Gość: swanee IP: *.mm.com.pl 21.03.01, 14:42 Wysoki, przystojny blondyn (28) porwie atrakcyjna, subtelna osobke z codziennej szarosci do swiata tajemniczych spotkan i namietnych doznan. Lodz. swanee_mc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Pan tajemniczy IP: *.S2.srv.t-online.de 22.03.01, 00:27 W zasadzie mamy te same oczekiwania.Szczegolnie gdy chodzi o przyjemne spedzanie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swanee Re: Pan tajemniczy IP: *.mm.com.pl 22.03.01, 13:42 Witam i dziekuje za odpowiedz. Jezeli masz ochote powiedziec mi cos o sobie lub przeslac fotke zapraszam na moj e-mail. A moze ciekawiej bedzie spotkac sie bez wymiany informacji. Tak tajemniczo. Pod rozwage. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pan tajemniczy IP: *.S2.srv.t-online.de 22.03.01, 16:17 Spotkanie? Dlaczego nie,wszystko jest mozliwe.Ale tak jest bardziej ciekawie.Poza tym ja tez bym chciala cos wiecej o Tobie wiedziec.A co do mnie,to szukam czegos (kogos)ekscytujacego,czegos ........,no wlasnie CZEGOS. Chwilowo jestem daleko od domu i troche mi teskno.Wkrotce jednak wracam i niestety moj dostep do Internetu nieco sie ukroci.Moze by tak jakis inny sposob kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: Pan tajemniczy IP: 24.2.9.* 22.03.01, 20:51 DUPY,CHCE DUPY!!1 I CO WY NA TO DUPCIE??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pan tajemniczy IP: 157.25.122.* 23.03.01, 09:25 spotkanie po takich rozmowach w internecie to jedno wielkie rozczarowanie pan tajemniczy okaże się kurduplem bez wyrazu pod rozwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pan tajemniczy IP: *.S2.srv.t-online.de 24.03.01, 14:56 No to chyba jestes jakis nieporadny.Koncze, moze jeszcze kiedys sie odezwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swanee Re: Pan tajemniczy IP: *.mm.com.pl 26.03.01, 14:00 Szybko sie zniechecasz. Czy to wplyw kibicow naszej pogawedki? Niestety nie mam ciaglego dostepu do internetu stad przerwa, dlatego jezeli nadal masz ochote porozmawiac o naszych prywatnosciach zapraszam na moj e- mail. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RODAK IP: 157.25.122.* 23.03.01, 09:26 ale jesteś dupkiem dlatego nikt cię nie chce........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: RODAK IP: *.rdc1.on.home.com 25.03.01, 06:30 TO BYLA PODPUCHA-ALE CO WY KOBIETY TAK NAPRAWDE SZUKACIE NA TYM INTERNECIE JAK NIE DUPY??????JA MAM KAMERE PRZY KOMPUTERZE-MOZE WTEDY ZACZNIEMY PRAWDZIWA ROZMOWE O PRAWDZIWYCH INTENCJACH-PANIE H-I-P-O-K-R-Y-T-K-I.A NA MARGINESIE MAM WIECEJ WYBORU W PANIENKACH NIZ WAM DUPCIE SIE KIEDYKOLWIEK SNILO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jones Re: RODAK IP: *.tele2.pl 26.03.01, 11:36 agresja, agresja, agresja... ciekawe jak agresja i chamstwo wyglada w kamerze ? prawdziwe intencje? wolalabym ich nie poznac bo moglabym skonczyc jak te panienki z "milczenia owiec" na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pan tajemniczy IP: *.S2.srv.t-online.de 23.03.01, 15:58 Ja nie prosilam o spotkanie,a jedynie o inna forme kontaktu.Natomiast samo spotkanie jest mozliwe bo wszystko jest mozliwe.A czy moze to byc rozczarowanie? No coz,mozliwe, ale moze wrecz odwrotnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pan tajemniczy IP: *.S2.srv.t-online.de 14.04.01, 23:26 Troche pozno sie odezwales.Zreszta ja tez.Teraz znow mam dostep do Internetu.A co do szybkiego zniechecania to nie zniechecila mnie wcale publika tylko brak odpowiedzi z Twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swanee Re: Pan tajemniczy IP: *.mm.com.pl 18.04.01, 14:42 A jednak... A wiec? Dostane mail od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś