Dodaj do ulubionych

Czy Olejnik sie dzis popłakała??

21.04.05, 20:23
na koniec programu??
bo ja jak zwykle tylko słuchałam, ale wydaje mi sie ze głos strasznie jej drżał...
Obserwuj wątek
    • yannis Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 09:29
      gocha221 napisała:

> na koniec programu??
      > bo ja jak zwykle tylko słuchałam, ale wydaje mi sie ze głos strasznie jej
      drżał
      > ...

A o czym mówili?
      pifkiem się raczyłam i tiwi było wyłączone.
      Monia płacząca? Nasza kobieta z żelaza?
      • gocha221 Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 09:36
        jest wiecej na ten temat w watku : prosto w oczy".
        Chodzilo o oskarżenia pod adresem ksiedza,przyjaciela Papieża, ze na niego
        donosił do SB.
        NA głownej stronie portalu tez trochę jest na ten tenmat.
        Olejnik skonczyła program szybko, drżącym głosemi ze łzami w oczach, po czym
        jeszcze na oczach telewidzów (leciały napisy) zaczeła sobie wyszarpywać mikrofon
        itd.
        Nie podejrzewałam jej o takie emocje.
        • yannis dzięx n/t 22.04.05, 09:40
          już lecę do tego wątku ;)
          • drzejms-buond Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:19
            tvp.pl/2216,20041019126618.strona
            tu se można obeźrzeć
            • mafilka Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:31
              popłakała się. Ale ja się nie dziwię... A swoją drogą to skad Kieres jest
              profesorem?
              • drzejms-buond Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:37
                i owszem..tylko nie rozumiem czemu ją tak wzięło? może też jest na liście
                donosicieli? i też się musi tłumaczyć? ciekawe...
              • gocha221 Kieres 22.04.05, 10:40
                za Wprost:
                Leon Kieres urodził się w 1948 r. Ukończył studia na Wydziale Prawa
                Uniwersytetu Wrocławskiego. Specjalizuje się w prawie administracyjnym i
                samorządności. Jest działaczem samorządowym, radnym miasta Wrocławia i delegatem
                do Krajowego Sejmiku Samorządu Terytorialnego. W 1994 r. został powołany do Rady
                ds. Samorządu Terytorialnego przy Prezydencie RP, a rok później został
                wiceprezydentem Izby Regionów w Kongresie Władz Lokalnych i Regionalnych Europy
                w Strasburgu. W 1980 r. związał się z NSZZ "Solidarność". Był senatorem,
                członkiem Klubu Parlamentarnego Akcji Wyborczej Solidarność oraz radnym Unii
                Wolności w sejmiku dolnośląskim. Od 2000 r. sprawuje funkcję prezesa Instytutu
                Pamięci Narodowej.
                • mafilka Re: Kieres 22.04.05, 10:44
                  ale nadal nie wiem skąd jest profesorem... Zasłużył czy dostał?
    • speedymika Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:39
      a co konkretnie ja tak rozczulilo?
      • frygija Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:46
        wzburzony 84letni ksiadz zaprzeczjacy donoszeniu na bpa Wojtyle
        • mafilka Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:48
          frygija napisała:

> wzburzony 84letni ksiadz zaprzeczjacy donoszeniu na bpa Wojtyle

A nawet bardzo wzburzony. Nigdy nie widziałam Malińskiego w takim stanie, ani
          nie słyszałam, żeby KRZYCZAŁ.
          Widać Olejnik też go czytała.
          • frygija Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 11:02
            w ogole trudno bylo ten program ogladac, kieres oficjalny i pieprzy cos jaki ma
            obowiazkie wobec narodu o wszystkim informowac, olejnik zagubiona, ks malinski
            przejety

nigdy nie widzialas w takim stanie, bo nigdy nie byl w takiej sytuacji - to
            przeciez nie jakis ostry wildstein o cietym jezyku, ktory ujawniajac liste byl
            przygotowany na ataki tylko ksiadz, ktory w ciagu tygodnia z przyjaciela
            Papieza, stal sie pierwszym donosicielem. Dobrze, ze kieres chociaz w koncu
            przecial te podejrzenia... lepiej pozno niz wcale
        • speedymika Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:49
          a,faktycznie cos mi sie obilo o uszy rano. odtajnili by wszystkie akta i juz
          • kamuii2 Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 24.04.05, 16:55
            hmm na stronach tvp tego chyba nie ma widze tylko z Giertychem i celińskim
            wcześniej z Kwachem a potem z Midowiczem i Aumillerem ....
            • mojave Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 25.04.05, 09:46
              jak zwykle ipn, zamiast ujawnic wszystko (po sprawdzeniu) albo nic to oni cos
              tam napomkna ale nie do końca, z niedomowieniami a wiadomo, że potem inni maja
              pozywkę. I oczywiście na biednego Malińskiego trafiło. Skandal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka