Dodaj do ulubionych

POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!!

03.07.02, 09:18
dnia 6 lipca roku panskiego 2002 kole polednia zjawi siem krolowa pomorza
srodkowego we stolycy ze szczegolnym uwzglednieniem piekla stolecznego!!!!!
takze wszyscy chetni na kontynuacjem parapetowy zapodawac siem ofincjalnie!!!!!
tak jak w poprzednich edycjach - zarcie i woda wlasna!!!!!
aha - i o prezentach nie zapomniec! od tych, od ktorych juz dostalam - to nie
zakoniecznie muszom byc, ale siem nie obrazem, jak bydom!!!!
crimenek, bydziesz?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 09:23
      Czorcie, smsa dostałam, tylko Ty mnie numer swojej komorki zapodaj bom aparat
      musiała dziś zmienić bo tamten do reklamacji poszedł (na pomeranke gazetową
      zapodaj!)
      Ale i tak odpowiadam! Będę na centralnym planowo o 10.54 w sobotę RANO!
      Wstaniesz? Czy może do Ciebie na innym niż centralny wysiąść??

Kupiłam Ci prezenta, takiego jak chciałaś! Mnie siem podoba!!
      • czort Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 09:25
        oki, zarozki zapodam w sms-ie i na gazecie!!!! bydem na centralnym o 10 z czyms
        tam!!!
        • laelia Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 09:28
          to ja się wpisuje jako pierwszy gość, transparent mam przygotować? :)))
        • Gość: Pom Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 09:28
          Czekam więc na numer!!
          • czort Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 09:34
            wyslalam!
            • Gość: Pom Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 09:38
              Mam czorcie już.:) Zadzwoniem za kfile! Jesteś w domku cały czas??
              • czort Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 09:45
                nie jezdem w domu!!! jezdem w pracy!! kom dzwon!
                • Gość: Pom Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 09:48
                  Wedle zyczenia.

Leila, nie targaj transparentów, plizz! Niezgłszone demonstracje są
                  nielegalne!! nie mamy zgody na przemarsz!!
                  • laelia Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 10:19
                    no dobra, ale zrobię to tylko dla Ciebie :)))
    • saqqara Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 09:53
      to ja druga, obiecuje, nie bede spiewac, no chyba ze bedziecie nalegac:))
      • laelia Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! 03.07.02, 12:16
        podciągnę to do góry, na cześć Pom :)))
    • men_ Re: fiu, fiu - toż to wielkie 03.07.02, 12:40
      święto w stolicy będzie !

jak nie mozna demonstracji to może pielgrzymkę dziękczynną zrobić na dworzec,
      hę ?:))
      • laelia Re: fiu, fiu - toż to wielkie 03.07.02, 13:06
        a Ty znów się wykręcisz? :)*
    • Gość: Crimen Re: POWITANIE POM WE STOLYCY!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 13:51
      Chciałbym wreszcie zobaczyć Pomcię, ale troche mi się pogmatwało wszystko.
      • czort MEN CRIMEN 03.07.02, 14:06
        a co siem stalo, cuksik??? co ci to, a????

menus - czyzbys ty tyz zglosil swoj akces??? sam czy z drugom polowom tyz?????
        • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:12
          Nie mogę co tydzien wpadać do Stolycy, a w lipcu za pracą chyba ze dwa razy
          przyjadę.Zobaczymy się na pewno Czorciku:)))
          • czort Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:16
            oki, to czekam na ciem w lipcu:)))))) cuksik, a wiesz, ze jeszcze mam tylko pol
            kieliszeczka czarnego????
            • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:20
              Fatalnie.Nie byłem tam jeszcze dla odnowienia zapasów:)Ale jeszcze mam coś
              dobrego.Wezmę na Mazury:)
              • czort Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:24
                oki, mam taka nadzieje:))))
                • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:26
                  Znasz mnie Czorciku.Żyje się raz, pije się co dzien:)))
            • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:24
              chciałam tylko zaznaczyć cichutko, że lipiec mamy :)))
              • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:27
                Początek Laelciu.Być może w przyszłym tygodniu przyjadę.No i na Mazury z
                pewnością:)))
              • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:28
                On obiecuje, obiecuje.................i wcale nie powiedział w który roku ten
                lipiec.
                • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:33
                  i z kim ja będę tańczyć? :)
                  • saqqara Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:35
                    a ja to co? pies z kulawa noga?;)
                    • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:37
                      Jak już wpadnę do Stolycy to wtedy nie narzekajcie że macie mnie dość:)))
                      • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:46
                        w takim razie Saqqara, zarezerwuj dla mnie pierwszy taniec :)))))))))
                        • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:50
                          Dla Mnie drugi.............i za raz się rozkręci......
                          • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 14:54
                            Kurna, myślałem że umawiamy się na piwo.Już nawet dłożyłem na dwie kraty.
                            Ja na trzeźwo nie tamczę:)))
                            • saqqara Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 14:59
                              czy ja nie powinnam o jakis karnecikach pomyslec???;))

Crimen
                              Ty sie powinienes przestac odzywac, kolejna impreza ktora bojkotujesz!!:)
                              • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:02
                                a kto Ci karze na trzeźwo? Ujrzysz tyle kobiet spragnionych tańca z Tobą i
                                nawet piwo Ci nie będzie potrzebne, żeby wpaść w euforię. Może to być także
                                skrajny przykład przerażenia, ale efekt będzie zbliżony :))))))))))))
                                • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN Laelia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:08
                                  Przed tłumem kobiet to nawet Men ucieka:)))
                                  • randia Re: MEN CRIMEN Laelia 03.07.02, 15:13
                                    Do niedawna to u Nas na jednego menczyzne przypadały dwie niewiasty..........
                                    Podobno teraz się to zmieniło.............:)))
                                    • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN Laelia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:21
                                      Poprawiło się?:)))
                                      • randia Re: MEN CRIMEN Laelia 03.07.02, 15:24
                                        No tak Mnie sie wydaję...........:))
                                        • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN Laelia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 16:23
                                          A komu? :)
                              • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:04
                                Szaki, Ty masz zamówiony cały wieczór.ani jednej imprezy jeszcze nie
                                zbojkotowałem.Ta jest pierwsza.Od jesieni będę się wpychał bez nawet zaproszenia
                                :)))
                            • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:03
                              Tylko przyjedź, a tak ciem zakrecimy,że na trzeźwo zaczniesz..............:))
                              A piwo się przyda..........
                              • Gość: Crimen Re: MEN CRIMEN IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:06
                                Pewnie że przyjadę, ale chyba w przyszłym tygodniu:)))
                                • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:21
                                  Randia, a Ty się wybierasz?
                                  • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:29
                                    W sobote na cenrtalny, po Pomcie ??? :)
                                    • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:37
                                      u Czorta
                                      • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:39
                                        Jak się dokładnie dowiem gdzie i o której, przybendem.:)))
                                        • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:42
                                          wyślij jej maila
                                          • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:49
                                            Nie znam adresu, jak możesz podaj.(nie chce Mnie się szkukac w gąszczu)
                                            • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 15:57
                                              święta niewinność, dziw, że Was jeszcze na ołtarze nie wynieśli :)
                                              • laelia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 16:04
                                                cholera, pomyliły mi się wątki :)))
                                                czort@poczta.gazeta.pl
                                              • randia Re: MEN CRIMEN 03.07.02, 16:05
                                                Dobra juz nie krzycz, znalazłam.No ależ Ty nerwowa jezdeś :)))
        • men_ Re: Czort !!!!!!!! 03.07.02, 15:49
          W piątek odpowiemy !:)

Jak mozesz, to wyślij na o2 nr. komóreczki :)
    • Gość: Pom Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 14:59
      Wszystkim tu zebranym!!! Przyjadę, wyściskam, wyciumkam i nie wiem co jeszcze
      wy- !!!
      Kogo nie bedzie ten niech żałuje!!:)))

Pomka
      • saqqara Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! 03.07.02, 15:02
        racja!!
        a moze nieobecnym od razu manto sprawic in advance?? ja sie zglaszam na
        kata;))) z bolem serca, ale sie poswiece:))
      • Gość: Crimen Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:05
        Pomcia, nie kuś:)
        • Gość: Pom Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:12
          Iiii tam!!! Z Toba to tak zawsze.:)))
          • Gość: Crimen Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 15:20
            Pom, uważaj bo jak się zdenerwuję, to Ja Cię odbiorę z Centralnego:)))
            • Gość: Pom Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:23
              Pisząc to domyślasz się jaka być może reakcja.:) Więc dopisz sobie to co
              pomyślałeś.:))
              • Gość: Crimen Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 03.07.02, 16:21
                Nie mogę powiedzieć na pewno, ale ja podejmuję decyzje w jednej chwili:)
            • laelia Re: Dzięki, dzieki, dzięki!!!!! 03.07.02, 15:25
              w takim razie, lepiej niech Cię jeszcze trochę podenerwuje :)
      • kitek1 mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:11
        i nie zaluje:)))
        • Gość: Pom Re: mnie nie bedzie............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:12
          A ja tak.:)))
          • kitek1 Re: mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:14
            tralalala,
            myslisz, ze ci wierze:)))
            • Gość: Pom Re: mnie nie bedzie............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:17
              Tak mówi, ktoś, kto liczy, żeby tak było.:)))))
              • kitek1 Re: mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:20
                nic nie zrozumialem,
                ale milego pobytu w stolnicy,
                tylko im tam tych swoich brzydkich fujarek,
                nie pokazuj:)
                • Gość: Pom Re: mnie nie bedzie............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:24
                  Pokaże na Dolnym Ślądku. CAŁYM!!!!! :))))
                  • kitek1 Re: mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:27
                    a kiedy mam sie barykadowac,
                    i ostrzezenia rozwieszac:)))
                    • Gość: Pom Re: mnie nie bedzie............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:31
                      Kiedy? Zobaczysz taaakie fiuciki na horyzoncie. Wtedy właśnie.:))))
                      • kitek1 Re: mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:32
                        zenskie nadeta orkiestra deta,
                        przyjedzie pomorzaninem:)))
                        • Gość: Pom Re: mnie nie bedzie............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:35
                          Nie bardzo rozumiem, ale to nic Kituś. :) I tak mnie lubisz, chociaż mnie nie
                          cierpisz.:))))
          • laelia Re: mnie nie bedzie............... 03.07.02, 15:18
            ja też
            • kitek1 a storczyczek................... 03.07.02, 15:22
              jak zawsze,
              niezmiernie mily:)))
              • laelia Re: a storczyczek................... 03.07.02, 15:27
                taka już moja natura :)
      • men_ Pomcia, zdradzisz mi tajemnicę, co to oznacza: 03.07.02, 15:20
        "wyciumkać" ? Tylko szybko, bo sie nierpliwie i wiercę na fotelu !:)
        • kitek1 ciebie ciumkac nie bedzie.................. 03.07.02, 15:23
          bo ty wygladasz,
          juz na maxymalnie wyciumkowanego:)
          • Gość: Pom I dlatego Menik.... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:27
            Jesteś obiektem zawiści ludzkiej. :)))
            Wyciumkam ciebie za pozwoleniem pisemnym od ciumkającej oficjalnie.:)))
            • kitek1 on juz ma cale buzie wyciumciana............... 03.07.02, 15:30
              od tego:)))
              • Gość: Pom Re: on juz ma cale buzie wyciumciana............... IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:31
                Ale ja nie ciumciam, tylko ciumkam.:) Istnieje subtelna różnica.:)))
                • kitek1 sorrki, ma cale buzie wyciumcikowana.......... 03.07.02, 15:33
                  a czym to sie rozni:)
                • men_ Pomcia, widzisz jaki ten Kitek ???? 03.07.02, 15:35
                  Sam sie boi tego ciumkania, a innym nie pozwoli, pies ogrodnika z niego, O !

p.s.: może zazdrosny o Ciebie, hę ?:)
                  • Gość: Pom Re: Pomcia, widzisz jaki ten Kitek ???? IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:37
                    Widzę jaki ten Kitek.:)
                    Nawet by fiuciki zniósł za ciumkanie.:))))
                    • men_ Re: Pomcia, widzisz jaki ten Kitek ???? 03.07.02, 15:46
                      też mu wysyłałaś ????
                      Teraz rozumiem, dlaczego tak Ciebie bardzo lubi !!:)
            • men_ Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, 03.07.02, 15:31
              i juz sie zaczynam bac o siebie !!:)
              • Gość: Pom Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:34
                Nie bó się, od tego w ciążę się nie zachodzi!! :)
                • men_ Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, 03.07.02, 15:47
                  Napewno ???? Wiesz, ta twoja kariera zawisłaby na ..:)
                  • Gość: Pom Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:50
                    Zapedziłbyś mnie do garów????:))))) Mam nadzieję, że tylko to miałeś na myśli a
                    nie głośny proces w sprawie o gwałt na Meniku??:))))
                    • men_ Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, 03.07.02, 15:56
                      Mam dobrych adwokatów i adwokatki ..:))
                      • Gość: Pom Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 15:58
                        O! Adwokatki! Bardzo dobre, bardzo...:)
                        • Gość: samanta Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 16:05
                          pomcia a coz ty jeszcze w pracy robisz kobieto? :)))
                          • Gość: Pom Re: Kude, Pomcia, nadal nie wiem, co to oznacza, IP: 2.4.STABLE* 03.07.02, 16:07
                            Yyyyyy....:) korespodentuje letko stryjenko:)
                            • Gość: leziox Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.arcor-ip.net 03.07.02, 17:41
                              Telegrammo:
                              Pomcia,przyjeżdżaj.stop.bojówki lepperowskie zawiadomione.stop.będą blokować
                              ulice,żebyś mogła szybko dotrzeć do czorta.stop.komitet powitalny meneli z
                              centralnego czeka w gotowości.stop.przedstawiciele inicjatyw prywatnych z
                              Ząbkowskiej,Brzeskiej i Kijowskiej witać cię będą z entuzjazmem.stop.
                              Wietnamczycy z Marszałkowskiej szykują wiadro ryżu na szczurach.stop.takiej
                              POmci nie spotyka się codziennie.stop.nie stopuj.stop.
                              • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 19:31
                                Retelegrammo:

Bede za trzy dni. stop. granaty juz w przyczepie. stop. czekam na dostawe
                                rakiet samonaprowadzajacych. stop. gwardia gotowa. stop. czekam na sygnal do
                                ataku. stop.
                                • Gość: xp Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 21:01
                                  jezu!
                                  • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 21:55
                                    Tak, tak, Iksik, dobrze kojarzysz... :)
                                    • Gość: xp Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:04
                                      -wiem!..

:)))))
                                      • Gość: xp Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:09
                                        przemyślałem to głębiej:

-jezu!

(wy z tego samego zodiaku:))
                                • men_ Re: co za różnica,gdzie prawica 03.07.02, 22:08
                                  A melonki ??? Do kompletu z tymi granatami, hę ?:)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Retelegrammo:
                                  >
                                  > Bede za trzy dni. stop. granaty juz w przyczepie. stop. czekam na dostawe
                                  > rakiet samonaprowadzajacych. stop. gwardia gotowa. stop. czekam na sygnal do
                                  > ataku. stop.

• Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 22:20
                                    Menik, przeżegnaj się z Iksem i wal do schronu!!!
                                    • Gość: xp Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:22
                                      w schron się nie wali!

a nie tyś schronieniem jedynym
                                      przed Tobą?
                                      :)
                                      • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 22:51
                                        Iskik, ja prosta kobieta, do tego późno już a miałam dziś cięki dzień. Nie wal
                                        przenośniami, bo mi się styki przegrzewają i nacisnę guzik od rakiety nie w te
                                        strone świata. :0
                                        • Gość: mina Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.turboline.skynet.be 03.07.02, 22:54
                                          mnie tez nie bedzie, ale co ma wisiec, nie utonie:)))
                                          • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 23:20
                                            Nie utonie ciocia, nie utonie. A jak zaczne, za kudły i nad wode sie wyciagnie!!
                                          • czort Re: co za różnica,gdzie prawica 04.07.02, 09:58
                                            minusia - a ty kiedy zawitasz???? parapetowa x 20????? ciotko - kom tu do nas
                                            ze wszystkimi zwierzatkami:)))
                                            • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 10:45
                                              Czorcie!!! Jadem do Ciem!! Ty wiesz, czy Ty nie wiesz??
                                              • Gość: czort Re: co za różnica,gdzie prawica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 11:04
                                                wiem!!!! wiem!!!! i siem cieszem!!!! trocha ludzi przyjdzie na twojom czesc!!!
                                                • Gość: Pom Re: co za różnica,gdzie prawica IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 11:14
                                                  To trza się wyszorować!! Kudły rozczesać, pazury opiłować!! Z jaskinii wyjść!!
                                                  • Gość: czort pazury !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 11:44
                                                    no! czas! a u mnie syf totalny, mam nadzieje, ze lubisz to, bo jak nie - to
                                                    niemstety bydziesz cierpiec, albo przatac:)))
                                                  • Gość: Pom Re: pazury !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 11:48
                                                    Syf to moje środowisko naturalne!!! Nie sprzątaj, bo siem bedem musiec do
                                                    tylniej dziury odkurzacza podłączyć!!
                                                  • Gość: czort Re: pazury !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 11:50
                                                    moja krew!!! i za to ciem szanujem:))))
                                                  • Gość: Pom Re: pazury !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 11:55
                                                    Ja ciem tyż!!! Bywaj póki co!! Znikam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka