Dodaj do ulubionych

ogłaszam, że pytam

24.04.05, 19:14
gdzie wyście wszyscy som???
quar.
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: ogłaszam, że pytam 24.04.05, 21:07
      My som gdzie indziej. Skoro nas tu nie ma...
      • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 24.04.05, 21:09
        Cover, Twa twarz nie jest mi nieznaną.
        quar.
        • cover_wielki Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 00:18
          Że co ? Proszę jaśniej
          • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 07:38
            Że niby co mam wyjaśnić? Bo nie rozumiem. Jak zwykle.
            quar.
            • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 12:07
              Dobra, dobra. Juz nie dyskutujcie tak zawzięcie na temat twarzy. Wiadomo, teraz
              lepiej nie mieć niczego, osobliwie twarz powinna byc zakryta.
              • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 12:11
                A skąd Ty się tu facecie wziąłeś?? Przecież to forum obumarło.
                • wujo_mike Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 12:56
                  jak obumarło jak nie obumarło??

WM
                  • aniela Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 13:04
                    nie kopie sie lezacego
                    • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 13:45
                      Aniela, to ty też żyjesz??
                      • aniela Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 14:41
                        aha, wiecznie.
                        • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 15:23
                          czy nadajesz z placu czerwonego. tam są faceci których idee wiecznie zyją.
                        • wujo_mike Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 15:48
                          fo' eva znaczy się??
                        • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 16:21
                          Ja też nie wiem po co się pytam.
                          • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 17:23
                            Droga qua... et cetera, na ogół pytaja się celem wzbogacenia wiedzy. to cenne,
                            że pytasz. Pielęgnuj w sobie tę ciekawość świata.
                            • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 26.04.05, 21:19
                              Ale po co mi wiedza o Anieli?
                              • malwaaa Re: ogłaszam, że pytam 27.04.05, 15:49
                                A nóż się przyda...
                                • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 27.04.05, 18:27
                                  Pewnie, że się przyda. Razem z widelcem i tłuczkiem do ziemniaków.
                                  • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 28.04.05, 00:13
                                    No dobra. wiedza o Anieli jest zbędna dla Ciebie. Jednak nie jest to w porzo,
                                    że dadając na innych forach całumi dniami nie pokazujesz się tu droga qua.
                                    PoZdrawiam
                                    • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 28.04.05, 07:50
                                      Bo tu nikt nie chce ze mną gadać.
                                      • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 28.04.05, 10:50
                                        A ja to co? Uważasz, że nie warto?
                                        • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 28.04.05, 11:54
                                          Strasznież Cię przepraszam. Nie zauważyłam, że chcesz ze mną gadać:)
                                          • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 28.04.05, 22:12
                                            w końcu prowadzimy jakiś dialog. Wprawdzie po jednym zdaniu na 24 godziny, ale
                                            zawsze toczy się.
                                            pozdrawiam.
                                            • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 29.04.05, 07:03
                                              Racja, co racja to racja.
                                              • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 29.04.05, 17:36
                                                A możesz ustalić jakiś termin, kiedy tu będziesz? Dostosuję się do Ciebie.
                                                • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 29.04.05, 20:58
                                                  Właśnie jestem:) Będę też później.
                                                • malwaaa Re: ogłaszam, że pytam 29.04.05, 20:59
                                                  łoł :o
                                                  Jak nic na ranTke się umawiają.
                                                  • januarius Re: ogłaszam, że pytam 30.04.05, 13:48
                                                    o kuna widzę tu zazarte dysputy....
                                                  • facet.taki Re: ogłaszam, że pytam 30.04.05, 20:29
                                                    cicho januarius, już po zimie.
                                                    Łoł sama widzisz malwaa jak precyzyjnie podane mam terminy tej randki. Wolę
                                                    umówić się z Tobą.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 30.04.05, 20:37
                                                    Tak myślałam, że nie o mnie tu chodzi.
                                                  • malwaaa Re: ogłaszam, że pytam 30.04.05, 21:03
                                                    Jejku. Facet chce się ze mną umówić! Z wrażenia aż z fotela spadłam. Ależ mam
                                                    guza. Przydałby się jakiś okład...
                                                  • quarantina Re: ogłaszam, że pytam 30.04.05, 21:05
                                                    Mogie cie obłożyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka