gocha221 21.04.05, 20:23 na koniec programu?? bo ja jak zwykle tylko słuchałam, ale wydaje mi sie ze głos strasznie jej drżał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yannis Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 09:29 gocha221 napisała: > na koniec programu?? > bo ja jak zwykle tylko słuchałam, ale wydaje mi sie ze głos strasznie jej drżał > ... A o czym mówili? pifkiem się raczyłam i tiwi było wyłączone. Monia płacząca? Nasza kobieta z żelaza? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 09:36 jest wiecej na ten temat w watku : prosto w oczy". Chodzilo o oskarżenia pod adresem ksiedza,przyjaciela Papieża, ze na niego donosił do SB. NA głownej stronie portalu tez trochę jest na ten tenmat. Olejnik skonczyła program szybko, drżącym głosemi ze łzami w oczach, po czym jeszcze na oczach telewidzów (leciały napisy) zaczeła sobie wyszarpywać mikrofon itd. Nie podejrzewałam jej o takie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:19 tvp.pl/2216,20041019126618.strona tu se można obeźrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:31 popłakała się. Ale ja się nie dziwię... A swoją drogą to skad Kieres jest profesorem? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dzięx n/t 22.04.05, 10:37 i owszem..tylko nie rozumiem czemu ją tak wzięło? może też jest na liście donosicieli? i też się musi tłumaczyć? ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Kieres 22.04.05, 10:40 za Wprost: Leon Kieres urodził się w 1948 r. Ukończył studia na Wydziale Prawa Uniwersytetu Wrocławskiego. Specjalizuje się w prawie administracyjnym i samorządności. Jest działaczem samorządowym, radnym miasta Wrocławia i delegatem do Krajowego Sejmiku Samorządu Terytorialnego. W 1994 r. został powołany do Rady ds. Samorządu Terytorialnego przy Prezydencie RP, a rok później został wiceprezydentem Izby Regionów w Kongresie Władz Lokalnych i Regionalnych Europy w Strasburgu. W 1980 r. związał się z NSZZ "Solidarność". Był senatorem, członkiem Klubu Parlamentarnego Akcji Wyborczej Solidarność oraz radnym Unii Wolności w sejmiku dolnośląskim. Od 2000 r. sprawuje funkcję prezesa Instytutu Pamięci Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Kieres 22.04.05, 10:44 ale nadal nie wiem skąd jest profesorem... Zasłużył czy dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:39 a co konkretnie ja tak rozczulilo? Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:46 wzburzony 84letni ksiadz zaprzeczjacy donoszeniu na bpa Wojtyle Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:48 frygija napisała: > wzburzony 84letni ksiadz zaprzeczjacy donoszeniu na bpa Wojtyle A nawet bardzo wzburzony. Nigdy nie widziałam Malińskiego w takim stanie, ani nie słyszałam, żeby KRZYCZAŁ. Widać Olejnik też go czytała. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 11:02 w ogole trudno bylo ten program ogladac, kieres oficjalny i pieprzy cos jaki ma obowiazkie wobec narodu o wszystkim informowac, olejnik zagubiona, ks malinski przejety nigdy nie widzialas w takim stanie, bo nigdy nie byl w takiej sytuacji - to przeciez nie jakis ostry wildstein o cietym jezyku, ktory ujawniajac liste byl przygotowany na ataki tylko ksiadz, ktory w ciagu tygodnia z przyjaciela Papieza, stal sie pierwszym donosicielem. Dobrze, ze kieres chociaz w koncu przecial te podejrzenia... lepiej pozno niz wcale Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 22.04.05, 10:49 a,faktycznie cos mi sie obilo o uszy rano. odtajnili by wszystkie akta i juz Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 24.04.05, 16:55 hmm na stronach tvp tego chyba nie ma widze tylko z Giertychem i celińskim wcześniej z Kwachem a potem z Midowiczem i Aumillerem .... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Czy Olejnik sie dzis popłakała?? 25.04.05, 09:46 jak zwykle ipn, zamiast ujawnic wszystko (po sprawdzeniu) albo nic to oni cos tam napomkna ale nie do końca, z niedomowieniami a wiadomo, że potem inni maja pozywkę. I oczywiście na biednego Malińskiego trafiło. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś