pikac 05.05.05, 16:03 Oglądaliście :-) Ja na śmierć zapomniałem jakie było drugie trudne słowo :-) Coś na "a" ale nie pamiętam. Może ktoś będzie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:08 tw_muza napisała: > ALEGORIA :)) jeszcze trudniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:11 tam było kopytko? a nie kolanko? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:12 dziunia86 napisała: > tam było kopytko? a nie kolanko? kopytko-to też trudne słowo,miałaś prawo zapomnieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:14 naki natłok (jest takie słowo???:) nowych, trudnych (!) słów, że człowiek się pogubił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:15 eee, "kopytko" to ja znałam wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:17 a teraz pytanie, o jakie kobytko mu chodziło? kopytko-kopytko czy może kopytko- klusek? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:18 ja mam silne wewnętrzne przekonanie, że kluskę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:20 tez mam takie dziwne wrażenie... może mu małżonka obiecała, podczas rozmowy telefonicznej, że bedzie miał kopytka na obiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:22 żona albo na diecie,albo wegetarianka-bukietem warzyw się żywi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:24 aaa więc to może jest jego fantazja? jedzeniowa, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:12 a ja jak ostatnimi czasy zobaczę gdzies pozostawiony bez nadzoru komputer z otwartym jakimś tekstowym dokumentem, to piszę... no, co piszę??!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:09 alegoria czyli kolejne trudne, nawet trudniejsze słowo ;) miałeś prawo zapomnieć ;) (no offence ;) a reklamy z tym duetem mnie rozwalają (kolanko, hehehe) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikac Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 19:01 Tak tak dziunia86 ja nawet nie wiem co ono oznacza taka alegoria (brzmi jak alergia) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 21:55 popatrz, ile to człowiek może się nauczyć z takiej reklamy! rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:13 Super sa te reklamy, super, super. Wielki plus dla "plusa". I pozachwycałabym się dłużej, bo na to zasługują, ale powoli do domu czas iść. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:35 to podobno kabaret jakiś jest i ponoć dostali wolną ręke na realizacje. Są po prastu odjechani a jak usłyszałam to kopytko to spadłam pod stół i turlałam sie ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:37 kabaret mumio, w ostatniej reklamie z kobietą - trzecią częścią składu;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:39 a no właśnie na was zawsze można liczyc aczkolwiek założę sie że jutro znów powiem,że sa z jakiegoś kabaretu - zapomnę z jakiego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:41 pomme napisała: > a no właśnie > na was zawsze można liczyc > aczkolwiek założę sie że jutro znów powiem,że sa z jakiegoś kabaretu - zapomnę > z jakiego:-))) Bo "Mumio" to też trudne słowo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:40 z kobietą?? o tego jeszcze nie widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:41 taskussani napisała: > kabaret mumio, w ostatniej reklamie z kobietą - trzecią częścią składu;) > I co z tą kobietą? Bo nie widziałam i na razie nie grozi mi zobaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:42 lahliq napisała: > taskussani napisała: > > > kabaret mumio, w ostatniej reklamie z kobietą - trzecią częścią składu;) > > > I co z tą kobietą? Bo nie widziałam i na razie nie grozi mi zobaczenie. telewizor Ci ukradli??;) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:48 no właśnie to trudno opowiedzieć, zobaczyć trzeba, bo babka nic nie mówi w sensie że nie wydaje dźwięków paszczą, ale mówi jej mina;) tu są poprzednie reklamy, niedługo pewnie będzie i ta, bo ona raczej bren nju jest;) reklamy.plusgsm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Metafora - trudne słowo 05.05.05, 16:51 telewizor Ci ukradli??;) Nie, ale służąca ma wolne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Metafora - trudne słowo 07.05.05, 18:51 pomme, nie pamiętasz kultowej piosenki? Jak to, jak to się stało Że mi wypiłaś moje kakao Przecież to mój kubeczek To mój kubeczek z wiewiórką jest! Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Metafora - trudne słowo 06.05.05, 09:55 No właśnie babka mnie powalila bardziej niż kopytko. Aż się pomirorową wczoraj oplułam! Odpowiedz Link Zgłoś
pikac Mazy 07.05.05, 18:39 No to jeszcze wam powiem, że widziałem jak ten facet robił mazy na ścianie i dzwonił później do żony (bukiet surówek :o) Odpowiedz Link Zgłoś