24.04.05, 06:45
Jak tam twoje poszukiwania? Oglądałaś już bliżej jakieś motocykle, czy wogóle
nic nie znalazłaś? Wiem , że w ogłoszeniach ceny jakieś ostatnio wysokie, ale
może do stargowania. Miałaś gdzieś okazję posiedzieć, na którymś z tych
motocykli, które bierzesz pod uwagę? Który ci najbardziej pasuje? Czekam
niecierpliwie licząc na to, że kupisz gs-a i będę miała z kim powymieniać
doświadczenia.
Chciałam ci jeszcze napisać, że jak dla mnie gs to w 100% trafiony wybór. Na
początku trochę się bałam, że będzie za duży, ale już w tym momencie radzę
sobie z nim bez problemów (a pojeździłam niewiele) i bardzo się cieszę, że
nie kupiłam tego małego banditka.
Obserwuj wątek
    • sarawi :((( 24.04.05, 13:25
      Musze Cie rozczarowac :( Cenu rzeczywiscie zdaje sie,ze podskoczyly do gory.
      Szukam,szukam i kiepsko mi idzie ... Ogladalam juz jakies motocykle,ale za
      kazdym razem okazywalo sie,ze to zadna okazja,moze nawet wrecz
      przeciwnie.Czasem trafiam na cos niezlego (tak sie przynajmniej wydaje),ale ...
      na drugim koncu Polski :( Ostatnio wyszukalam gsa na Slasku (czyli rzut beretem
      od Krakowa),ale ... no wlasnie ... moge go pojechac obejrzec,ale koniecznie
      chce z kims,kto sie na tym zna i ma lawete - mam jedna taka osobe,ktora jesli
      bedzie mogla mi pomoc,to dopiero pod koniec tygodnia ... Moze okazac sie,ze do
      tego czasu ktos mi motocykl kupi :( Rozumiem goscia - daje mu ktos gotowke,to
      sprzedaje,a nie czeka na niezdecydowana kobiete ;) wiec sie okaze ... trzymaj
      kciuki.Znalazlam jeszcze dwa motocykle w Rabce - wiecej informacji na ten temat
      bede miec jutro.Jeden w Elblagu - moglabym wyslac kolege,pod warunkiem,ze ...
      skontaktuje sie ze sprzedawca,ktory od kilku dni jest nieuchwytny :( no i to by
      bylo na tyle ... :(
      • sarawi ... 24.04.05, 13:31
        A wogole - przy okazji spotykam sie co krok z jakimis ironicznymi kometarzami
        ze strony facetow ... Wczoraj np.bylam w komisie motoryzacyjnym,to mi gosc
        powiedzial takie rzeczy,ze tylko w pysk mu dac za chamstwo w stosunku do
        kobiet.Do faceta-motocyklisty na pewno by sie tak nie odezwal,a kobiety widze
        wciaz sa traktowane inaczej.
        • reggie85 Re: ... 24.04.05, 14:47
          Szczerze mówiąc zabrałaś sie za kupno motocykla w najgorszym okresie,mówie tutaj
          o cenach.Wiosną ceny rosną:( Na jesień,bądz zimą kupisz to samo tylko,że duużo
          taniej:)
          • sarawi :( 24.04.05, 16:08
            Niestety zdaje sobie z tego sprawe.Caly problem polega na tym,ze: a)wczesniej
            z tymi pieniedzmi,ktore mialam zaoszczedzone,a raczej niemalze ich
            brakiem,moglam sobie tylko pomarzyc o motocyklu - teraz jestem w stanie
            przeznaczyc na ten cel jakies 6500, b)nie mam cierpliwosci dluzej czekac -
            idzie lato,piekna pogoda ... nie zniose kolejnego roku bez motocykla! :( Moze
            to nierozsadne z mojej strony (ale kto kocha motocykle,ten zrozumie),ale jestem
            w stanie dac wiecej,niz dalabym pare miesiecy temu,zeby tylko miec! Niestety
            wiem,ze bede miec za wiecej pieniedzy i pewnie cos starszego,niz planowalam :(
            Rozumiem,rozumiem i dostrzegam to wszystko,ze moment na kupowanie motocykla
            wyjatkowo kiepski,ale ... :(
            • reggie85 Re: :( 24.04.05, 16:43
              A myślałaś żeby ściagnąć motocykl z Niemiec?? W zeszłym roku ER 2002 rok
              kupiliśmy za jakieś 4000 zł. Może wartoby było rozejrzec sie tam i kupic coś po
              szlifie do delikatnej kosmetyki?
              • sarawi :( 24.04.05, 17:02
                Myslalam.Ale Wy zapewne pojechaliscie po ten motocykl sami,a nie zleciliscie
                komus przywiezienie,prawda? A tutaj prawde mowiac mam kiepskie mozliwosci -
                jakies 3 tygodnie temu mial mi przywiezc motocykl (z Francji) znajomy mojego
                chrzesnego.I prawde mowiac bylam przekonana na 90%,ze bede miec,a tu ... gosc
                przywiozl,i to nawet dwa motocykle,ale dla siebie - tzn.sprzedal je na drugi
                dzien za 50000 lacznie ... mi natomiast powiedzial,ze niczego nie znalazl,a to
                co mu sie trafilo bylo powypadkowe.A ja raczej mysle,ze majac do wyboru
                zabranie motocykla z ktorego zysk bedzie mial kilka tysiecy,a taki,z ktorego
                moze raptem kilkaset zl,oczywiste,ze wybral to pierwsze :( Jedzie raz jeszcze
                za tydzien lub dwa,ale prawde mowiac nie nastawiam sie juz na to,ze tym razem
                cos mi znajdzie.
      • draka00 Re: :((( 26.04.05, 19:26
        Nie to, żebym reklamowała. Nie mam pojecia co to za motocykl, ale tak po prostu
        rzuciło mi się w oczy, to tu przywlokłam. To z "pl.rec.motocykle":

3Autor:Kuczu (p.kuczynski@jim-satnet.pl)
        Temat:Suzuki GS 500 E - sprzedam

View this article only
        Grupy dyskusyjne:pl.rec.motocykle
        Data:2005-04-24 23:40:50 PST

Mam do sprzedania swiezutko przywieziona GS 500, rocznik 92. Stan
        wizualny 4, techniczny 5. Stan licznika ok 21 tkm (sprzedajacy zapewnial
        ze prawdziwy, na ile w tym prawdy nie wiem). Kolor motocykla czarny +
        fiolet i biale kola. Jak to w GS tu i tam rdzawy nalot (kolektor
        wydechowy, kilka srub przy silniku). Motocykl musial kiedys lezec, ale
        niegroznie (delikatne rysy na tlumiku, leciutkie wgniecenie zbiornika od
        uderzenia kierownicy, delikatnie peknieta obudowa licznika). A teraz
        zalety :)
        Moc otwarta (46 KM), przednia opona jeszcze z wloskami, tylna po
        przebiegu ok 1000 km (obie Avon), nowe klocki hamulcowe, lancuch i
        zebatki w stanie bdb. Silnik pali na dotyk, zero dymku. Swiezy niemiecki
        przeglad. Jakby ktos byl zainteresowany to prosze na priv.
    • cien1100 Re: do Sarawi 27.04.05, 15:15
      Sarawi,zajrzyj na ogólne,koleś ciekawego GS-a sprzedaje.
      • sarawi :) 28.04.05, 07:18
        Dzieki serdeczne,zajrze za pare minut.
        A ja dzisiaj ide na gienku pojezdzic :))) I poza tym ... trafilam na
        sprzedajacego gsa z ... Krakowa - dzis mam sie z chlopakiem umowic,moze na
        jutro.Mam nadzieje,ze znowu nie zapeszylam :)
        • reggie85 GS 28.04.05, 09:21
          Nie wiem czy dobrze pamietam,ale chyba ktoras rozgladała się za GS

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=23257821
          • sarawi GS 28.04.05, 11:14
            no ja,ja.Ale cena juz ciut za wysoka jak na moja kieszen :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka