sarawi 28.04.05, 14:38 ... znalazlam ogloszenie o sprzedazy gsa,gdzie gosc pisze,ze dodatkowo ma do niego owiewki. eee? gs z owiewkami? jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarawi może to odrobinę głupie pytanie,ale ... 28.04.05, 15:02 To jest taka brzydka zabudowa,gdzie z gsa robi sie pseudo-scigacz? bleee ... pewnie da sie to zdjac,ale co wtedy z reflektorem? Jak on wyglada w tego typu motocyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: może to odrobinę głupie pytanie,ale ... 28.04.05, 15:18 wiem, że jest coś takiego jak gs z owiewkami i nazywa się gs 500f. Kojarzę takie świeższe rocznki, ale wydaję mi się, że starsze z owiewkami wyglądały inaczej. Plączę się? Odpowiedz Link Zgłoś
serta może to odrobinę głupie pytanie,ale ... 28.04.05, 15:21 ech ... to pewnie w takim razie jest to o czym mysle - znow sobie narobilam niepotrzebnych nadzieji,ze moze cos kupie :( Odpowiedz Link Zgłoś
olaplusjeden voila 28.04.05, 15:53 www.motonline.com/images/listino/moto/GS%20500F.jpg mnie sie podoba. pozdr. OlaXJ600 Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi ech ... 28.04.05, 16:55 Taaa,tylko,ze pokazujesz mi motocykl z 2004 roku,a w sporo starszych rocznikach troche to inaczej wyglada,spojrz:www.bikepics.com/pictures/011888/ - mnie osobiscie sie to ZUPELNIE nie podoba :( Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi a mnie nie :) 29.04.05, 15:22 Gs to za drobny motocykl,zeby robic z niego groznego ... Poza tym,ten,ktorym jestem zainteresowana hmm hmm jeszcze inaczej wyglada,obawiam sie,ze gorzej ... :( wiec trzeba by doliczyc do niego koszty zakupu nowej lampy + robocizny chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś