjdzie chyba się zalogować w domu.. kamizelę od luckowej pożyczę w takim razie,żeby nie zmarznąc;)ma być zimno,ale słonecznie,więc może w słońcu będzie git:) Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:52 gianni "szerzysz defektyzm"! Ja podobnie jak Łezka pewnych temperatur nie przyjmuję do wiadomości. Może to w innych rejonach będzie zimno, u nas przygrzeje to ładnie będzie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 14:50 gziczek napisała: > Pogoda przepiękna! :) Warto przyjechać - słońce świeci, ciepło w miarę, jest > pięknie :) i tak ma być do końca tygodnia!bo to,ze w tv trąbią o 8 stopniach,to ja tego do wiadomości nie przyjmuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Prawo jazdy Luz Maryi 19.04.05, 15:24 Tym co mówią w pogodzie nie ma się co stresować...Jeszcze nigdy się nie sprawdziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś