seseczka 25.04.05, 09:50 jak się skończył? oddała ta nerkę temu ojcu-pijakowi? bo musiałam ustąpić telewizor bo NBA na żywo i nie wiem jakie zakończenie. pliss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: wczorajszy Pensjonat 25.04.05, 09:51 to be continue w czwartek.... prawdopodobnie brachol odda nerę, bo tak wynikało z zajawek... Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: wczorajszy Pensjonat 25.04.05, 10:10 A do Maryli wmeldowała się koleżanka z Krakowa, z całym życiowym dobytkiem i butelką koniaku... Wyglądała tak, jakby pierwszą butelkę zaliczyła już wcześniej, w antykwariacie u Jasia. Za co otrzymała od niego zaliczkę w kwocie 200 złotych:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: wczorajszy Pensjonat 25.04.05, 10:11 ja mysle, ze w postaci przyjaciolki Maryli pojawi sie watek alkoholizmu Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: wczorajszy Pensjonat 25.04.05, 10:46 a ja mysle, ze juz sie pojawil... Maryla juz wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: wczorajszy Pensjonat 25.04.05, 11:59 nie daję rady, odkąd zaczęli dzielić odcinki na pół :) rozwleczone straszliwie. Odpowiedz Link Zgłoś