Dodaj do ulubionych

no, no........

26.06.02, 22:14
Bystry mezczyzna + bystra kobieta = romans
Bystry mezczyzna + glupia kobieta = milosc
Glupi mezczyzna + bystra kobieta = malzenstwo
Glupi mezczyzna + glupia kobieta = ciaza
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: no, no........ 26.06.02, 22:21
      zgadza sie przez pewien okres byłam bardzo głupia.
    • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:22
      a ty corko jestes owocem czego?
      • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:24
        no dobra
        swieta mina + zboczony leziox = onlyania....:(((

duzo wam z tego nie wyszlo....:))))
        • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:28
          jak to nie? inteligentne, ladne, obrotne dziecko wyszlo - czego kurwa mozna
          wiecej pragnac???
          • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:30
            klona????
            • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:32
              a na chuj mi utro? ja juz mam lustro!
              • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:33
                no ale mojego klona.....
                • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:36
                  zaciezylas??? z kim???!!!!!!!!
                  • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:39
                    z facetem z forum....:(((
    • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 22:39
      Kurna, Only wyjaśniłaś mi pewien okres mojego życia:)))
      • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:41
        crimen ty jebany pedofilu, mojemu dziecku bachora zmajstrowales????
        • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 22:43
          Sądząc po tajnej części dokumentacji z parapetówy to jest możliwe.I co w
          związku z tym?
        • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:43
          a teraz nie kce uznac.....czepnal sie ze jak mnie ostatni raz widzial to ja
          wciaz dziewica bylam....:((((
          • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 22:46
            A już nie jesteś????
            • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:49
              a czy ja sie na tym znam....
              • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 22:54
                nie boj sie dziecko. nie wywinie sie skurwysyn. mnie babka zrobic??? mnie???
                zaplaci za to
                • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 22:57
                  bede musiala zmienic nicka na ania&baby...., juz nie bede only...:((((
                  • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:00
                    A co wy myślicie że to takie proste?Złapać faceta z ulicy i już się przyzna?
                    A może to niepokalane poczęcie i Bóg się nam narodzi.Nasza wiara potrzebuje
                    młodych.
              • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 22:57
                Ja też się nie znam.Minusia chyba zbyt pochopnie mianowała mnie seksuologiem:)))
                • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:00
                  a moze chociaz slub wezmiecie, co?
                  • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:01
                    nooooooooooooooooo...........:)))))
                    • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:02
                      crimen po wodke, obraczki, gozdzik w butonierke i do oltarza, ale to juz!!!!
                      mamusia kaze!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:09
                        Jescze teściowej nie poznałem
                  • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:02
                    A za co ma być wesele, skoro teść cały majątek w butelkach trzyma.
                    • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:03
                      jak polska polska, zawsze ziec flaszki zabezpiecza!
                      • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:08
                        Ja to tam pełne flachy zabezpieczę, tylko Only zostanie wywianowana całą
                        piwnicą pustych.Ale co tam, żyje się raz, pije się co dzien'.Każda okazja jest
                        dobra.
                        Po pijanemu to może znowu dam się zaobrączkować.
                        • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:10
                          z moja corka to dla ciebie zaszczyt. nie kazdemu los daje szanse wejsc do
                          takiej rodziny!
                          • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:12
                            Może na początek zostałbym przedstawiony rodzinie.Teścia i tak pewnie do
                            jutrzejszego ranka nie zobaczę.
                            • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:13
                              to sie przedstawiaj!
                              • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:14
                                matka, ale on ma takie nazwisko ze kurde, zostawie i po rozwodzie......
                                • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:17
                                  A czy teściu zostawi mi swój karton?Po ślubie gdzieś trzeba mieszkać.
                              • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:15
                                To może niech najpierw teściowa kaprawe ślepia przemyją, żeby mnie widzieć.
                          • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:13
                            no i nastepnie zostac z niej wykopanym, jak sie dziecko okrzci.....
                            • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:14
                              Rozwód to też okazja:)
                              • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:15
                                psy matki tez sie pewnie uciesza......
                                • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:18
                                  Mnie psy lubią.Zapytaj Flo:)))
                                  • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:19
                                    psy matki zawsze maja apetyt....
                                    • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:23
                                      A niech mają.Ja jestem nieapetyczny, za to Ty uważaj:)
                                      • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:27
                                        gdybys ty uwazal to by nie doszlo do zajscia.......
                                        • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:29
                                          Kurna, ja miałem uważać?Na co?Pisało na wannie że moja jest?Pisało.To po jaką
                                          cholerę właziła ze mną do wanny?
                                          • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:33
                                            jesli to cos na czym bylo napisane ze zarezerwowane dla ciebie jest wanna, to
                                            uwazaj na drugi raz jak bedziesz bral kapiel w "wannie" zeby cie ktos nie
                                            splukal......:)))
                                            • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:37
                                              To jakiś zazdrośnik chciał mnie wyeksmitować i złośliwie przełożył rezerwację z
                                              wanny na klopa:)))
                                              • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:41
                                                ale ty i tak sie zmyles....:))))
                                                • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:43
                                                  Dlatego wygląda mi to na spisek.To nie ja wkładałem Cię do śpiwora:)))
                                                  • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:48
                                                    no to kto mnie TAM wkladal....?????
                                                    :))))
                                                  • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 23:50
                                                    No przy tym to mnie nie było:)))
                                                  • onlyania Re: no, no........ 26.06.02, 23:51
                                                    mnie tez nie...:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:15
                                                    To zgadzamy sie na niepokalane poczęcie? :)))
                            • Gość: mina Re: no, no........ IP: *.turboline.skynet.be 26.06.02, 23:15
                              corus, morda na klodke. zostaw jakies niespodzianki malzenskie na potem:)))
                              • Gość: leziox Re: no, no........ IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 01:00
                                No to kurwa ładna rodzinka.Nie dość,że Mina zaraz po naszej zaprawionej
                                metanolem nocy spierdoliła w świat,rodząc w Holandii Only na polu z marychą,to
                                teraz jeszcze zięć półalkoholik i jeszcze go podczaszym zrobili idioci na
                                balange,a jakby tego było za mało,to niepokalane poczęcie chcą człowiekowi
                                wcisnąć.Jeszcze by mi tego brakowało,żeby nowy Jezusek się urodził i jakby
                                trzeba było pasem dupę stłuc,to uciekałby mi po wodzie w siną dal.No ale niech
                                tam,zawsze to kranówa w wino zamieniona inaczej smakuje przeca.
                                A ty córa nadal dziewica,czary,mary,cholera...
                                • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:03
                                  Ale jeszcze jeden klient chce partycypować w butelkach.No i co z kartonem?
                                  • Gość: leziox Re: no, no........ IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 01:09
                                    Najpierw do ołtarza,cholera,a potem gadać będziem o flaszkach i
                                    kartonach,znaczy posagu i melinie.A nie na zaś,jeszcze przed ślubem mi tu zięć
                                    kurwy sprowadzał stadami będzie,aby kawalerskie pić miesiącami.Na diabła mi
                                    problem,córa,a może ty jednak nie zaciążyła,po co mnie jeszcze wspólnik do
                                    kwacha?...
                                    • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:17
                                      Jakiego ołtarza?Mnie tam woda święcona dziury w skórze wypala.Może jakiś inny
                                      wariant zastosujemy.Mam kartę rowerową.
                                      • Gość: leziox Re: no, no........ IP: *.arcor-ip.net 27.06.02, 01:20
                                        A ja mam papiery żółte.Znajdziemy jeszcze kogoś kto ma prawo jazdy i możemy
                                        robić nowy odcinek filmu pt."cyrk straceńców"
                                        • Gość: Crimen Re: no, no........ IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:29
                                          Tylko obsadzenie w nim Samci jako psychopatycznej nauczycielki w mundurze SS i
                                          wysokich butach zapewni sukces filmu.
                                          • Gość: onlyania Re: no, no........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 10:32
                                            ej tam, to moze juz tak od razu feministyczna wersje "Walki o ogien".....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka