mlynarski_wojciech 29.04.05, 11:40 tym razem "W Polskę idziemy" Długi łykend. Gdzie się warto w tę Polske wybrać? Kto się gdzie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: z cyklu "W ..." 29.04.05, 11:46 No jak to gdzie - do wód! Kolega jeszcze się nie zdecydował? Trochę cienko z czasem. mlynarski_wojciech napisał: > tym razem "W Polskę idziemy" > Długi łykend. Gdzie się warto w tę Polske wybrać? Kto się gdzie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
mlynarski_wojciech Re: z cyklu "W ..." 29.04.05, 11:59 jasmina_tdi napisała: > No jak to gdzie - do wód! Kolega jeszcze się nie zdecydował? Trochę cienko z > czasem. biorąc po uwagę tytuł wątku - kierunek jak najbardziej zgodny ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
women_in_love Re: z cyklu "W ..." 29.04.05, 12:31 Ach... wybieram się tam, gdzie są moje korzenie... :-) sentymentalna wyprawa w miejsca, gdzie się wychowałam... teraz mieszkają tam obcy ludzie, mogę tylko spojrzeć... wspomnieć... Kurcze, stara już jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś